Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 46

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Laura nu prea scriu dar citesc!!!! Mult succes, sunt alaturi de tine si nu stiu de ce, dar am senzatia ca stiu deja ca o sa reusesti!!!! Unde estre prezicatoarea noaSTRA Ioana sa-mi confirme spusele?

pupici muuuulti

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

aoropos...ce bine iti sta !!!!!! http://good-times.webshots.com/photo/2298811590102529357NliVjQ

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

printesa mea Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by lauravoinicu

Tutunici dragi ce mai faceti ? Hei veteranele pe unde mai umblati , nu ne mai spunti nimic , este adevarat ca si eu am cam lipsit de la subiectul asta ..... Imi este dor de admosfera de alta data , parca era mai multa activitate la subiectul asta . Adevarul este ca ne-am cam si imputinat , multe dintre veterane , au nascut deja copii , iar altele se pregatesc sa nasca
Vali , vai ce repede a trecut timpul ,naste usoara si sa ne predai stafeta !
Eu sunt in plin FIV cu doctorasul nostru ,pt cine nu stie , vineri am punctia , sper ca toate sa mearga bine .....
Va pup pe toate fara nici o exceptie!

poze

Laurici sa stii ca te urmaresc la FIV si ai din partea noastra doua perechi de manute stranse stranse sa reusesti, asteptam vesti bune de la tine

www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

lauravornicu iti tin pumnii

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetele va multmesc mult pt pumnii stransi , chiar am nevoie , ca azi se pare ca a dat paranoia peste mine , ma panichez din orice , nu stiu dar parca nu mai sunt eu , parca mi-a pierit curajul .....
Claucia , nu-i asa ca nu-mi sta rau ...... Da Doamne sa prezici bine , asa cum ai mai prezis tu cuiva ,sa ai gura aurita ..
M-am uitat la poze , ai o scumpete de Alessia , sa va traiasca !
Alexia , cum o sa o cheme pe minunea ta ? Nu v-ati hotarat inca? Multumesc pt pumnii stransi , sper sa va dau o veste buna , daca nu asta este.... o luam de la capat ...... Pupici pe burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

quote:
Originally posted by lauravoinicu

Tutunici dragi ce mai faceti ? Hei veteranele pe unde mai umblati , nu ne mai spunti nimic , este adevarat ca si eu am cam lipsit de la subiectul asta ..... Imi este dor de admosfera de alta data , parca era mai multa activitate la subiectul asta . Adevarul este ca ne-am cam si imputinat , multe dintre veterane , au nascut deja copii , iar altele se pregatesc sa nasca
poze

....iar alea care au nascut au si mai multi pumni pe care ti-i tin stransi stransi tare de tot sa iti reuseasca! chiar acum cateva zile ma gandeam la tine si ma intrebam ce mai faci....acum am aflat. vineri o sa fim cu gandul si sufletul alaturi de tine si clau o sa fie ursitoarea norocoasa, vei vedea!
multi pupici si sa stii ca si mie imi lipseste atmosfera de altadata, dar asa e viata, multe se schimba...si tot la capitolul schimbari o sa fie si trecerea ta pe lista de

Mami Cristina si Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
www.slide.com/r/bFwrvwNRwj93k1sGo5r3lT7pG4YiWgCG?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank"> Povestea noastra
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

machus
Multumesc f mult pt lamuriri.
Tin pumnii tuturor!
Decembrie sa ne aduca numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Neata fetele!

Ma bucur sa vad ca au mai scris si "veteranele" subiectului, chiar daca acum au mai multe manute , sa le traiasca minunile si sa fie sanatoase!

Laura numai bine iti doresc si curaj pentru vineri!

Ponei, nu te mai stresa, asteapta cuminitica prima zi de intarziere a CM !

Bebe2008 tu nu trebuie sa-ti dezamagesti nick-name-ul, asa ca trebuie sa ai bebe in 2008, da?

Lucialu ping !

Georgia

Kora, gata fata harnicuta, cu termopanele?

O zi frumoasa tuturor tutunicilor!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Bebe2008cu placere .
Laurasunt alaturi de tine cu gandul si cu sufletul. Sper botezul sa fi fost de bun augur. Asa cum sper sa fie si la mine .
Legat de asta, am cumparat tot ce trebuie, am comandat lumanarea si astept cu nerabdare marele eveniment.

Va doresc o zi buna si va rog sa raspundeti la apelul Iyoanei !!! Pe aici pe undeva se ascunde o gravidutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Laura iti urez si aici bafta maxima!!!!
Merdan pe unde esti?Ce ati facut pana la urma,ati amanat pt la anul?
Iyoana,gata ,am terminat cu termopanele,suntem f incantati!Macar mai realizam cate ceva ca si asa o multime de bani s-au dus pe apa sambetei....

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput