Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (265)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Ana nu am mai citit pe acolo dar o sa mai arunc un ochi sa vad ce s-a mai scris.Da sincera se fiu nu prea m-ar incanta ideea sa-i dau aloe pe gurita...cine mai stie ce reactii ii mai da si aia.
Gio , dupa cate stiu eu e acelasi Sarb patron pe la tavernele astea, prima data a deschis la Sinaia...stiam ca e si la Timisoara una.Super ca ti-a venit mobila.
Dana super scrisoarea catre Mos Craciun.

Anca 13 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by Giova
Moni iar te ofticasi? pe cine? spor la munca si te asteptam...cand iti revi. pana atunci mai zi cate ceva de Diana.....ne lipseste.
Gio si Marco (6 ian. 2006)

pe sotz (v-am zis ca sa va scutesc neuronii de facut scenarii inutile)

cat despre cat le lipseste unora Diana,dati-mi voie sa zambesc

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Pupici de la Bistrita!
La noi a nins noaptea, nu cine stie ce dar totusi........oricum, inca nu-i de saniat!
Am vazut ca au mai fost copilasi fara somn (a fost si luna plina, poate si asta e o explicatie). Noi am reusit performanta sa-l culcam la 9.45 iar la un mom dat il vad pe Razvan in picioare, se uita pe geam. Vad ca e destul de multa lumina afara(ningea) si sar repede sa-i aduc lapticul (ma gandeam ca e in jur de 7). Ma vede treaza si incepe piciul "Mami, tati-ati, api!". Ii explic ca bem lapte nu api, ca e ora de lapte.....cand ma uit la ceas ....3.30. Nu am reusit sa culc spiridusul care era super fresh asa ca pana la urma l-am dus la el in camera, l-am pus in patut si s-a bosumflat rau de tot.....ii tremura barbita a plans si nici nu a vrut sa se uite la min e cand am iesit. Dar a dormit pana la 9.40 dimineata.
Giova, Mirela, Maraki.........nu prea am emotii pt job, m-a surprins placut sa vad ca seful si colegii ma asteapta cu atat bucurie...au fost tar eincantati ca ma intorc. Iar 2 saptamani va fi mama cu Razvan.
De ziua lui o sa sarbatorim in familie, fara musafiri (in 3 dimineata ajunge si mama cu sotul ei)iar in 9 decembrie la un spatiu de joaca (uitati www.babyparty.ro/page5.html" target="_blank">aici)unde vor fi copilasi de varsta lui...
Cristina sa stapaniti sanatosi jucarioarele!
Dana am primit si eu scrisoarea de la Mosu' (de fapt Razvan. Eu acum magandeam sa o copiez, sa mai atasez ceva elemente specifice (brazi, oameni de zapada, fulgi-pe margini si fundal) si sa o scot color la imprimanta.........iar dupa aia sa o plastifiez. Asta ca sa ramana amintire de la Mos Craciun la 2 ani. Mi-a placut de nepotica ta....cam Toma Necredinciosu.
Mirela, pupici multi penmtru voi, Doamne ajuta sa se rezolve toate cu bine. Mama ta e inca la voi?(Razvan va avea bona din ianuarie.)
Cata, nu am cuvinte vis-a-vis de atitudinea surorii tale. Imi place numele ales pt nasica mica(Daca pe nasa o ccheama Adriana are ceva zi de nume in 26 august parca). Ai grija cu rana aia.........sanatate multa!
Mira sanatate si tie si sa speram ca Selin nu va raci pana la urma. Las-o pe Dariuca sa experimenteze, cine stie ce pictorita celebra va ajunge.
Anca, sa-ti fie de bine fasolica! Pupici si voua
Anasol, ma bucur ca sunteti ok si il pupam pe cantaretul David
Irina, cum mai e Mario? Ce antibiotic luati?
Ingrid......saraca Dienuta, vai vai!
Maraki, nu mai bine iti iei masina de tuns si rezolvi toti barbatii familiei iar tu iti permiti asa sa te duci la un coafor, chiar si cu 30 euro??!!!
Alina, ce mai face Ayan? Noi tot asteptam pozele alea. Ma bucur ca ai reusit sa o ajuti pe Ralu cu Gravibinonul!!!
Acum ma duc sa impaturesc haine (moartea mea) ca daca vin ai mei trebuie sa gaseasca casa cat de cat ordonata......

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Maraki Nu, nu avem notar.

Bre, l-am cantarit pe fii-miu intr-un final. Deci, nici vorba de 15-16 kg cum ziceam eu, ci 13,5!!!!!!!!!

In rest, nimic nou sub soare. sunt obosita, chiar foarte obosita. Lispita de chef, putin iritata....nah. In toane proaste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Ioana daca as avea copii pentru Bia si centre asa faine ca asta pe care mi l-ai aratat, ar fi super sa ii fac ziua acolo..arata tare bine! Cred ca ai dreptate cu luna noua, ca ni s-a mai intimplat!
Ha, pai de unde ai scos 15 kg Ana...pai e chiar manechin, vad..ceva poze nu ai?

Bia

Mergi la inceput

Cata Nici vorba de poze noi. Am citit ceva de petrecere - locatie pt Bia. Ai gasit ceva anume? Ca si eu am inceput sa ma gandesc cu groaza.

Mergi la inceput

Ana noi facem acasa si Sf. Andrei si ziua ei, asa ca nu te pot sfatui de vreo locatie, dar daca ar fi sa caut as vedea de un centru aproape de noi...la Unirea sau Kids Planet de ex...pe linga tine trebuie sa fie ceva...mai cauta si pe net!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Cata sa stii ca spatiul ala de joaca nu e nu stiu ce...adica e o casa al carei parter a fost amenajat. Si camera cu jucariile e doar1 +un hol....dar maricele!
Cel mai aiurea e ca nu e suficient spatiu pt parinit, e doar o masa de vreo 10 persoane. Tipa care se ocupa de afacerea asta s-a gandit ca din moment ce ele ofera si supravegherea copiilor vor fi multi parinti care ii vor lasa singuri pe copilasi. La noi e nashpa ca sunt toti mititei (cel mai mare are 3 ani jumate) si vin insotiti de ambii parinti. O sa vedem cum ne descurcam!
Ana, dar unde i-ai facut anul trecut ziua lui Tibi nu e ok?

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Ioana ce imi place mie la un centru este sa fie adecvat virstei lor..aici sunt multe gen catacombe, catarat si scari, tot felul de minuni, care musai impun suprevegherea ca lumea a lor inclusiv bagatul prin toboganele alea, etc. iar eu am antecedente cu Bia cum ar trebui sa stau numai dupa fundul ei, sa transpir pe acolo, ca nu as putea sa o las deloc nesupravegheata si dupa ce mi-au zis la Kids planet ca un copil si-a spart capul chiar de ziua lui, iti dai seama ce incredere asa avea in personalul de acolo..de aia zic ca daca ar fi sa aleg un centru de joaca as prefera ceva jucarii si jocuri nesofisticate, mult mai potrivite pentru Bia! Pacat ca nu e spatiu pentru parinti!

Bia

Mergi la inceput

Ioana Ma gandesc ca e cam mic spatiul de anul trecut.
Cata Pe langa mine nu-i niciun loc de joaca. Asta e.

Mi-am adus aminte. De vreo saptamana fii-miu deseneaza cerculete!

Mergi la inceput