Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 46

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

quote:

Iyoana, pe mine nu ma mai poti trece la , dar o sa te rog sa ma treci tu la mamici sapt. viitoare, da? Hai, cui predau stafeta?
Pupici pt. toate tutunicile mele dragi!

BLUEL, SA-TI TRAIASCA MINUNEA DE NEPOTEL CU OCHISORII ALBASTRI [PUP]

Valentina 37+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

AMR 10 zile

Vali, intalnire placuta saptamana viitoare, sa ai o nastere usoara si rapida. Cred ca de-abia astepti sa iti tii minunea in brate......

magdita

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele mele,

Noutati nu am, insa va citesc zilnic si citesc de asemenea si alte subiecte interesante, printre care "Gravidute dupa laparoscopie" ( Kora). Eu zilele astea am fost in perioada fertila, nu am ratat-o, insa nu m-am mai monitorizat pentru ca nu am mai putut lipsi de la serviciu. Astept laparoscopia. Am dat ieri de un site iordanian despre reproducerea umana asistata si despre procedurile chirurgicale de ultim moment, printre care si laparoscopia. Sunt si fotografii facute pacientelor in timpul operatiei ( cam horror, nu stiu daca oricine poate sa le vada ), insa cu ocazia asta am vazut si eu cum arata uterul, ovarele, trompele, aderentele, sarcina ectopica ( doamne fereste! ). Insa m-am mai lamurit un pic.
Pup toate tutunicile si va urez sanatate maxima si zile fertile.

magdita

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Iyoana
Si eu sper din tot sufletul!
Cu Dumnezeu inainte.....
Si, nu in ultimul rand, cu ajutorul doctorului nostru, in care am f multa incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Buna fetele
Urmeaza sa ma programeze Tutu pentru laparoscopie . Care dintre voi ati facut de curand op , si cu cat timp inainte v-ati programat ? as dori mai multe detalii..daca e , puteti lasa si pm
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

LauraV,Bluel, Magdita, va multumesc mult! Sa stiti ca eu mi-as dori din tot sufletul ca toate fetele de aici sa migreze rapid in locul meu.Sunt f. multe fete dragi, de care eu nu ma pot indeparta...pt. ca am suferit impreuna, am sperat impreuna, ne-am bucurat sau am plans pt. fiecare reusita sau nereusita.

Kora nr. tau de tel. s-a schimbat sau e acelasi pe care il am eu? Ca sa va pot anunta sapt.viitoare.

Nu-mi vine sa cred, chiar ca a zburat timpul...va pup pe toate si chiar mi-as dori sa mai vad atmosfera de altadata...parca sunteti cam triste!

Valentina 37+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Sunt si eu pe aici, va citesc mereu, dar scriu mai putin.
Kora, , nici nu am mai avut tarie sa iti scriu ceva, eram aproape convinsa ca va fi OK.
Laura, iti tin pumnii.
Vali, nastere usoara si recuperare rapida.
Stefan al meu creste in acelasi ritm ca in burta, la 3 luni are 67 cm si aproape 7 kg . Uitati www.flickr.com/photos/15009148@N07/" target="_blank">aici un cadou de la Stefan.
Va pup pe toate, sa dea DD ca luna decembrie sa aduca noi, doar nu degeaba e luna cadourilor.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Vali nr. meu e acelasi.Nastere cat mai usoara!!!Ziua cea mai frumoasa a vietii tale se apropie,tin pumnii sa fie totu bine!
Sim nu intotdeauna visele devin realitate....poate visul tau se va adeveri candva ca nu ai visat data exacta

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuchi spune:

La multi ani tuturor care poarta numele de Andrei/Andreea!!!
toate tutunicile ca doresc sa se ia.

Nuchi 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neata ...

LA MULTI ANI , TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE DE ANDREEA

ce mai faceti ?.. la mine nimic nou, luni ma duc la monitorizare..

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

LA MULTI ANI tuturor Andreelor si Andreilor!

Aaandreea78 LA MULTI ANI , sa ne traiesti si sa-ti traiasca si Raducul din burtica!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput