Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (265)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Daniela eu vreau siteul ala..e super ce zici!
Mirela e vorbeste si ea, dar nu de David si de Diana ce sa mai zici!Cind vezi ca nu a facut kk incearca sa-i dai niste lamaie..te cred ca l-a durut..si Bia o pupa pe nasa pe burta si o striga pe Alessia "Alessa!"
Anca eu nu vreau bb acum, dar nici nu mai vreau sa ma protejez in vreun fel, deoarece nici o varianta de protectie nu e pe gustul meu...intai sa imi rezolv eu cu rana aia si apoi mai vedem ce si cum!
Poate sa-mi zica cineva, daca pe nasa o cheama Adriana, noi ii zicem Andra, e si ziua ei vineri?

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Mirela, vai tu de noapte ai fost ? Si cand vii nu te culci imediat ? Mai poti ? Of saraca de tine .
saracutul Dani , nu ai incercat sa-i dai suc de mandarine sau porto ? Eu de ieri ii dau suc de mandarine cu miere si vad ca il bea , ce ma bucur ca pana acum, nu il voia.
Acina, nu na am auzit de dr acela . Sincer eu am intrerupt homeopatele, am citit azcum 2 sapt la sub cu dermatita ca o tipa ii dadea aloe vera de baut si e bine copilul . Mai stii ceva de acolo ? parca ma tenteaza si pe mine sa incerc sa-i dau .
Dana-e , e interesant cu scrisorica , poti sa imi trimiti si mie adresa ? Desi pt piticii nostrii cred ca de-abia de la anul va avea farmec , dar pt fetita ta maricica e super !!!!

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare si de la noi.
Noi am fost ieri la cumparat de masinute mici pt garaj ca cele care le aveam nu erau bune ca erua prea mari.
Ingrid bine ca nu a patit nimic Diana si Alain sare in pat tot timpul cred ca e marea lor descoperire, pupici sa va treaca repede toate.
Ana imi pare rau ca are Clarita iar probleme, pupici sa va treaca cat mai repede si sa dormiti linistite.
Maraki eu nu stiu nimic de alocatii aici daca o vad online pe Ana de France o intreb, eu una nici nu mi-am batut capul ca eram inca in concediu si cu alocatie din Ro.
Cata ai noroc c culcatul la ora aia, Alain e pasare de noapte ma tampeste numai dupa 23 se culca acum intamplator s-a culcat mai devreme ca era mort de oboseala.
Va dorim o zi frumoasa, azi iesim si noi pe afara si mergem spre seara la cumparaturi ca am cam ramas fara provizii.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am stricat ultimii banuti. si tocmai l-am anuntat pe sot...musai sa produca altii.
am fost la dentist, in loc de o carie la canin a descoperit 2, erau cam adanci asa ca mi-a facut anestezie. am scapat si de astea...acum urmeaza..martia viitoare...scoaterea meselei de minte.
pe urma la manichiura...mi-am facut dintr-aia la cald la Perfect Nail, dar nu sunt prea multumita. tot mai bine ies la saloanele normale si manichiura clasica.
Mi-am luat o curea, nu am probat-o si nu ma cuprinde. asa ca e musai sa ma intorc in Mall.
si cam s-au dus banii mei....

wirelessul nu e facut, ca trebuie ceva cod de la RDS si aseara la 12 nu mai era nimeni la ei.asa ca deocamdata suntem cu o groaza de cablaraie in living.

Mobila ne-a ajuns de sambata, e la ei la sediu,...caci nu au montatoiri disponibili. si le-am zis sa nu imi trimita cutiile, sa pice ceva pe copil....caci la cat e de cuminte....
acum numai mobila de baie mai lipseste sa o comandam si perdelel in living.

revin....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Mire iubita tie cum iti mai e? Ce dragut se poarta Dani cu burtica.
Cata ai grija ca o sarcina in conditiile astea nu suna bine ...

Anca 13 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mirelush, mi-e si mie mila de Dani.
Te inteleg perfect, Roxana de felul ei e mai constipata si a avut de vreo 3 ori episoade din acestea de care povesteai tu. Ma durea sufletul cand o vedeam cum se chinuia si plangea, asa ca stiu prin ce ati trecut.
Sa inteleg ca totul merge bine cu bebe din burtica, da?

Cata, sa stii ca am trimis si pe mailul tau de pe Yahoo.

Oana a primit scrisoarea si e in delir ca i-a scris Mosul!!!!

Inchei si eu aici, merg sa-i dau Roxanei sa pape si apoi s-o culc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

AnaM, din cate stiu am trimis si pe adresa ta de pe Yahoo.

Fetelor, verificati-va mailul daca vreti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

am uitat:MIRA,sanatate multa,sa te faci repede bine !

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (16+) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

sa vad daca mai im,i amintesc ce am citit:
Deea pai nu am facut cel pt. varicela, antigripalul si nu mai stiu ce era la 9 luni....naiba le mai stie.
Maraki pai e naspa atunci verisoara asta a lui Giorgios. daca voi ati ajutat-o.....
Dana mersi de linkul catre scrisorica. sper sa ajung mai dupa amiaza sa o completez.
Cata rezectie.....nasol...e asa de mare? nu se poate cauteriza? vezi ca vei fi fara contact sexual cateva sapt., parca 6.
e mortala Bia cu amantu, iar ce a facut aseara in pat...mai cunosc unul....si cand doarme ne da la picioare in gura, spate, pe unde apuca.
Acina nu stiu daca e la fel cu taverna sarbului de la noi...dar si aici am papat mancarica buna, dar grea.
Cosmi iar va destrabalati....super!!!

tre sa mai reiau.,..ca nu mai imi amintesc tot.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

asa...
Cata nici noi nu ne protejam...n-am gasit nimic pe "gustul" meu...iar hormoni nu mai vreau sa bag in mine. ne pazim...cum putem, inca nu e momentul pt. bb2. dar daca nu gasesc un job pe gustul meu...trec la facut copii, caci asta imi iasa cel mai bine.
Mirelus ce simpatic e Dani...sa vezi ce-l va iubi pe bb2, si ce frumos se va purta cu el.
Silvi acum cred ca e mai incantat Alain...daca are si masinute pe masura.
Anasol ma bucur ca esti mai bine si ca dav e un mare cantaret!!! asteptam filmulete cu el, caci tare haios trebuie sa fie. distractie faina si voua de sf. Andrei....cu 2 in familie...va fi chef de chef.

_

Mergi la inceput