sarutul pe strada

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

quote:
Originally posted by adi_dalma

Si mai e o chestie ... daca eu suport babe in bermude pe strada atunci de ce nu as suporta pustani al naibii de frumosi pupandu se ???

ag

foarte adevarat.

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Nu am nimic impotriva persoanelor care se saruta decent pe strada,dar, asist ( involuntar) de la o vreme la adevarate preludii de sex...pur si simplu imi este scarba si nu inteleg de ce sunt obligata sa dau explicatii fetelor mele,care ma intreaba "ce fac oamenii aia?".
Intr-o tara normala , acest comportament este "amendat"

alina71
a fi om e lucru mare...
Aici e povestea Crisei:
http://www.crisa.z1.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

quote:
Originally posted by alina71

Nu am nimic impotriva persoanelor care se saruta decent pe strada,dar, asist ( involuntar) de la o vreme la adevarate preludii de sex...pur si simplu imi este scarba si nu inteleg de ce sunt obligata sa dau explicatii fetelor mele,care ma intreaba "ce fac oamenii aia?".

alina71
a fi om e lucru mare...
Aici e povestea Crisei:

in ce tara este amendat?
(eu am vazut oameni sarutandu-se si in franta, si in italia si in belgia si nici unu n-a luat amenda. nici macar cei de acelasi sex).
sper ca nu vei zice afganistan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

quote:
Originally posted by fortelady

quote:
Originally posted by alina71

alina71
a fi om e lucru mare...
Aici e povestea Crisei:

in ce tara este amendat?
(eu am vazut oameni sarutandu-se si in franta, si in italia si in belgia si nici unu n-a luat amenda. nici macar cei de acelasi sex).
sper ca nu vei zice afganistan

--------------------------
"blonda, 1,75, 90C, nu vand nimic, doar ma laud..."

comportament indecent in public- si m-am referit strict la preludiu sexual

alina71
a fi om e lucru mare...
Aici e povestea Crisei:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Noi ne mai pupam si acum pe strada. E un gest de tandrete pe care daca simti ca -ti vine sa-l faci, il faci.

Dar..unde-s vremurile alea cand mergeam la film si vedeam doar genericul si distributia?

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Alina, tu ai uitat cum e sa ai 16 ani si sa te pupi pe strada sau la film? Ca nu toti au patul lor conjugal unde sa se pupe in cadru organizat. Cit despre ce le explici fetelor, hai ca n-o fi asa de greu sa le spui ce fac niste adolescenti pe strada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai, si in Romania te amendeaza. Adica, ma rog, IN Romania te amendeaza. Ca nu stiu cum e in alte parti.
Pe mine m-a luat de 2 ori la intrebari politia, si nu faceam cine stie ce. Eram in facultate pe atunci. Chiar nu faceam cine stie ce!
Friend-ului meu de atunci i-au trimis chiar si acasa o amenda, cu explicatia motivului, clar intestata cu litere de-o schiapa, deci oricum ne-a aflat tot neamul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

quote:
Originally posted by ankalaura

Bai, si in Romania te amendeaza. Adica, ma rog, IN Romania te amendeaza. Ca nu stiu cum e in alte parti.
Pe mine m-a luat de 2 ori la intrebari politia, si nu faceam cine stie ce. Eram in facultate pe atunci. Chiar nu faceam cine stie ce!
Friend-ului meu de atunci i-au trimis chiar si acasa o amenda, cu explicatia motivului, clar intestata cu litere de-o schiapa, deci oricum ne-a aflat tot neamul....

ei lasa ca acum iti amintesti de faza aia si te amuzi. Atunci probabil ca nu a fost tocmai placut.

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Eu ma pupacesc cu al meu mai mereu pe strada , mai sare el calul la modul ca uita sa-si ia mana de pe fundul meu si eu tot incerc sa-o dezlipesc ... apoi imi zice ca e normal si nu deranjam pe nimeni aici in schimb in ro ... lumea se uita urat si mai si auzi comentand in spate. In fine normal pentru unii mai putin normal pentru altii,depinde pe unde te apuca pupatul ...EX: in indonezia daca te pupi pe strada primesti amenda, ESTE INTERZIS asa se face ca atunci cand suntem in ro si ne pe starada si-l apuca faza cu mana eu ii atrag atentia ca nu suntem priviti cu"ochi buni" el vine cu replica " come on,pretend u love me" si binenteles imi zice ca nu ar trebui sa tin asa de mult cont de parerea celor din jur ca doar ne pupacim si noi
Pupatul pe strada nu ar trebui sa deranjeze, e frumos sa vezi ca doi oameni se iubesc si se pupacesc ( nu sa intreaca masura desigur asa cum am citit mai sus) decat sa vezi doi oameni care se cearta

AliVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Pupatul este una si sarutul este alta.
Un sarut frantuzesc in care se vede clar ce e face si care e mai activ este deranjant.
Si pupaturile alea "tzoc-tzoc" in tramvai unt deranjante.

Nu inteleg ceva: majoritatea pers . de pe forum era deranjata de vorbitul la telefon in public(!!!!!) , ca e lipsa de respect fata de ceilalti , dar un sarut frantuzesc ca-n filme e ok.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput