Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 46
Raspunsuri - Pagina 6
georgia_c spune:
lasa Kora , nu privi asa lucrurile ... o sa vezi tu ca atunci cand s-o prinde samburica , uiti de toate alea ... vorbesc ca sa ma incurajez si pe mine
noi intr-o camera nu luam lustra , ca e camera lui bb , si ii luam lui direct lustra ... idei putine si fixe
io de luni ma monitorizez iar ... o placere .. nu alta .. si din cate am citit , o luna "benzineste" un ovar , iar alta luna celalalt , iar la mine , stangul , e bleg ....asa ca luna asta placerea va fi maxima .. adica voi avea bonus si niste nervi caci nu cred ca voi ovula ... asta numai daca nu se indura dreptul , sa faca treaba pentru "frate'su" de pe stanga
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
KoraPop spune:
georgia eu am facut doua FIV-uri,deci cam 6000 de euro am aruncat la gunoi...dar ai dreptate daca va fi ca intr-o buna zi sa reusesc sa am bebe,nu vor mai conta deloc toti banii risipiti.Bafta luna asta,sa ai o surpriza frumoasa!
Kora
CARPE DIEM!
Bluel spune:
O zi buna tuturor tutunicilor, veterane sau proaspete!
Vali, multumim mult! Nastere usoara si tie, cred ca abia astepti sa iti printesa in brate Doamne ce repede a trecut timpul! As vreau eu sa imi predai stafeta mie, mai trebuie sa si prestez mai intai, dar nu prea am cu cine , sotul fiind mai mult in delegatii de la un timp...
Ralu_t, Felicitari pentru toamna cu bb, chiar daca cu intarziere
Lucialu, te pregatesti de laparo sau am inteles eu gresit? Multa bafta!
Iyoana , fata care intretine o atmosfera calda aici si care are o vorba buna pentru noi toate...
Kora, ai dreptate, aste e, trebuie sa ne chinuim sa facem copiii acum, ca bani avem timp toata viata sa ii facem. Multa bafta la FIV 3!
Pup toate fetele si sa auzim doar de vesti bune!
merdan spune:
Buna fete dragi!
Am intrat mai rarut in ultimul timp din lipsa de timp(program superincarcat la servici-audituri), dar nu v-am uitat, am citit(printre randuri) din urma si intru acum sa va salut si sa dau raportul.
N-am mai facut nimic bun ptr. FIV, astept inca urmatoarea transa de Diphereline( ca n-am decat 10 fiole)si am hotarat sa aman pt.ianuarie. Ar trebui sa vorbesc cu D-na Matei sa vedem ce se intampla cu analizele mele valabile pe luna nov. daca va trebui sa le refac sau nu. In rest probabil datorita stresului si a programului incarcat nici nu am ovulat luna asta(z.27 azi)-asta confirma si ce mi-a zis Matei ca cu un asemenea LH nu crede ca ovulez luna asta.
Tare mi-as dori sa inceapa Tutu activitatea la clinica cea noua din ianuarie, am eu un fix ca daca schimba locatia se schimba si norocul nostru al viitoarelor FIV-oase.
Iyoana cred ca pana la urma vom fi cam in acelasi lot.
Kora tu ce mai faci, cand mai incerci?
LauraVoinicutare bine ar fi sa reusesti si la cati foliculi ai produs toate sansele sunt de partea ta.Ii tin pumnii!
O zi buna va doresc!
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by KoraPop
georgia eu am facut doua FIV-uri,deci cam 6000 de euro am aruncat la gunoi...
Kora
CARPE DIEM!
Kora , te cred! eu mi-am schimbat serviciul ca sa pot face rost de bani mai repede, ca de credite mi s-a cam luat
Numai de o fi cu rost! vom vedea!
Ca sa mai glumesc si sa uit de necazuri, eu le mai spun prietenilor care ne intreaba de ce nu facem copii: "pai trebuie sa strangem mai intai bani, ca la noi pana si copiii tot pe bani se fac!"
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
KoraPop spune:
Merdan eu cel putin 6 luni stau pe tusa,sa se refaca organismul,poate peste cateva luni am sa fac o histeroscopie ca pe asta nu am facut-o si cine stie poate depistez ceva,apoi am sa ma hotarasc unde si cu cine am sa fac FIV3.Intre timp am sa va urmaresc pe voi toate FIV-oasele si depinde mult de reusitele voastre hoatararea mea referitor la a treia incercare si sper ca ultima.
Iyoana
Kora
CARPE DIEM!
georgia_c spune:
te cred kora, e frustrant ... si de fapt cred ca nemultumirea se resfrange asupra banilor .... offf... nasol.. ma gandesc ca si io voi ajunge la IA , si FIV ... desi sper din tot sufletul sa reusesc natural ...
Albert Einstein
KoraPop spune:
Hey Georgia ia-le usor,pe rand,nu are nici un sens sa te gandesti la FIV,nici eu nu m-am gandit pana nu mi s-a dat verdictul clar la laparo,tu chiar nu ai de ce.Crezi in sansa ta si luna aceasta poate primesti cel mai frumos cadou de la Mos Craciun.Hai treci la treaba,lasa gandurile negre ca fac riduri
Kora
CARPE DIEM!
georgia_c spune:
kora , de cand incerci ?... io am o idee fixa (sau asa cred ca am doar una )si sper sa raman dupa 1 an , de cand incerc ...
Albert Einstein
magdita spune:
quote:
Originally posted by lauravoinicu
Tutunici dragi ce mai faceti ? Hei veteranele pe unde mai umblati , nu ne mai spunti nimic , este adevarat ca si eu am cam lipsit de la subiectul asta ..... Imi este dor de admosfera de alta data , parca era mai multa activitate la subiectul asta . Adevarul este ca ne-am cam si imputinat , multe dintre veterane , au nascut deja copii , iar altele se pregatesc sa nasca
Vali , vai ce repede a trecut timpul ,naste usoara si sa ne predai stafeta !
Eu sunt in plin FIV cu doctorasul nostru ,pt cine nu stie , vineri am punctia , sper ca toate sa mearga bine .....
Va pup pe toate fara nici o exceptie!
poze
Bafta multa maine la punctie, sa iti ajute Dumnezeu sa reusesti din prima
fata frumoasa cu bebic scump. Ce bine iti sta !!!
magdita
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze