Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (265)
Raspunsuri - Pagina 9
maraki spune:
Cata nu e sarbatorita Adriana.Doar Andreii-Andreele.
Am vrut sa mai raspund ceva dar am uitat cui
Dana o sa scriu si eu Moshului, asa ca sa avem prima scrisorica de la el pt. Angelinos
Mi.am amintit: Mirela din cate stiu, grecoteii nu au muraturi Eu cumpar de la un magazin turcesc care e langa blocul meu Muraturi asortate la borcan de 3 kg
Giova cred ca abea astepti sa vezi totul montat
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
DEEA , MIRELA , ANA et comp. p-aci sunt,am ceva de lucru urgent acum.Am citit tot ce-ati scris, dar n-am retinut prea multe,ca-s cu gandul in alte zari.Poate mai intru cand imi revine pofta de scris,acum n-am chef.N-am chef de nimic.
Va las ca tre sa termin astea ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">
"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga
maraki spune:
Giova, aici curelele sant pe nr. Nici eu nu stiam, obisnuita sa cumpar din ochi
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Giova spune:
Iti dai seama Maraki...vom avea in sf. mobilier de hol, masuta in living (buna pt. copii turbati de spart capul), si mobila completa in bucatarie(mai lipsea un dulap, care sa maschieze centrala si tavarailele). sa vedem cum o potrivesc, caci dulapul e mai mare decat locul, cu cativa cm.
Moni iar te ofticasi? pe cine? spor la munca si te asteptam...cand iti revi. pana atunci mai zi cate ceva de Diana.....ne lipseste.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
dana_ene spune:
Moni, spor la treaba atunci. Intrasem sa te strig si eu la apel .
Maraki .
Si eu am completat datele pentru Oana, pentru Roxanica dar si pentru verisoara lor de 8 ani care tocmai ce i-a trimis o scrisoare Mosului in care spunea cam asa:
"Mosule, daca existi cu adevarat si nu esti mamica, taticul, mamaia sau tataia, atunci te rog sa-mi scrii!"
Asa ca acum i-a trimis si ei scrisoare Mosul .
loren@ spune:
Monica las ca iti revine tie cheful...
Am o durere de cap..am terminat un eseu kilometric despre protectia copilului...
Vineri, drept cadou de ziua ei, ii dau bucataria pe care o am in porbagaj, iar sapt. viitoare pe joi sau simbata vine patul..recunosc ca am oarece emotii referitoare la acomodarea si dormitul in el..sper sa nu fie un esec total!
Super misto Daniela ca ai scris si pentru fetita!
Bia
maraki spune:
Dana super va fi pt. fetita de 8 ani fug sa pape angelo..a aparut giorgos cu mancarea gata....
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Giova spune:
si eu am trimis pt. marco.....am si vazut-o, e faian. cred ca e un tipar si ei inlocuiesc datele copiilor.
Mai vreau sa trimit pt. cei 2 copii din plasament si pt. nepoata. toti au adrese de mail, comp, asa ca va fi un succes.mai trebuie sa aflu cine e cea mai buna prietena a lor si gata....
am vb. acum cu tipa de la mobila....daca nu vin maine sau poimaine montatorii, sapt. cealalat sigur. doamne ajuta!!!
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
loren@ spune:
super tare..v-am zis ce mult o "iubeste" sora mea pe Bia, nu?
Acum m-a anuntat cu nonsalanta ca nu poate sa vina la ziua Biei ca pleaca la munte...zic eu, deh..doar nu se deranjeaza ea pentru atita lucru, nu? O sa o mai chem cind face Bia 18 ani, nah!
Bia