Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 46
Raspunsuri - Pagina 4
bebe2008 spune:
Buna fetele mele!
Ma mai ajutati cu un raspuns va rog? Stiu ca v-am ametit cu intrebarile....
Ce treb sa scrie medicul de familie pe trimiterea pt Elias?
Doctorul, sectia unde merg sau...?
Ca habar nu am si medicul de familie ma intreaba pe mine
Multumesc si astept un raspuns
machus spune:
Bebe2008, mie pe trimitere mi-a scris Spitalul Elias si Sectia Gyneco. Iar la diagnostic preliminar (parca este ceva de genul acesta) mi-a pus infertilitate primara (asta fiind in cazul meu).
BarOana, ne face tare bine cand mai intra cate o tutunica fericita, care a reusit si ne incurajeaza sa perseveram, sa avem rabdare si incredere.
Cat despre prietena ta, Cata, este binevenita aici; cred ca la orice intrebare sau problema se va gasi o fata care sa raspunda; dar cel mai important lucru este ca oricine trece prin momente fericite, dar si nefericite din pacate, gaseste sprijin si solidaritatea este puternica.
Bluel, sa iti traiasca nepotica/nepotelul !!Ai vazut ce a zis BarOana: rabdare, rabdare, rabdare.
Iyoana spune:
Neata fetele!
intr si eu rapid sa va urez o zi frumoasa si cu multe vesti bune!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
Iyoana spune:
mai, mai, dar nicio miscare pe aici?
haideti fetelor, pe unde v-ati ascuns?
as vrea sa pun si eu o graviduta pe prima pagina, pentru ca de fiecare data cand deschideam un nou capitol, am avut noroc la
Pupici!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by Iyoana
mai, mai, dar nicio miscare pe aici?
haideti fetelor, pe unde v-ati ascuns?
as vrea sa pun si eu o graviduta pe prima pagina, pentru ca de fiecare data cand deschideam un nou capitol, am avut noroc la
Pupici!
iyoana
Iyoana, pe mine nu ma mai poti trece la , dar o sa te rog sa ma treci tu la mamici sapt. viitoare, da? Hai, cui predau stafeta?
Pupici pt. toate tutunicile mele dragi!
BLUEL, SA-TI TRAIASCA MINUNEA DE NEPOTEL CU OCHISORII ALBASTRI [PUP]
Valentina 37+ Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 10 zile
Iyoana spune:
Vali, cu mare drag te voi trece la mamici fericite saptamana viitoare!! Cum a trecut timpul, mai Vali, saptamana viitoare te intalnesti cu printesa cea mica...Iti tin pumnii si astept sa ne povestesti despre marea intalnire!
Merdan tu ce mai faci fata draga, cum e cu pregatirile de FIV, ai lasat-o pentru la anul?
iyoana
georgia_c spune:
Iyoana, uite pentru tine ma "misc" io pe aici , desi nu am nici o veste "proaspata" despre mine , si am si o caruta de treaba la munca
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
ponei spune:
Buna fetele,
Nu am mai scris de mult, dar am vrut sa citesc toate capitolele (nu am reusit, sunt la capitolul 17), ca sa fiu in tema, sa nu pun intrebari la care s-au raspuns deja.
Eu luna asta am fost la prima monitorizare, totul a fost k, acum iau utrogestan 2 pilule seara. Sunt in ziua 23 si nu mai am rabdare, vreau sa treaca timpul mai repede. Ce este mai rau este ca am impresia ca am tot felul de simptome.
lauravoinicu spune:
Tutunici dragi ce mai faceti ? Hei veteranele pe unde mai umblati , nu ne mai spunti nimic , este adevarat ca si eu am cam lipsit de la subiectul asta ..... Imi este dor de admosfera de alta data , parca era mai multa activitate la subiectul asta . Adevarul este ca ne-am cam si imputinat , multe dintre veterane , au nascut deja copii , iar altele se pregatesc sa nasca
Vali , vai ce repede a trecut timpul ,naste usoara si sa ne predai stafeta !
Eu sunt in plin FIV cu doctorasul nostru ,pt cine nu stie , vineri am punctia , sper ca toate sa mearga bine .....
Va pup pe toate fara nici o exceptie!