sarutul pe strada

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

hihi, noi ne mai pupam din cand in cand..si pe strada, si in masina --la stop!--, si la birou, peste tot
nu mi se pare exagerat --ofcors, fara frecat vreo ridiche in public-- si mi-ar placea sa vad mai multa lume bot in bot

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by Noe

hihi, noi ne mai pupam din cand in cand..si pe strada, si in masina --la stop!--, si la birou, peste tot
nu mi se pare exagerat --ofcors, fara frecat vreo ridiche in public-- si mi-ar placea sa vad mai multa lume bot in bot

Ce mai citim noi
The moment scatters.

Da, daaa, si noua ni se mai intampla in masina, la stop :-))
Ma rog, asta nu ar fi ceva iesit din comun. Chestia cu adevarat faina este ca, niciodata nu am fost claxonati de soferul din spate, chiar daca se facuse verde si noi nu bagasem de seama .
Si, ce am gandit io, in sinea mea? :-)) Uite, domle, lumea inca e buna! Chiar si in Bucuresti! .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

o imbratisare si un sarut infocat, nu cred ca sunt impotriva bunelor maniere , chiar si pe strada .
la noi e mai rarut , cam cu ocazia fiecarei certe mai serioase , urmate de impacare si plimbare de mana prin parc (si n-am reusit sa isterizam decat vrabiile ,cred, ca le auzeam ciripind aprig prin copacii de langa banca).
se pare ca , dupa nr raspunsurilor pro si contra , se contureaza un portret de femei pasionale , la romance.

pe mine ma deranjeaza incheierile de genul "va pup" sau "pupici' , astea imi par un kitch sentimental (cine vrea sa ma infurie , asta-i metoda sigura)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by denizel

quote:
Originally posted by Noe

Ce mai citim noi
The moment scatters.

Ma rog, asta nu ar fi ceva iesit din comun. Chestia cu adevarat faina este ca, niciodata nu am fost claxonati de soferul din spate, chiar daca se facuse verde si noi nu bagasem de seama .
Si, ce am gandit io, in sinea mea? :-)) Uite, domle, lumea inca e buna! Chiar si in Bucuresti! .

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

pai normal, eram noi in spate!!!

Ce mai citim noi
The moment scatters.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_b_23 spune:

Eu cred ca sarutul in public e ok atat timp cat nu da in vulgar.
Toti am fost indragostiti, toti stim cum e dar nu vrem sa vedem scene din "filme de adulti" in locuri publice. Nu de alta, ca doar e o tara libera si fiecare se poate exprima cum doreste dar printre "privitori" mai pot fi si copii inocenti care nu au de ce sa fie expusi la asa ceva.
Ma sarutam si eu o data cu prietenul meu in metrou si o "doamna" ne-a zis ca era bine daca cei de la metrou faceau niste separeuri. Desi nu era decat un sarut inocent m-am simtit tare prost dar si tare enervata de respectiva care nu avea alta treaba decat sa se holbeze la cei din jur si sa se ia de toata lumea. Insa m-am gandit ca poate e mai bine sa facem asta cand suntem singuri ca sa inchidem "gura lumii".
Un pupic insa (chiar si in public) nu strica nimanui, ba chiar intareste relatia dintre parteneri si lumea poate sa comenteze ce vrea daca nu are alta treaba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

O Doamne ce amintiri frumoase mi-ai trezit.Eram prin liceu,cred,si indragostita de un coleg de clasa.Ne placea sa ne plimbam prin Cotroceni pe langa casele alea superbe(care si acum sunt asa,dar nu ma mai inspira la pupat )si intr0o seara frumoasa de toamna,cu tot tacamul frunze care cadeau incet ,liniste,trecatori rari,ca de cine ce sa caute pe acolo....ne pupam noi de zor si in spatele nostru 2,cred ca erau sot si sotie ca cum se certau.Si la un moment dat ea ..plina de nervi zice.."uite-i si pe astia doi cum se pupa,de asta le arde lor".Tare ne-am amuzat atunci,as vrea sa stiu ce s-a mai intamplat cu baiatul ala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

o...ce frumos...ce timpuri...nici in casa nu ne prea mai pupam...nu stiu, parca nu mai e timp..mereu e altceva mai important de facut...sau mai urgent..multumesc! astazi o sa imi fac timp sa imi sarut sotul cu drag

denizel, noe, numai asa se explica lipsa claxonului...pe noi ne claxoneaza si pe rosu

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Sincera sa fiu, nu stiu ce e mai ciudat:
- sa vad doi pusti care se pupa "explicit"?
SAU
- sa vad doi de-astia, mai la 35 de ani, nu prea subtirei, nu prea frumusei, "pupandu-se" cu fleosc fleosc sonor!
Asa ca sunt o baba isterizata!

PS _ Eu nu ma pup pe strada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Eu zic ca e o diferenta intre pupat si sondat gura partenerului/partenerei. Ca asa, pupat, imi place si la varsta mea inaintata si nu ma scandalizeaza, dar la faze de-ti vine sa le urli "get a room, ba!" iak ! Si nu cred ca deranjeaza pe nimeni un pupic, nu va mai dati asa babe isterice , ci vulgaritatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

quote:
Originally posted by denizel

quote:
Originally posted by Noe

Ce mai citim noi
The moment scatters.

ei nah,buna pe naiba.de voyeuri ai auzit?

I've gt you under my skin

Mergi la inceput