sarutul pe strada

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Cand ma gandesc ca asa eram si noi parca mi-e dor si mie dar sotul meu imi spune ca nu e frumos dar na ma mai pupa ca sarut nu-l pot numi. Azi dimineata in maxi-taxi doi tineri liceeni se sarutau de zor dar imi era chiar drag de ei si i-am auzit zicand baiatul catre fata "noi cand facem asa ceva?" si se uita catre fetita mea care imi era in brate la care ea ii spune ca imediat dupa terminarea scolii. Si brusc mi-am adus aminte ca asa eram si noi si zambeam si ma gandeam ce frumosi sunt anii tineretii. Eh fetelor noi niciodata nu imbatranim nu? Noi doar ne facem tot mai frumoase de ce sa nu "recunoastem". Asa ca barbatii nostri vor sa para mai grozavi decat noi dar sunt mai copii doar ei nu recunosc. Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Intresant subiectul si mereu in actualitate. Nu condamn sarutul DECENT in public si cred ca nimeni nu ar trebui sa o faca. Iar daca vre-o persoana se intampla sa zica ceva vis a vis de asta nu bagati in seama, oamenii sunt ori egoisti ori au ramas cu mentalitati ff vechi. De cand se stie indragostitii se sarutau in parc, ori prin cafenele...
Am observat ca acum unii au inceput sa intreaca masura si nu este deloc bine. Faza cu ridichea...jenant...
Si noi ne sarutam si ne imbratiam, prin parc, strada sau magazine cateodata insa niciodata n-am sarit calul.
Cum spunea un fost coleg de-al meu :)):))...'mozoale-mozoale'.
Deci hai sa nu ii mai condamnam pe indragostiti, indiferent de varsta, greutate ...culoare. Asa cum spunea cineva este mult mai bine sa vezi indragostiti pe strada decat fetze posomorate si oameni tristi.
Dezvolt subiectul si ce ziceti de:

SARUTUL INTRE 2 PERSOANE DE ACELASI SEX?? Aici intalnim destul de des situatia asta.

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

26+ cu ADRIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

E frumos sa vezi indragostiti, dar indragostiti pana la un punct.
Nu vreau sa vad limbi zbatandu-se in vazul lumii sau obraji care se "zbat" frenetic.
E ok un sarut cu buzele decise , dar nu un sarut frantuzesc, ala deja e prea exagerat....

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

quote:
Originally posted by adriuta

SARUTUL INTRE 2 PERSOANE DE ACELASI SEX?? Aici intalnim destul de des situatia asta.

26+ cu ADRIAN

pas (ca la pocker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Nu am intalnit pana acum sarut intre doua persoane de acelasi sex dar si de asi vedea asi intoarce capul in alta directie si practic nu m-as uita. E cam scarbos dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii huidui pe strada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Dragut subiect. Am fost tentata sa raspund on topic si eu insa la un moment dat cineva l-a stricat.

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvântul rostit cândva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

cum adica?

eu urasc vulgaritatea, deci si manifestarea ei legata de acest subiect; as vrea sa-i fac eu copilului educatia sexuala, nu sa vada niste mostre la strand, parcuri etc...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

quote:
Originally posted by adriuta

Intresant subiectul si mereu in actualitate. Nu condamn sarutul DECENT in public si cred ca nimeni nu ar trebui sa o faca. Iar daca vre-o persoana se intampla sa zica ceva vis a vis de asta nu bagati in seama, oamenii sunt ori egoisti ori au ramas cu mentalitati ff vechi. De cand se stie indragostitii se sarutau in parc, ori prin cafenele...
Am observat ca acum unii au inceput sa intreaca masura si nu este deloc bine. Faza cu ridichea...jenant...
Si noi ne sarutam si ne imbratiam, prin parc, strada sau magazine cateodata insa niciodata n-am sarit calul.
Cum spunea un fost coleg de-al meu :)):))...'mozoale-mozoale'.
Deci hai sa nu ii mai condamnam pe indragostiti, indiferent de varsta, greutate ...culoare. Asa cum spunea cineva este mult mai bine sa vezi indragostiti pe strada decat fetze posomorate si oameni tristi.

26+ cu ADRIAN

Mi-ai "furat" ideea de post.
Ce e rau in a vedea sarutul a doua persoane ??!! Nimic. Dar, daca cele doua persoane sunt de acelasi sex,intoarceti capul . E acelasi sarut, din aceleasi sentimente, tot suflete au in dotare si acele persoane... insa nu ma pot abtine sa nu imi citez sotul: "... intre doua femei, hai ca ai ce vedea, dar intre doi barbati ??!!... " Eu inca ma stradui sa inteleg aceste cupluri, dar nu gandesc refractar si nu as da cu pietre. Si , totusi, in public, un sarut gen preludiu act sexual nu este tocmai pe gustul meu. Eleganta poate fi si intr-un sarut, o imbratisare, o giugiuleala nevinovata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

cel mai aiurea mi se pare ca intotdeauna se vor gasi oameni gata sa apostrofeze un cuplu care se saruta in metrou, autobuz, pe strada, in parc...in vazul lumii, in general. dar daca acel cuplu si-ar cara voiniceste niste pumni sau s-ar certa ca la gura cortului, nimeni n-ar zice nici "pis". n-ar mai interveni niciun "vigilent", niciun aparator al "bunelor manieere" sau al "bunului mers al societatii".

irina 33 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Mie imi plac pupichi pe strada, eu inchei emailurile cu 'pupich' si nu ma deranjeza nici sa fiu claxonata de soferi si nici apostrofata de sarcastici.

cred ca e bine sa te comporti cum simti la un moment dat si cum esti tu.
Cu cei mai tineri mai exista o problema : locul. Ei nu au unde sa se pupe: acasa sunt parintii, la scoala e nashpa, in scara blocului e oribil, in parcuri sunt copii si batrani, in masina e wow.
Poate ar fi bine sa li se permita doar in camere de hotel sau cand au casutza lor , nu?

Cred cui tarie ca fiecare varsta are frumusetea ei si daca atunci cand esti pustan nu te pupi pe strada/parc/masina/scara blocului/tramvaie atunci e ceva in neregula pe acolo...

Eu probabil as fi penibila sa ma sarut pe strada dar un tzok tzok tot mai fur cu sotzul meu din cand in cand.

Nici eu nu sunt de acord cu fazele prea 'transparente' . Una e un sarut, alta e ca totul sa evolueze in ceva ce ne dorim sa vedem doar dupa miezul noptii si fara copii de fata...

Si mai e o chestie ... daca eu suport babe in bermude pe strada atunci de ce nu as suporta pustani al naibii de frumosi pupandu se ???

Mergi la inceput