sarutul pe strada

sarutul pe strada | Autor: Oliv75

Link direct la acest mesaj

Ieri seara ne plimbam cu masina, sotul conducea, bebe dormea iar eu ma uitam pe geam, preocuparea preferata cand sunt in masina. Oprind la un semafor, intr-o statie de tramvai, am vazut un baiat si o fata care se pupau de zor, indragostiti as putea specula ca doar nu erau doi straini ce incercau sa demonstreze ca imbratisati fiind pot degaja mai multa caldura.
M-am uitat cateva secunde la ei apoi i-am spus sotului “noi de ce nu ne mai pupam pe strada?”, el a replicat “pentru ca nu mai suntem pustani”.
Ce dor mi-e sa mai isterizez vreo baba…..
Voi cand v-ati sarutat pe strada ultima oara? Cu foc, ca altfel nu se pune

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

de cand n-am mai fost pustana. De mult. Pot sa zic ca-s eu baba ca au inceput sa ma isterizeze pe mine infocatii astia. Vorba ceea: am fost si eu tanara, m-am pupat si eu pe strada da nici chiar asa!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Da, ma pupam si eu in parc sau la film...Mergeam la alea cu doua serii

Singurii pupaciosi care m-au enervat vreodata insa au fost doi tineri intr-o pizzerie. O faceau atat de "explicit", incat fiu-meu (11 ani) era sa-si bage mancarea in ureche.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Parerea mea este ca sarutul 'cu foc' este o chestie prea intima ca sa se faca in vazul lumii. Deci nu-s de acord cu 'pupatul cu foc in strada'. Mi-e drag sa vad indragostiti, e frumos sa-i vezi tinandu-se de mana, privindu-se in ochi, chiar sarutandu-se pe buze, dar cand ajungi sa-ti spui in gand uitand-te la ei 'da' luati-va o camera, oameni buni' deja nu mi se mai pare ok.
Asadar sunt o baba isterica .

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

Eu sunt nostalgica...pupatul cu foc era cea mai cool chestie pe care o faceau multi pustani si...cam atat... deci de ce sa le spun "get a room", ca sa vada un film bun?.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Ba noi ne mai tinem si de mana si ne mai si pupam pe strada. Si ce ? pentru babele isterice

Lali si Dragos (27 decembrie 2004)

"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Parerea mea e ca prea putini oameni se saruta pe strada (sau acasa) si prea multi sunt rai, nervosi, neprietenosi, tristi si acri!

Propunerea mea: sarutati-va, oriunde ati fii.

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

quote:
Originally posted by Nora

Parerea mea e ca prea putini oameni se saruta pe strada (sau acasa) si prea multi sunt rai, nervosi, neprietenosi, tristi si acri!

Propunerea mea: sarutati-va, oriunde ati fii.

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

make love, not war

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Si eu ma pup pe strada. Dar e o diferenta intre un sarut pe gura si unul care dureaza de la 5 minute in sus, in care el o mai cauta pe sub tricou cu o mana si cu cealalta pe fund, iar ea sta sa se hiperventileze. eu stiu... zic si eu

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

cu riscul de a fi off topic povestesc intamplare adevarata adevarata petrecuta-vazuta asta vara la strand in Drumul Taberei!

Doi tineri, ca nu mai erau pusti, venit asezat pe sezlonguri bine mersii, apropiat sezlongurile in prima faza, pana aici nika anormal s-au tot sarutata mai finut mai apasat mai lung si mai scurt(nu am stat cu ochii pe ei intrucat aveam copil de 4 ani neastamparat in dotare si trebuia supravegheat), toate au fost bune si frumose pana cand cele doua sezlonguri pe care stateau s-au transformat intr-un singur sezlong si de la simple saruturi s-a ajuns la intreodu mana domnului in chilotei din dotarea partenerei si masat frecat "ridichea" partenerei pana am ajuns sa vizualizam un orgasm in buna regula cui toata asistenta de pe margine aferenta!

Asa ca un sarut mai infocat pe strada si o pipaila sunt lucruri normalede indragostiti.

Daca stau sa ma gandesc bine in existenta mea am fost plimbata si cu patul de vecinii care dormeau in patul de dedesupt intr-o tabara astept chestii mai hot cand voi avea parte de in public pe viu nu in filme!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Parerea mea este ca sarutul 'cu foc' este o chestie prea intima ca sa se faca in vazul lumii. Deci nu-s de acord cu 'pupatul cu foc in strada'. Mi-e drag sa vad indragostiti, e frumos sa-i vezi tinandu-se de mana, privindu-se in ochi, chiar sarutandu-se pe buze, dar cand ajungi sa-ti spui in gand uitand-te la ei 'da' luati-va o camera, oameni buni' deja nu mi se mai pare ok.
Asadar sunt o baba isterica .

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Pot sa spun ca mi-ai luat vorba din gura Alynutza :)
Mie personal mi se pare de prost gust. Sau ca sa nu supar pe nimeni, este mai putin politicos. E la fel ca fumatul pe strada - mai ales in cazul doamnelor. Nu cred ca trebuie sa demonstrezi celorlalti trecatori cat esti de indragostit/a. Si chiar daca ai fluturi in stomac si visezi numai inimioare, nu trebuie sa uiti de bunele maniere. In adolescenta m-am mai sarutat si eu pe strada (french kiss), sau in statia de metrou, dar de cand am crescut si am mai citit una si alta, incerc sa evit astfel de manifestari publice. Nu strica nimanui o lecturare sau macar rasfoire a "Codului bunelor maniere". Chiar ajuta!
Zi buna ,
Oana

audiatur et altera pars

Mergi la inceput