Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 46

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ladyxe sper din inima sa treci cat mai repede peste acest necaz si sa vina soarele si pe straduta ta.
Fetelor va pup si sa ne auzim cu bine!
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neata
imi pare rau de fiecare nereusita .... dar parca speranta ca urmatoarea inseminare/fertilizare , sau chiar si luna , pe cale naturala , poate aduce ceva nou si bun , ma face sa citesc in continuare forumul , si sa fie un suport.

Ladyxe .. sper ca in cel mai scurt timp sa iasa lucrurile asa cum vrei tu ... sa te ajute DD

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Offf, nu e drept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Buna fetele ! dati-mi si mie un semn va rooog (sau PM) , cele care ati facut acum de curand , laparo la Mister T !! cum a fost interventia , care au fost starile de dupa , ce , cat si pe la cine s-a cotizat...

Mergi la inceput

buna fetele
am fost ieri la dr t , multe gravidute.. plin era acolo ..
am apucat sa vorbesc 2 min cu el , si mi-a zis ca orice tratament pentru sot , functie de spermocultura , trebuie recomandat de dr urolog ...ok , de o enigma am scapat
am mai intrebat de mine , ca am dureri la ovarul stang .. la cm .. si mi-a zis sa nu fie ceva endometrioza pe-acolo .. deci daca pana in februarie nu raman , cred ca ma paste si pe mine laparo

rocsy , tu te-ai programat

Albert Einstein

Mergi la inceput

Anaconda, ti-am trimis PM.

Dupa cum stiti in acest weekend eu am mijlocit increstinarea unui roman. Este un sentiment inaltator.
Daca vreti sa ne vedeti nasind si pe finutul nostru drag am sa va pun link-ul blogului cumatrului nostru.
http://mitikd.blogspot.com/search?updated-min=2007-01-01T00%3A00%3A00-08%3A00&updated-max=2008-01-01T00%3A00%3A00-08%3A00&max-results=46

Mergi la inceput

Sa nu se inteleaga gresit: am zis roman deoarece a fost Ziua Romaniei !!!!cu intarziere.

Georgia, poate nu este endometrioza. Si chiar de este, nu este cea ma grava pb si insurmontabila. Uite o de la mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

anaconda2, vezi ghidul de laparo de la inceputul fiecarui capitol, este destul de complet.

pentru fetele mele, pe care le citesc in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponei spune:

Buna fetele,

Nu mai pot, sunt atat de stresata.....

Sambata ziua 26 am avut picaturi maronii (ciudate), de atunci astept si tot degeaba, nu mai curge nimic. Nu am nici un simptom, nu ma doare burta, nimic. As vrea sa fac test azi, credeti ca apare ceva? Azi fiind ziua 29

Mergi la inceput

carmen , sa-ti traiasca "romanul" , sa fie sanatos si la fel de frumos ... ca de desptept e de la sine inteles ca e

nu ma mai speri de endometrioza .... chiar nu stiu de ce
sa va zic valorile de la monitoizare z11:
E=6.8
OD=12.2
OS=11.7
ideea e ca la moitorizarea de luna trecuta , pe OS , nu s-a vazut nimic ( si v-am mai zis io ca la primul consult in sept , tocmai ovulasem , si mi-a zis si tutu .. si din cate imi amintesc io , tot pe dreapta se intampla "fericitul" eveniment )
intrebare : se poate ca de la luna la luna , lucrurile , sa stea altfel .. ma rog , din cate am citit se poate sa nu ovulezi , luna de luna ...etc ..etc .. dar la mine fara nici un motiv , apara totusi o imbunatatire ...astept opinii , pareri , sugestii

Albert Einstein

Mergi la inceput