"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir :-)
Hai ca azi nu mai statui degeaba!!! L-am convocat si pe Niels la activitati, asa ca furam la mici cumparaturi, taiaram bradu', il impodobiram, am copt si vinete pe grill, am facut niscai curat si acu' asteptam musafiri..la salata si la scoici din alea u-ri-a-se!!
Pin' la urma facui io brad alb-negru-argintiu si-i frumusel, da' vorba lui Niels, parca-i lipseste putin rosu :-))
doruletz, hai ca-mi facui pofta cu claponu' tau si trufele (io stiam ca porcii sint cei mai buni cautatori de trufe, da' vaz ca-s si ciini special antrenati pentru asta :-) Si mai vroiam sa-ti spun ca-n ultima vreme, pe linga pate-ul danez au inceput pe-aci s-apara niste specialitati frantuzesti ca pate cu usturoi, cu verdeturi...iar preferatul meu e ala cu cognac
mihaela, deci si tu esti confuza dupa 4,3,2!!! ...nici eu nu l-as mai vedea si-a doua oara!!! Insa pe mine chiar nu m-a socat...asta-i ciudat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Wow Lil'...ce fain brad trebuie sa ai! Pui si cateva poze, sa-mi "clatesc" si io ochii cu bradul tau?
Pofta buna la scoici!

Noi n-am reusit sa impodobim bradul, am facut turta dulce si am impodobit putin camera. Maine va fi si bradul...

Pup!

Mihaela si familia mea

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Hai ca venii si io in toiul noptii.

da,da Lilanda, pune aci poze cu bradu alb negru sa admiram si noi. La ce paté te referi, ca astia au o sumedenie de feluri (alain era sa faca infarct cand rudele de prin ro i-au spus despre foie gras ca "e foarte bun 'pate-ul asta' )
Si io stiam despre porcii cautatori de trufe insa problema lor era ca le haleau rapid daca stapanii nu erau pe faza... si la 2000€ kilu nu prea era rentabil ca mancare de porci

Maine avem musafiri, asa ca scot si io racleta pe baricade, bine ca imi deterati ideea:)

mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Io nu stiu daca mai apuc sa intru maine, asa ca nu vreau sa pierd trenul si va spun de pe acum Craciun Fericit cu toate cele bune...musafiri, mancare, bautura si nu in ultimul rand cadouri de la Mosh . Sa ne reauzim cu bine si cu povesti despre evenimente .

Va pup in grup!

Mihaela si familia mea

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Hai ca umpluram si noi sacul cu daruri si sint pe picior de plecare...asa ca va urez un Craciun Fericit alaturi de cei dragi

Noi abia miine avem musafiri, care vin ei cu sarmale si racituri (noi facuram salata boef si tortu'), asa ca azi servim curcan si www.dianasdesserts.com/index.cfm/fuseaction/recipes.recipeListing/filter/dianas/recipeID/823/Recipe.cfm" target="_blank">ris ala mande (sper ca Niels sa-si gaseasca migdala de la prima portie, fiindca alminteri tre' sa-l pun iar la dieta )
Va pupez si mai viu io miine
(doru', vorbeam de pate din ficat de porc...cu cognac :-) Chiar cum ti-a iesit foiu'??...Io ma tem c-am mincat o singura data, dar era pate )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

dragilor, sa fiti sanatosi, sa v-aduca mos craciun daruri multe si bogate si sarbatoriti frumos!
craciun fericit!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Sa aveti un Craciun minunat si un 2008 excelent !!!

cu drag,
v

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Dragilor, va pup pe obrajori si va urez un Craciun fericit, imbelsugat, plin de bucurii si cadouri minunate!

Sa ne auzim cu bine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

Craciun fericit tuturor! Sa va aduca Mosul pribeag tot ce va doriti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Craciun fericit dragelor! noi am fost pe drumuri...si vom fi si maine.
Gheorghe a avut prima intalnire cu mosu, promit poze ,da nu acuma.
Va imbratisez si va urez pofta buna la raclete, trufe si trufandale romanesti.
Lilanda, nu mai vorbi de cure, p-t ca eu am o fata lata in poze...nu credeam ca-s chiar asa dolofana, dar se vedetreaba ca 70 de kile is 70 de kile:))
tot e bine, am dat jos 12 cu nastere cu tot(care a fost 6 kile in minus), da pana la 55 mai am
v-am facut pofta de mancare pesemene

pup!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput