Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 46
Raspunsuri - Pagina 8
aaandreea78 spune:
La multi ani! tuturor celor care poarta numele de Andrei - Andreea.
Multumesc mult pentru urari si va doresc sa vi se implineasca visul de a avea un bebe.
Multumesc "mosica".
Sa aveti un sf. de saptamana frumos.
+21 RADU
lucialu spune:
Va pup si eu si le doresc din suflet tuturor ce isi serbeaza onomastica un sincer LA MULTI ANI SI O ANIVERSARE SUPERBA!!!
Iyoana pong
Vali tinem pumnii sa ai nastere usoara si BB de nota 10!!!
KISSES
PS:in afara de adeverinta loc de munca si trimitere dr fam. mai am nevoie de ceva pt laparo?Data trecuta numa astea au fost necesare.Multumesc.
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
merdan spune:
Intru si eu sa doresc tututor celor care isi serbeaza ziua onomastica MULTI, MULTI ANI FERICITI! si bineinteles indeplinirea cat mai grabnica a celei mai arzatoare dorinte aceea de a avea macar un .
vali_delide nastere usoara, peste cateva zile sa ne anunti ca ti in brate un bb sanatos, frumos si cuminte.
Lucialu da, doar astea au fost suficiente si la mine in febr.2007.
Ca tot e vineri si eu nu mai am cum intra pana luni va urez de pe acum un weekend cat mai placut!
all of you
lucialu spune:
Merdaniti multumesc!WE placut si tie!
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
syyylviuta spune:
La multi Ani Andreelor si Andreilor!!!
Sa dea Dumnezeu sa vi se indeplineasca cat mai curand cea mai arzatoare dorinta, iar pentru cele care sunt deja gravidutze sarcina usoara in continuare!
11+
kitty_nic spune:
LauraVoinicu tinem pumnii si la DD sa fie cu noroc ziua de azi!
LA MULTI ANI, MULT NOROC, SANATATE, COPII FRUMOSI SI MULTA FERICIRE! tuturor celor cu numele de Andrei sau derivate. Distractie placuta si petreceri frumoase!
Vali nastere usoara si bb mancacios si sanatos! DD sa fie cu voi si tptul sa fie usor si perfect!
Multi la fete si burtici!
Mami Cristina si Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
www.slide.com/r/bFwrvwNRwj93k1sGo5r3lT7pG4YiWgCG?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank"> Povestea noastra
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!
vali_delide spune:
Kitty_nic, Merdan, Lucialu va multumesc mult de tot!
Aaandreea78 La multi ani, sanatate si sa ti se implineasca visul!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
Valentina 37+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 7 zile
Iyoana spune:
Eiii, ma bucur ca aceasta zi frumoasa v-a scos din barlog (la plural cum o fi barloguri sau barloage? ).
si petrecere frumoasa tuturor!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
KoraPop spune:
Fetelor din pacate Ladyxe nu a reusit nici la al doilea FIV...asta este...mergem cu DD inainte!
LA MULTI ANI ROMANIA!
Kora
CARPE DIEM!
Iyoana spune:
Ladyxe imi pare rau!
ai grija de tine!
va doresc o seara de duminica cat se poate de linistita!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana