Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 4
nemary spune:
Ellenuta, pe 8 martie nu se fac nunti(nu stiu daca si botezuri), eu as fi vrut tot pe 8, dar cred ca o sa fie 9, duminica, asta daca se naste bebe inainte de termen macar cu o saptamana, stiu ca tb sa treaca 6 sapt de la nastere pt a intra si mama in biserica.
Mari 30+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
ceska777 spune:
Neata!
Parca v-am zis eu ca visez mult si de toate. Si intr-unul din vise eram bucuroasa ca nu am racit inca. Ei, na ca s-a intamplat si asta. Stranut, imi lacrimeaza ochii si ma doare rau in gat! F rau! Asa ca in dimineata asta bem ceai cu lamaie si sper sa treaca repede abia pot sa inghit. Ieri citeam despre medicamentele homeopate si azi nu stiu unde le gasesc sa iau. Si aici nu am medic de familie inca. :-(
In alta ordine de idei cred ca noi o sa ne botezam cel mai tarziu.
Daca Benji vine la termen: 10 ian, la botez o sa fie maricel si poate "isi da acordul" :-). Nu reusim decat in august sa organizam cum vrem noi si sa fie toti invitatii prezenti. Trebuie adusi un car de ei din Germania in Romania si reusesc abia in august sa ii adun pe toti. Ar mai fi vacanta de Pasti dar e scurta si nu cred ca apucam sa organizam tot. In plus bebe va fi cam mic atunci sa faca in masina drumul spre Romania. Si stiu ca vom avea nevoie de o masina acolo la cate caram cu noi: patut de voiaj, carucior etc.
Si noi am stabilit deja ca il pot boteza pe Dudu mic -asa il alintam dupa Dudu mare care e taica-su - catolic. Sotul e evanghelic dar nu le prea are cu mersul la biserica deci nu s-ar ocupa de bebe in acest sens cine stie cat. Asa ca il facem catolic sa aibe bunicii cu cine merge la biserica!
Aici e frig rau nici nu imi vine sa ies cu Luky afara. Aseara glumeam ca incepand din week end-ul viitor am de gand sa ma fac si mai lenesa si poate sa preia comanda in casa si sotul. A facut o mutra. El ajuta in tot ce poate dar tre sa ii zic ce si cum sa faca. Asa ca parca vad ca ori o chem pe mama mai devreme ori fac eu cu mana mea tot.
Si inca o chestie: cred ca bebe al nostru va fi f ascultator! De dimineata de obicei ma saluta cu cativa pumnisori plasati bine. Si asta mi-a lipsit la coborarea din pat azi. Asa ca l-am rugat sa dea un semn ca ii e bine acolo. Si prompt s-a rasucit! Nici ieri dimineata nu a fost prea activ. Voi ce ziceti de la ce o fi? Au si ei zile mai linistite? Sau nu mai are loc in burtica deja de pe acuma? Cand sa imi fac griji serioase?????? Nu vreau sa intru in panica deloc dar...........Help!
Ceska, 33 sapt+ cu Benji
AMR 7 Saptamani
kalosalina spune:
Nemary, daca ne ajuta Dumnezeu sa fim sanatoase, si eu as vrea sa facem botezul pe 9 martie. Mi-ar place pe 8, ca e si ziua mea, dar si eu stiu ca nu se poate...
A venit Bebica!!!
30+
ceska777 spune:
.......si nu stiu daca sa cred in superstitii! Legate de botez sau scoaterea copilului in lume! Multe din noi le pomenim numele de pe acuma si e oricum oficial din momentul in care are un certificat de nastere. E public! Apoi vom avea grija sa nu ne asalteze nimeni de la inceput si va fi doar in familie. Ce sa spunem de copiii ai caror parinti sunt asa liberali si nu ii vor boteza lasandu-le lor alegerea pt cand vor fi mari? Ar insemna sa nu le mearga bine deloc ani la rand??? Stiu ca si eu mi-as dori sa il botezam mai curand ca sa fie spre binele lui! Dar Doamne-Doamne e langa fiecare copilas inca de cand il purtam in pantece asa ca il vom ruga sa vegheze in continuare asupra lor pana la botez oricand va fi el!
Si ca sa schimb subiectul: cum au iesit alegerile? Sunt validate sau a fost tot de cacao? Stiu ca ni se face greata cu gandul la politica dar daca nici atunci nu ne bagam cand ni se cere parerea meritam ce ni se impune! Eu nu am fost la vot aici in afara, am aflat tarziu iar ieri nu puteam oricum sa plec singurica de acasa....... Sper ca familia din Ro si-a exersat drepturile!
Ceska, 33 sapt+ cu Benji
AMR 7 Saptamani
danybv spune:
Buna dimineata fetelor.Poate azi am si eu noroc sa ajung la medicul de familie sa-mi zica si mie rezultatul analizelor pe care le-am facut acum 2 saptamani( am fost de 2 ori programata sa ma duc si asistentele au zis ca nu pot sa ma primeasca fiindca este tare aglomerat )ce tampenie numai la noi in Ro se poate intampla asa ceva , mai ales ca , gravidele au prioritate dar asta este .Sa le fereasca Sfantul sa nu rezolv azi problema ca vai de mama lor.Si tot azi imi voi cunoaste si eu medicul ginecolog cu care sper sa si nasc .Oricum va tin eu la curent cu cele intamplate.
In rest bebelusa vad ca nu-mi creaza probleme. Acum va ma duc sa fac treaba am de intins .O zi buna si aveti grija de voi .Revin mai tarziu.
danybv33Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf
grati.ela spune:
sa fim sanatosi...noi vom boteza bb in mai ( e si ziua Ozanei si vrem sa inchiriem un spatiu mai mare, cu doua zone, intr-una sa fie si petrecerea fetei)...sa vedem daca nasii de cununie mai vor sa fie si nasii lui Tudor. pe Ozi tot ei au botezat-o numai ca-s din Braila si poate ca vor sa renunte. Dupa ce nasc ii voi intreba...
Miri voi tine cont de sfatul tau cu bautul apei...tu ce mananci de te-ai ingrasat atat de putin?
Eu azi sunt pusa pe treburi: spal, fac curat (aspirat, spalat parchet, praf)...mama vine si-mi calca muntele de rufe de data trecuta. Poate mai pun sangele in miscare si mai scap de apa asta care-mi sta pe incheieturi.
30+
AMR 10
ceska777 spune:
.......deci referendum nevalidat! Sa ne fie..... am citit revista presei intre timp. :-)
Ceska, 33 sapt+ cu Benji
AMR 7 Saptamani
nemary spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Ne-am intors si noi de la concursul de aikido al flacaului cel mare .
E super incantat ca a luat locul I .
Peste 2 saptamani are si examen de grad, spera sa se califice pentru centura verde.
Eu in schimb sunt rupta de oboseala dupa 4 ore de stat in picioare .
Burtica e pietroi .
Si m-am hotarat sa nasc la Medlife.
Miercuri merg sa fac programare .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim 6 saptamani!
Felicitari si la cat mai multe locuri I. cred ca esti tare mandra de el
Mari 30+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
alina023 spune:
Fetelor, eu am facut treaba de m-am spetit (am pus masina sa spele si am spalat vasele ) asa ca voi iesi putin la cumparaturi ca sa ma relaxez (acum cat inca nu este aglomerat).
Pupici!
Alina 36+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
AMR maxim 3 saptamani!!!!
nemary spune:
quote:
Originally posted by LaLa_20
zuzici lamuriti-ma si pe mine...care pampersi sunt pt nou nascuti marimea 1 sau 2?k eu am luat un pachet...marimea 1...si acum a fost cineva la mine...si mia zis...k astia marimea 1 nu sunt decat pentru prematuri......am niste nervi pe mine k acum ma gandesc numai sa nu fie asta asa o presimtire...
Cea mai optimista gravidutza!
Laura 29s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut
nu te enerva, nr.1 sunt pt.nou nascuti(3-6 kg) si nicidecum pt.prematuri. si eu am cumparat 2 bax-uri de pampers nr.1
Mari 30+ bebe
odiseea
Mari 30+ bebe
odiseea