"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Craciun fericit!
vi-ati deschis pachetele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

neatza si craciun fericit la toata lumea!
adelucci ma bucur sa te vaz ! Da' tu desfacusi cadourile?
Noi le-am desfcut aseara (dupe ce am tras o spaima groaznica acompaniata de chiraielile aferente sa nu cumva sa se instaleze "cashun" alias "papoe" (papa noel) la noi in sufragerie). Da' pana la urma scaparam ca n-a mai aparut mosu (doar cadourile).
Sabina cine e nefericitu pe care il imbracarati in Mos?
Lilutza cum fu orezu cu lapte? Gasirati migdala? "ris ala mande" ii zice? Si cum se citeste chestia asta in daneza? in franceza ar fi "riz ŕ l'amande" unde l'amande = migdala. Cred ca vrun danez ratacit a furat reteta de p'acilea da' n-a mai stiut sa-i scrie corect numele (Diferenta intre "foie gras" si "paté de foie gras" e ca intre ficateii de pasare la tigaie si pateul de ficat din conserve. Las' ca dupe sarbatorile astea iti trimit io un 'exemplu')
Hai ca mai viu io daca oi mai fi in stare sa ma misc... ca dupe ce serbaram pe papa noel frantzuesc cu stridii, foie gras si clapon acu trebe sa-l primim si pe Mos Craciun romanesc cu sarmale, ciorba si caltabosi
Mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Seara buna!
Si noi, si noi am desfacut cadourile intre doua prajituri la cuptor si impachetari de sarmale, pentru ca eram grabiti sa ajungem la craciunul cubanezo-japonezo-roman, ca in fiecare an.Carticelele au excelat ca numar anul asta, nu stiu cit de ecologic a fost Mosul cumparind atitea carti.

In rest, dupa ce dimineata am avut treaba in oras, abia dupa-masa ne-am saturat si noi de mincarica traditionala, iar acum abia mai respiram.

Asaaa, care arunca cu bulgari de zapada si in directia asta? La noi nu e nici macar frig precum in alti ani...

Pup si distractie placuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

quote:
Originally posted by Adela99

Craciun fericit!
vi-ati deschis pachetele?

Daaaa!!!!

adeluts, ce bine ca mai treci pe aici!

Si la noi a fost meniu amestecat ...suedezo-romanesc...ca am facut sarmale din varza murata de mine (in premiera varza murata). Iar restul a fost ce am gasit prin magazine...sunca de Craciun, carnaciori de Craciun, bautura de Craciun...aici toate sunt "de Craciun" in perioada asta.

Va doresc petrecere frumoasa in continuare!

Mihaela si familia mea
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Io vreau o cioooorbaaaaa ....am mincat nu porc, ci ca un porc!!! Ieri a fost cum a mai fost, da' azi nu m-am putut abtine de la racitura, salata boef, sarmale, friptura, cirnati...huuh!!!
Adeluctzu', da' tie ce-ti aduse mosu'??? :-)
doru', orezu' fu bun, da' chiar asa se cheama...pe daneza In plus io gasii migdala, asa ca-l scutii pe Niels de portia II :-)) Si da, las' sa treaca sarbatorile sa simt si io foiu' ala!!
Irimellu' nici noi n-avem zapada...da' tata lu' Toma siguuur are..cre' ca si buli si Sabina
Io va pup toti-toti si mai viu si miine !!
PS miha, mincarati toata casuta aia dulce???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shattrath spune:

Craciun fericit tuturor,si va urez si la multi ani si Happy New Year in caz ca nu mai ajung pe aici curand.
Mor de pofta dupa "porcariile" traditionale si as da orice pe o bucata de toba.Singurul lucru care l-am mancat aici e soriciul.

Sarbatori fericite si sa ramaneti la fel de frumosi mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

Va salutez din mers, plec la Niagara.

Craciun fericit nu mai pot sa va urez, ca deja l-ati avut.

Un an nou fericit si deosebit de activ va doresc

Daca esti Pârâcios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Craciun fericit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pozeeeeeeeeee

http://picasaweb.google.co.uk/Sabina.Ulubeanu/Ajun2007

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

oaa, sabina, pai voi avuserati mos adevarat! mi-a placut de sofia in brate la mos, ce zambet smecher are , parca zice "hai ca nu ma pacalesti tu pe mine":))
mihaela, casa aia de turta dulce voi o facurati?? ce indemanare!
Dill sill "de craciun" incercarati in menu-ul suedez? Mai spusei io p'acia ca am facut sarbatorile 2002 la stockholm unde ne-am indopat cu glog, cu sill-uri pana si la micul dejun (peste marinat in zeama dulce, mie imi placea tare mult) si cu neste chiftele rotunde (si alea mi-au placut insa alain ma trimitea sa le mananc pe afara -la minus20C!- ca cica miroseau a kk de ren )
Io uitai zilele trecute sa-ti spui ca admiraram "pichip-ul" scandinav in poze, aca nu mai desprindea ochii de la el:) Vaz ca si la voi a umplut mosul casa de cadouri si ca fetitele au fost incantate!
liris, bine ai revenit, craciun fericit si voua !

Io acu sunt la serviciu si ma plictiseeeeeesc... asa ca o sa plec si io acasa

mai viu io

Mergi la inceput