Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Buna dimineata!Azi va scriu un roman...
La mine nu e asa buna dim ca am o durere nasoala in dreapta,o simt de jos pana cam in dreptul buricului si parca se lasa pe picior.
Si mie mi s-a lasat un pic burta,a observat si al meu ieri,chiar mi-a zis fara sa mentionez eu ceva..Eu vreau sa mai stea in burtica macar 3 sapt,sa nasc dupa ce o veni mama,adica dupa 14 dec.Of,of.
Laura_D nu mi-a iesit glicemia 192 pe stomacul gol,eu merg la doc mea seara cand imi vine sotul de la servici si mancasem toata dupa-amiaza cioco si iaurt cu fructe.Nu stiu cat a iesit dupa glucoza ca nu am intrebat.
Aseara am fost si la doc mea,82 glicemia (nu mai mancasem de pe la 3 si am intrat la ea la 7:30).Acelasi lucru mi l-a zis si ea despre analiza pt Streptococ dar daca vreau pot s-o fac.N-am vrut ca aveam programare la 8 la eco,abia am gasit liber la alta clinica.
M-a enervat "domnul prof.doctor cu studii si experienta din Anglia".Dupa ce ca "a inteles" ca noi vroiam consultatie+eco,dupa eco mi-a zis ca ar fi mai bine pt mine si bebe sa fac cezariana,ca sunt mica de inaltime.Bineinteles ca am ras,tot argumenta ca am pelvisul mic si ca bebe are capul dezv bine,normal.Si daca ma hotarasc pt ceza sa vin la el.Nu ne-a dat raportul de la eco,cica peste 2 spt cand ne vedem pt urm consultatie...sa astepte sa apar peste 2 sapt.Si unde am fost e clinica privata,aici nu se inghesuie nimeni la privat dupa cum observ.
Macar l-am vazut pe bebe,a intors capul catre mami de vreo 2 ori,tot baietel e,dupa masuratori e cu 5 zile mai mic (chestia e relativa oricum....mi-am amintit de ce...ma apuca si rasul,el a calc in capul lui ca am DPN 2 ian - cu 3 zile mai tarziu decat e) si are 2345 g.Pozitie cefalica.

Ma mai gandesc ce voi face cu analiza pt Strept,chestia e ca,chiar daca as avea,as face tratament si la nastere nu cred ca mi-ar pune antibiotic si daca s-ar reactiva chiar atunci degeaba bag antibioticul.Ar mai fi o chestie,sa-i intreb daca pot sa-mi puna antibiotic in perfuzie cand voi fi in travaliu.
Pupici si sa aveti o sapt minunata!

Poze
Elena
35+
AMR 5 Sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor, in timp ce pap - am intrat sa va doresc o zi frumoasa, lipsita de incercari si plina de vesti bune. Sa fiti tari si sa aveti grija de voi.
La mine ziua tocmai se termina.Am avut un timp extrem de greu cu fetitele bolnavioare si un mare val de probleme de rezolvat.Abia la aceasta ora m-am apropiat de final si asa se face ca abia acum iau masa.Am scos-o in mare cu toate la bun sfarsit si privind in urma, ma bucur ca a trecut aceasta zi,ma bucur ca suntem biruitori.Multumesc lui Dumnezeu pentru intelepciunea,dragostea si rabdarea data.
Fug sa fac baita iar apoi la nani cu mine caci sunt franta de oboseala...

Poze 35+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Neata la toata lumea!
,imi crapa capul si o sa mi se rupa nasul de la raceala asta!Ce sa fac?
Ma scuzati daca am ratat eu discutia,dar nu stiu ce ati mai facut voi cu prelevarea de celule stem.Pe unde ati facut contract?Vreau sa fac si eu si tot nu stiu unde.Am citit doar de o firma,nu mai stiu cine zicea de ea.
Sa aveti o zi buna si o saptamana fara evenimente nedorite!

Carmilia33s1z si Alex

AMR 7 S!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna de dimineata zuze!!! Gata cafeluta!

Gina, somn usor si o noapte fara probleme!

Carmilia, baga mama ceaiuri multe cu lamaie si miere. In plus ia osciloccocinum. Trebuie sa treaca raceala! Referitor la recoltarea de celule stem, eu am semnat cu Cord Blood Center (la fel si Laura Ioana si parca inca o zuza). Pana acum am fost f multumita ca au respectat ceea ce au promis. I-am contactat pe internet, pe site-ul lor, unde mi-am lasat datele si m-au sunat ei.

Elena, nu fii ingrijorata! Chiar daca s-a lasat burtica (btw al meu spunea ca eu am avut burta jos tot timpul ) nu inseamna ca vei naste zilele astea. Mai dureaza! Iar durerile...am scris intr-o pagina anterioara ca eu le am de ceva timp in fiecare zi/noapte. Se pregateste uterul pentru nastere, isi face antrenamentul. Las' ca-i de bine, o sa vezi!

Grati, buna treaba cu mutarea la 4 camere. Noi nu avem nici 3, iti dai seama ce distractie va fi. Dar inca mai speram . Mult succes!

Miri, baga si la mine macar un sfert din energia ta. Zau ca nu mi-ar strica! Eu m-am facut lenesa sefa. Acum am dus copilul la gradinita si am revenit acasa cu ganduri mari: curatenie, mancare, spalat rufe etc. Dar dupa cum vedeti....sunt pe net cu zuzele. Trimiteti-ma la treaba!!!

Miki, felicitari pentru concediu! E tare bine sa te odihnesti putin inainte de venirea lui bebe. Sau macar sa scapi de un stres (a se citi jobul).

Va pupacesc si va doresc o zi exceptionala!

Alina 36+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by Carmilia

Neata la toata lumea!
,imi crapa capul si o sa mi se rupa nasul de la raceala asta!Ce sa fac?
Ma scuzati daca am ratat eu discutia,dar nu stiu ce ati mai facut voi cu prelevarea de celule stem.Pe unde ati facut contract?Vreau sa fac si eu si tot nu stiu unde.Am citit doar de o firma,nu mai stiu cine zicea de ea.
Sa aveti o zi buna si o saptamana fara evenimente nedorite!

Carmilia33s1z si Alex

AMR 7 S!!!

imi pare tare rau ca esti racita .Cu toata faima rea a osciloccocinumului pe mine m-a facut bine dar mi-a zis un doc homeopat ca trebuie luat la cel putin 1 h dupa masa si sa nu papi nimic alta 1 h dupa el .Pe cel de dimineata l-am luat exact cand ma trezem. Am luat 2 pe zi timp de 4 zile si eram ca noua, fara altceva de nas gat sau tuse.Si asta vara pt gat am folosit tantum lemon , asa mi-a zis doctorul , a zis nu verde ci lemon ......... Te pupam
Apropos de musafirii mei de aseara ...........Doamne ce neintelegatoari sunt unii,cred ca i-am refuzat de 5-6 pr diverse motive , ca nu mi-e bine ca sunt racita dar ei nu si nu .Si au venit cu tot cu bbe de 8 luni , sarmanul copil nu am nimic cu el dar are o mama incompetenta , ma face sa ma rog zilnic la Dumnezeu sa fiu o mama buna. Dupa ce i-a dat papica lui bebe a inceput sa il smotoceasca sa ne arate noua cat rade el si intoarce-l cu capul in jos si arunca-l in sus plus ca bebe si-a mai bagat si o manuta pe gat si la un moment dat se opreste si imi zice, aha acum o sa vomite , unde poate pe covor sau pe canapea?, dar copilul nu dadea nici un semn.Cam dupa 2 min a avut reactia la zmotocelile ma-sii ,pe canapea bineinteles,noroc ca e de piele ca altfel........oricum daca tu stii si iti cunosti copilul sa ma ierte dumnezeu dar in cele 2-3 min pana se hotaraste el poti ajunge lejer la baie sau sa folosesti un servetel totusi....nu stiu , dar intrebarea mi s-a parut grozava, unde poate vomita pe canapea sau pe covor...........Sa nu fiu rau inteleasa , nu am avut nici o problema cu faza sau cu copilul ,dar mamica a foat bestiala.
Dupa minunat vizta am mers la somnn si am adomit instantaneu ........bine macar am vazut sf filmului ca tare mi-a placut.
sa aveti o zi buna

30+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Trebuia sa mai trimit un mesaj sa ne mandrim si noi cu noua semnatura de 31 sapt

31+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

neata zuzici,cum v-ati petrecut weekendul??eu am fost ieri la paltinis caci era tare frumos afara,m-am relaxat ,plimbat,apoi am mancat bine la o pensiune...ce mai...am avut o zi tare placuta
am pus si poze pe flickr pt doritoare
off trebuie sa ma imbrac sa fug la treaba,apoi la scoala,va pup si sa avem toate o sapt usoara!
am vazut ca tot vorbiti de contractii..habar na-m cum sunt..oare o sa-mi dau seama??sunt dureroase asa-i?

Moni 31+,
poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png

AMR 9 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neata zuzici!
Am revenit si eu la servici. Vineri am stat acasa ca joi seara nu m-am simtit deloc bine, m-a durut burta si durerea reflecta si in spate...dar pana la urma, m-am umplut de pastile si mi-a trecut. In weekend m-am simtit mai bine, sper sa o tin tot asa...
Ereena felicitari pt cele 31 de sapt! Si noi le implinim maine, suntem doar la o zi diferenta
Carmilia eu am ales firma Cord Blood Center. M-am inscris pe site-ul lor si acum astept sa ma sune...
Alina, Gina, Darene ce putin mai aveti!!! Sper sa ajungem si noi la saptamanile voastre...

toate zuzicile!!!

A venit Bebica!!!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Am uitat ca vroiam sa va intreb ceva: v-ati vopsit parul cu vopsea henna? Mi-am cumparat si eu ieri si as vrea sa stiu daca este ok?

A venit Bebica!!!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Irinouka, dar de ce botezi baiatul asa de tarziu, la sf.lui iunie? eu vreau sa facem botezul cat de repede posibil, asta depinde si cand o sa vrea bebelina sa vina, sa nu intram in postul Pastelui.

Mari 30+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Edit: intre timp am citit de ce vreti sa faceti botezul in iunie.

Mergi la inceput