Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 46
Raspunsuri - Pagina 11
ponei spune:
Buna fetele,
Multumesc din suflet de urari. Cred ca este pentru prima data cand simt ca este cineva alaturi de mine. Va multumesc inca o data.
Ce sa va spun, deja au inceput simptomele: raul de dimineata (nu exagerat, dar este), starea de somnolenta, eu ma culcam de obicei pe la 1 - 2 noaptea, acum la 10 nu mai pot de somn.
Astept maine sa merg la Tutu si sa-mi spuna daca e totul in regula. Sa-mi tineti pumnii ca am emotii foarte mari.
Sa dea DD sa fie totul bine.
magdita spune:
Ponei, doamne ajuta sa fie totul bine si maine sa ne dai vestea cea mare !!!!!!!
magdita
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
merdan spune:
Buna tutunici!
Astazi am citit si eu din urma si tot astazi au aparut numai vesti bune : la FIV-oase 2 gravidute si pe la noi la tutunici inca una.
Ponei oricat de slaba ar fi cea de-a doua liniuta ea indica ceva , eu zic ca te poti considera deja, ai grija de tine pune utrogestan pana ajungi la T si un test de sange pt. confirmare sarcina.Bravo felicitari-ce bine ar fi sa apara in fiecare capitol macar 1-2 gravidute.
giorgia oho 2 ovocite pe ciclu natural e de bine-sanse duble ca sa zic asa.Tu presteaza corespunzator,dupa cum iti va indica T ca o fetita cuminte si cine stie ce cadou iti aduce Mosu'.
Aaah si Branca Ursului sa sti ca stimuleaza ovulatia destul de mult chiar si in 2 saptamani, de fapt asa se si ia 2 sapt.inainte de ovulatie dupa poate fi periculos.
Lucialu bafta la laparo, diagnostic cat mai bun si recuperare rapida.
ladyxe speram sa reusesti sa aduci o nota de optimism si pe-aici dar n-a fost sa fie de data asta. Lasa ca anul 2008 ne va aduce si noua bb-ii mult doriti. fata
Iyoana pe unde esti? Muncesti-muncesti trebuie ca doar strangem bani pt.FIV-ul de la anu'.
Glumeam dar eu chiar asa fac ma abtin sa-mi mai cumpar nimicuri si orice ban pe care-l scot din buzunar e mult mai cumpanit decat pana acum, si ma consolez spunandu-mi ca o fac pt. -ul meu.
Kora fata am vazut ca te indrepti spre Marinescovici? Fa asa cum simti si sigur va fi bine-ma gandesc ca uneori ar trebui sa ne ghidam si dupa presentimente,intuitii chiar vise(apropo as vrea sa ma visezi si pe mine cum ai visat-o pe Avalon).
Pup toate fetele fara exceptie!
aaandreea78 spune:
Buna fetelor, slaba miscare pe aici ca si la cabinet, ieri erau doar doua fete inaintea mea si acelea veneau de la spital.
Bebe2008 asteptam un rezultat bun de la laparo.Doamne ajuta!
Pe Mos Nicolae il asteptam cu gravidute. (Ponei, ce zici ne faci o surpriza placuta?)
Ladyexe imi pare rau ( nu cred ca sunt cuvinte pentru a ne exprima parerea de rau ...........suntem alaturi de tine )
Noi suntem bine, cu "mici" probleme, un chist pe cap, pe care dr. nostru a zis ca o sa-l observe si Iosup a zis ca trebuie sa se retraga(sa dispara). Sper sa fie totul bine, ne incurajam si noi........
Stiu ca nu ar trebui sa scriu aici, dar daca sunt alte tutunici care sau confruntat cu asa ceva le rog sa scrie. Sunt alte site-uri pe care le citesc mai pe subiect, dar se scriu atatea acolo incat eu nu mi-am gasit locul sa scriu acolo, tot pe voi va simt aproape, asa ca imi cer scuze dinainte.
Multumesc!
Andreeea 22+ RADU
georgia_c spune:
merdan,
ar fi , poate , sanse si mai mari daca sotulica ar sta mai bine ...dar noi tot ne jucam de-a mama si tata .. poate cine stie ... ... amandoi suntem genul care ne-am zbatut mult sa obtinem ceva , deci ar fi un cadou nesperat de rapid de la DD ...asa ca io mai am rabdare , si chiar si incredere ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
KoraPop spune:
merdan eu intuitie am avut si cu dr. T si d-na Matei numai ca nu a fost o intuitie de bun augur....deocamdata vreau o programare la dr. Marinescu,dupa care ma voi decide unde am sa merg anul urmator la FIV3.Multa bafta tie,sa reusesti din prima!
-ici tuturor tutunareselor!
Kora
CARPE DIEM!
ladyxe spune:
ponei ce placut e sa auzi vesti bune, ma bucur pt tine si cred ca in curand te putem felicita din toata inima
magdita, merdan ,aaandreea, multumesc ca sunteti alaturi de mine
ladyxe
Iyoana spune:
Aici sunt!
Am avut putin de lucru zilele astea, dar sunt din nou pe baricade!
Maine iau rezultatul analizelor hormonale ale sotului meu, am vrea sa mergem la dr. Matei sa mai stam de vorba, poate facem planul de bataie.
Sotul meu nu a luat niciun tratament dar vrem sa vedem cum se situeaza fata de analizele din februarie.
Se pare ca dr. M ne poate primi sambata sau duminica.
va pup si astept vesti bune de la voi!
Andreea78, eu cred ca Raducu al nostru e tare nerabdator sa creasca in burtica la mami lui si, de aceea, face tot felul de giumbuslucuri pe acolo.
iyoana
Sarbatori fericite si cu bucurie!
aaandreea78 spune:
Buna dimineata, ati fost cuminti ?
A venit Mos Nicolae?
Daca nu a venit, va doresc sa vina cu "bebelul" cel mult visat.
+22RADU
georgia_c spune:
m'neata
LA MULTI ANI , celor ce isi serbeaza azi ziua onomastica
sa vedem ce a adus mosul azi ??... io raportez , lipsa cadou pe toate planurile ...adica sotulica e racit si nu am putut presta dupa plan ...dar maine cu tot cu ceai si lamai , poate ne riscam ...macar bine ca inca nu am ovulat ... sau mai stii
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein