"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (9)
Raspunsuri - Pagina 14
mihaela_s spune:
Hej, hej!
Pe-aci e caldutz si ploua...marunt...ieri am stat in casa, la caldurica si leneveala. Azi ne-am luat hainele de ploaie si am fost sa hranim ratele din parc, am constatat cu uimire ca au aparut si 2 lebede...prietenoase tare, ne mancau din palma. Ratele erau atacate de pescarusi cand aveau o bucata de paine in plisc, moama ce batalie ...si uite-asa ne-am petrecut dupamasa. Ba am dat o tura si pana la mare, sa o vedem cum arata de Craciun...in premiera .
Casuta de turta dulce am asamblat-o si ornat-o eu, am cumparat la cutie partile componente. Dar m-am si suparat putin...s-a rupt peretele principal, cel cu usa...insa la mancat nu se simte . Inca mai avem, e devastata doar.
dorulets, n-am gasit dill sill, doar sill pentru preparat acasa(asa se si numeste...prepara-l singur) si ceva conserve(din care am cumparat) de sill cu ceapa, sill cu mustar si sill cu ceva ametsec de maioneza si icre. Nu m-am aventurat sa cumpar sill si sa-l fac eu, poate la anul sa gasesc ceva retete. Chiftelutze speciale de Craciun n-am vazut...sunt in magazine chiftelutze prajite gata, am luat de curiozitate mai demult sa vad cum sunt si nu mi-au placut, sunt dulci.
Cum a reactionat Aca la cadouri? A pescuit? Ati avut mosh sau doar asa fictiv, ca la noi?
"Picipul" (ce-mi place cum ii spune Aca) e made at home ca sa zic asa, am luat o punga plina de bucatele de tricot si de bilute de lemn si le-am asamblat acasa, in "Atelierul Harnicia" din poze . Instructiunile erau cam precare si am muncit si dupa ideile noastre. Doar ca nu ne-au reusit toti picipii . Mai era o fetita care sa stea in dreapta moshului dar n-a vrut sa se aranjeze nicicum(ba ii cadea capul, ba picioarele) si am abandonat-o. Baietelul e proptit si el de perete ca sa nu se darame , dar mi-a placut si mie aranjamentul, de aceea l-am lasat chiar si asa incomplet.
Sabinuts, pozele sunt cu noul aparat? Unele mi-au placut tare mult, a mers fara trepied si blitz? Lumina e deosebita. Am vazut-o pe nepotica ta din SUA cred...e tare frumoasa. Iar despre ai tai...imi place ca Sofia a fost dezinvolta cu moshul si a prestat portie dubla si pentru Gheo...care e un scumpic.
arboria, drum bun la Niagara si distractie placuta!
liris, te mai asteptam in poienita! Cum e peste balta?
lil' azi pe unde ati umblat?
irimell, uite ca io ti-as trimite cu placere niste bulgari, dar nu se indura vremea asta...doar de ploaie avem "noroc"
adeluts, cum ai petrecut? Si pe la voi ploua?
Hai va pup, mai viu si io...
Mihaela si familia mea
Hobby
Sabina spune:
Miha, mai da mare mesterita esti! Foarte foarte frumos tot ce vad, se vede ca sunteti fericiti, ca savurati totul, da Doamne sa va mearga doar excelent!
pozele cu Mos sunt facute cu blitz,ca nu-s facute de mine,ci de unul dintre nepoti(hihi, are 26 de ani nepotu) dar f multe nu, de exemplu mama lui Claire cu Gheorghe, alea le-am facut eu fara blitz, are aparatul o super stabilizare! si eu mana sigura, fara falsa modestie, da totusi aparatu conteaza, sor'mea are un 400D si nu reusesc chiar asa ceva.
Lil, unde umbli? mai po(c)ti?
Doruletzu, la servici? valeu maica:))
Lirisucu mi-e dor de tine!
noi plecam la munte, o sa fiu [robabil fara conexiune, ca n-am avut timp sa-mi cumpar credit la zapp, sunt lkegata de maini si de picioare cu drumurile, iar sotu n-a vrut sa-mi ia, cica "macar 10 zile fara instruymentul diavolesc"
da laptopu tot il iau, ca deh, tre sa descarc cardul de poze.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
lilanda spune:
Pfffuiii, adica mai avem o tura de Anul Nou cu mincarea si gata Io ieri incercai timid o tura de patinaj-dezmorteala, dar ori sint ruginita, ori ghiata nu era buna...cert e ca nu dadui jos prea mult pe-acolo...iar aseara trebuia sa terminam friptura!!! :-)
Sabina, super pozele, super copiii si superrr si casa, mai!! (e a voastra??). Iar ultima poza, cea cu Manu si cu doua batrinci, arata ca un tablou (mai putin tricou' baiatului ).
miha, da' ati bricolat ceva anul asta, nu gluma!!!
Dill sillu' e sillu' cu marar...nimic deosebit Mai interesant e ala cu curry?? L-ati incercat?? Merge pe piine neagra, cu niste castraveciori murati pe linga (iar ajunseram la mincare!!). Cit despre chiftele alea doru', nu-i exclus sa fi avut Alain dreptate (va zisei ca am mincat anul trecut, la masa de Craciun cu colegii, o chestie care aducea a frigaruie si avea un gust ciudat...dup-aia am aflat ca e carne de ren putrezita si tinuta nu stiu cit in pamint - specialitate din Islanda!!)
liris, pe unde sinteti acum?? La caldurica??
arborelu', distractie placuta la cascada!!
Io mai misun pe-aci, ca noi plecam in vacanta abia pe 31!!! Pe Ilie il trimit mai devreme...
voljena spune:
Sarbatori fericite la toti poienarii titulari si la dependentii lor!
Anul asta m-am 'sacrificat' si am fost gazde... am crezut ca o sa fiu prea ocupata sa mai ajung sa ma indop dar nu mi s-a adeverit
In rest caloriile se consuma dand din coate pe la 'sales'... auzii ca unele pravalii deschisera de pe la 3 am pt d-alde aia de le trebuie zi de gumilastic cand se apuca de cumparaturi... io m-am blazat si-am iesit de la categoria asta acum vreo 2 ani...
Ma duc sa mai arunc ceva d-ale gurii in cuptor si vin sa citesc...
Irimell spune:
O sa rideti de mine, dar eu n-am poze de sezon, ci abia acum am reusit sa pun pozele din Norvegia si Danemarca, precum si cele din toamna asta. Mi-a fost rusine ca trece anul ...
Mai am poze de trimis, asa ca fug ...
Seara buna!
buli spune:
sinteti bine, mai puteti?
noi nu prea, am tot bagat la ghiozdan - am ajuns sa mincam si acoperisul de la casa.
in rest - zapada nu prea, mai mult ceata si chiciura
cupilu a impodobit el bradul, asa ca anul asta ne mindrim cu ornamente pioni de la "nu te supara, frate" si inele de la draperie :)
am pus niste pozici total alandala acilea
http://good-times.webshots.com/photo/2163981400070054352KFKKTc
mai trec sa iau pulsul si sa mai vaz poze
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Sabina spune:
nu-i casa noastra din pacate:)
va pup, la multi aaaaani!!!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
mara03 spune:
buna seara, buna seara!
wooowww ce de lume, si ce de poze frumoase. am vazut poze de irimell, sabina, mihaela si buli, toate frumoase, ca de obicei. m-ati innebunit cu turta dulce. la anu' tre' sa fac si eu.
ma bucur ca am revazut fete dragi si tare scumpe la vedere (hahaha, cine vorbeste...), adela, liris, arborica, buli, voljena. ce bine-ar fi sa fie craciun in fiecare zi, sau macar o data la o luna, ne-am vedea si noi mai des, si in formatie completa.
la noi e taaare frig, multa chiciura si ceata, ca si la iasi, dar nu-i nimic, ca mosu' tot a venit. numai tudor se ingrijora ca daca nu e zapada n-o sa vina moshu'.
am pus s cateva poze sa vedeti mai bine cam cum ne-am petrecut noi de sarbatori. plus cateva peisaje de vis...
sa petreceti bine in continuare!
doruletz spune:
oaa, irimell ce locuri frumoase vazurati! Mi-a placut mult Norvegia, casutele alea sunt chiar in Oslo? parca ar fi case de elfi! Trebe neaparat sa ajung si io p'acolo, poate la anu ca io imi doresc sa merg iarna!
mihaela, ai gustat vrun sill d'ala? iti plac? ca si aia sunt dulci.
Io nu stiui ca si "pichip"-ul e facut de voi, chiar ca sunteti indemanatici! Si noi am avut tot mos 'fictiv', pai ar fi sculat aca tot cartierul daca aparea vreunul adevarat la usa! si asa abia am adus-o la cadouri, nu voia sa vina ca nu cumva sa dea cu ochii de "papoe" (asa ii zice acu, de la "papa noel"). Iar acu pescuieste toata ziua:)
lilanda, luasi vacanta si de la orele de soferie? despre "specialitatea" de ren putrezit mai bine nu-i zic lu' alain ca nu o sa mai vrea sa calce prin nord p'acolo
buli, ce mare si frumos se facu matei! si ce mandru spune el poezia (ce poezie e?) De prajitura aia nu mai zic nimic, doar ca e indecenta:)
mara, foarte frumoase peisajele chiciuroase! si vad ca de data asta avusesi ajutoare la impodobit de brad, e asa de scump majestatea!
sabina, distractie placuta, mai intri si d'acolo de la zapada, nu?
Io ma plimbai pe net si gasii intamplator un manual de biologie clasa IX, cica aprobat de ministerul educatiei, se numeste Maiestrie si stralucire divina in biosfera Valeu, xenoooo, ai grija bre la bazaconiile de le bagara astia in ghiozdanul copiiilor!
Mai viu io anu asta
Irimell spune:
Wow, Miha si Buli, super casutele de turta dulce...de cind imi doresc si eu sa fac una. Mi-au placut mult pozicile cu copilasi si mosi si braduti impodobiti minunat. Sa va traiasca! Mara, ce-a crescut Tudorel, nu-mi vine sa cred. Iar peisajele de iarna sint mirifice, mi-au mers la suflet.
Doruletz, casutele din Oslo sint la un fel de muzeul satului, dar le-am vazut si prin fiorduri, pe la Bergen, pe drumul de la Oslo spre fiorduri...Eu le zic 'casute paroase' si ma amuza teribil, iar cele nelocuite si neingrijite au tot felul de buruieni imense crescute, chiar zici ca au par lung. Vazusem un documentar pe Discovery si povesteau ca in vechime tipurile astea de acoperis erau special facute asa pentru a tine iarna cald si vara racoare, insa cind le vezi in realitate sint fermecatoare, mai ales unele care au si floricele printre iarba. Eu m-am indragostit de fiorduri si desi visam la Patagonia/Chile acum ma mai gindesc unde sa ma retrag la batrinete...
Arborica, drum bun si sarbatori minunate!
Adelutzdragutz, ce ti-a adus Mosul?
Va pup!