Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 46
Raspunsuri - Pagina 10
bebekom spune:
Buna, fetelor!
Ponei, petele maronii pot fi de la nidatie - momentul in care embrionul se leaga de uter. Asa ca, daca tie menstruatia iti vine la fix 28 de zile, eu pot deja sa te felicit si tare m-as bucura sa am dreptate.
Fetelor, tristete mare pe aici, scriem din ce in ce mai rar, iar optimismul si voia buna... se cam duc. Am fost si sunt mereu alaturi de voi, va citesc adesea, ma inristez alaturi de voi, dar apoi, speranta reinvie. Va tin pumnii si sa dea DD ca Sarbatoarea Craciunului sa ne aduca in dar bebelusul mult dorit!
mmc_nd, ysa26, kora, Iyoana si pe toate celelalte fete va !
Numai bine tuturor!
ponei spune:
Bebekom multumesc mult, tocmai am facut un clear blue si....... o liniuta puternica si una foarte slaba.
L-am sunat pe dr. Tutu si joi ma duc la cabinet
O sa-mi mai fac un test pana atunci, nu pot sa ma bucur inca, oricum in suflet simt ca este, dar.... pana nu am confirmarea am rezerve. Anul trecut am trecut printr-o pierdere de sarcina si nu mai am putere sa mai trec prin alta.
magdita spune:
Buna fetele,
Ponei, doamne ajuta sa fie bine si sa te putem felicita !!!
Eu sunt f ocupata la serviciu, insa am reusit sa ma loghez si sa citesc noutatile. Incep sa am si eu fluturasi in stomac legat de laparo de saptamana viitoare.Lucialu, tu parca erai programata acum , la inceputul lunii..... Bafta multa si asteptam vesti bune !
Va pup pe toate !
magdita
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
bebe2008 spune:
Buna fetelor!
ponei: Doamne ajuta!
Magdita: verifica PM
Va pup fetele mele si multa sanatate
magdita spune:
Bebe 2008, esti o dulce !
Te pup si iti urez bafta maxima maine si sa vii cu un rezultat beton !!!
Doamne ajuta !
magdita
machus spune:
Ponei. Ai incredere in DD si in Dr T.
Georgia, eu zic ca stai f bine. Ai luat ceva naturiste, vitamine?
Nu ma pricep eu prea bine, dar despre mine pot spune ca pe ciclu natural (cat m-am monitorizat) ovulez ori pe stg ori pe dreptul.
georgia_c spune:
m'neata
ponei .. asteptam vestea cu ochisori
n-am luat machus nimic ..asa "benzineste" organismul meu cand are chef ...aaa.. ba am luat branca ursului , na ca uitam ...dar asta de 2 sapt , nu de multa vreme
azi am fost la monitorizare , si outele mele nu s-au mai miscat ... doar endom a mai crescut un piculet acolo , ca sa nu se faca de rusine
mai fetelor slaba miscare pe aici ...chiar nu mai sunt noutati sau asa de tare sunteti prinse cu Mos Nicolae , ca nu mai aveti timp sa scrieti
Iyoana, unde esti , ca tu reuseai mereu sa pui topicul in "miscare"
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
magdita spune:
Buna dimineata fetele mele,
In dimineata asta Bebe2008 a facut laparo, probabil la ora asta a iesit deja din operatie. Doamne ajuta sa aiba un rezultat bun si o recuperare rapida. Te pupam si suntem alaturi de tine !!! Asteptam vesti bune cand te simti in stare sa intri pe forum
LadyxeNu am cuvinte sa exprim parerea de rau intr-o astfel de situatie. Iti urez putere sa treci peste aceasta nereusita
Va pup pe toate si sa auzim numai vesti fff bune !!
magdita