Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna am vazut ca va intrebati ce mai este cu Ginger,ei bine am niste noutati:este inca in spital cu bebelusi la purtator,colul este foarte foarte scurt,astazi ii face echo sa vada cum este puiutul cu probleme iar daca se pormeste travaliul o va lasa sa nasca.Oricum din cate imi aduc aminte ar avea cam 33 de saptamnii deci bebei vor fi ok.
Eu fetelor sunt tot cu contractii,sambata m-am ridicat sa fac putina mancare ma luat ameteala,mi sa inunecat vederea si am simtit ca pic jos.M-am asezat repede in pat si ma luat cu friguri cred ca a fost o cadere de calciu sau tensiune mica,oricum dupa au venit contractiile si de atunci vad ca tot persista.Asta este ce sa fac i=au medicamente si sunt fericita ca am mai bifat o saptamana,intram in sapt 27.
Va pup pe toate si aveti grija de voi.
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Buna dimineata.
Mai fetelor, raceala asta nu-mi mai trece. Am luat vreo 7 zile un antibiotic mai slabut , dar tusesc ca un magar. Nici ceaiurile, nici inhalatiile nu ma ajuta. Si mai rau e ca ma doare burta de la atata tusa. Acum , de dimineata am fost iar la dr., mi-a dat augmentin-duo, 7 zile. Ce stiti despre el ? Pot sa-l iau linistita ? Mi-a zis dr. ca nu se duce la bebe . Iar sirop nu are voie sa-mi dea.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra

34+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 6 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

kalosalina , nemary si eu tot pe 9 martie as vrea sa fac botezul , cu toate ca sunt voci care spun ca e prea frig si bebe prea mic.Depinde acum si cand vrea el sa vina pe lume , dar la cate probleme am eu , ma rog sa apucam 38 de sapt .oricum si doctorul neoficial , mi-a dat de inteles ca nu o sa nasc eu la 40 sau mai tarziu .daca de nascut nu vom naste in celasi timp , sa vedeti cate petreceri concomitente vom avea pe 9 martie.

31+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

A fost o discutie mai demult despre hainutele de la firma Aramis,vroiam sa va intreb daca a fost vreuna dintre voi la depozitul lor sau daca a dat cineva comanda pe net,vineri vin in Buc si as vrea sa merg la depozit dar totusi nu vreau sa tranversez orasul pe aglomeratia care este degeaba pt ceva ce nu se merita.
Merge vreuna dintre voi la Targul Kidex organizat la Romexpo intre 30.11 si 02.12?????
toate burticile.

Madalina 29+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

buna fetelor
am tot citit pe acest forum si nu aveam curaj sa va scriu.sunt mamica unui baietel minunat de 13 ani ,si a unei fetite care se va naste la sfarsitul lunii ianuarie ,cam 26-28 ianuarie 2008.va doresc o sarcina usoara si fara probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Aceeasi intrebare o aveam si eu pregatita pt fetele care au mai fost .Baby expo sau Kidex , avand in vedere ca nu pot colinda atat cat as vrea , sau e cam aceeasi Marie cu alta palarie?

31+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Buna zuzele!

Eu sunt supi!!! Am fost la dr de dimineata, la controlul de rutina si sunt o grasa!!! Am luat 16 kg! Dr n-a zis ca e mult, dar stiu eu ca e mult! Am tendinta asta spre ingrasare, ma ingras si din apa chioara! Cum o sa mai dau eu jos asa un tonaj? Plus ca am abia 33 de sapt, mai am de acumulat!
L-am sunat pe iubi sa ma miorlaiesc la el si el ca un dulce, mi-a zis ca sunt superba! Dar eu vreau sa fiu slaba! D-aia schiloada!

Apropo de betie, noi nu eram beti cand l-am conceput pe iepurica, dar era ziua lui tati! Cand am aflat ca sunt gravida, i-am zis ca asta e cadoul de ziua lui! Deci se pare ca bebelusii nostri sunt conceputi la zile mari!

In ceea ce priveste superstitiile, hai sa va zic una tare! Am fost ieri la socrii (genul de oameni care le stiu ei pe toate) si ii explicau lui Andrei ca sa nu lase pe nimeni sa intre in casa daca a facut huta-huta sau vreo femeie la menstruatie, ca ies bube pe copil. Eu m-am abtinut de la conversatie ca cred ca le dadeam una in cap! Dar Andrei: "daaaa, seriooos?". Parca il si vedeam cum sta la usa ca un gardian cu interogatoriul: "ati facut sex azi sau de curand?", "Sunteti la menstruatie?" Cat de credul sa fii sa crezi astfel de idiotenii? Si eu, daca o sa am scurgeri, renumitele lohii, n-o sa pun mana pe copil? Sau daca noi facem huta-huta? Sau o sa o intrebe pe mama care sta cu noi in casa si care o sa ma ajute cu bebe (inca mai are menstruatie) daca e la ciclu? Nu-mi vine sa cred cat de dusi sunt unii! Si cate prostii pot sa scorneasca.

Ana-Maria 33+ cu David si tati Andrei

AMR 7 SAPTAMANI!

Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna zuzici ..

eu numar zilele pana cand intru in concediu de odihna .. mai am 11 .. mi-e tot mai greu sa stau in fund .. ma doare noada .. si parca am si niste intepaturi asaha la ,,dansa,, .. fac amr si-l pun aici pe birou ..

si la serviciu am treaba ca la balamuc .. toata lumea vrea ceva de la mine .. unde mai pui ca shefa a plecat 2 zile si la Madrid si sunt singurica zilele astea .. si am o gramada de chestii de rezolvat ptr 1 decembrie .. editii speciale, directuri din Madrid si Roma si Berlin .. se inaugureaza birourile pe 1 dedc .. abia astept sa intru in CO si sa ma relaxez, sa definitivez listuta de spital ptr mami si bebe, dar si pe cea ptr bebe acasica .. salteluta, carucior, cadita, inca o lenjerie de patut, plus articole necesare la baita etc etc ..

34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata, fetelor

Ceska, si bebeii sunt omuletzi asa cum suntem si noi si au si ei zile mai agitate si zile mai linistite, zile in care sunt plini de energie si verva (asa cum pare a fi Miri_Mik mai tot timpul, lucru pentru care o admir nespus ) si zile in care sunt mai plictisiti si fara chef.

Puiul meu ma rascheteaza zilnic, expresia tot de la Miri citire, dar e fff plastica si exact asa e senzatia, ca se impinge cu umarul in mine si se rasuceste dupa care isi infige fundul cand in splina cand in ficat, se simte mortal, iese ridicatura in evidenta

Cat despre alegeri, mi-e o siiiilaaaaa!!!! Nici ca o sa ma mai duc vreodata!

Jelimoni, f frumoase pozele de la Paltinis!

Gratiela, bea cat de multa apa poti ca sa se reduca edemele.

aurel_cris, multumim pentru informatiile legate de Ginger! Tu acum trebuie sa stai cumintica si sa tragi de fiecare zi care trece si in care tii bebelul in burtica.

Anandrei si eu sunt socata de aceasta ultima superstitie care doar ce mi-a fost adusa la cunostinta.... de cumnata mea care e doar cu 3 ani mai mare ca mine si o credeam mai destupata la minte. Mi-a spus ca nu cumva sa las vreo "femeie murdara" sa intre la bebe. Si eu, inocenta, am intrebat cum adica murdara? Ma gandeam ca daca are cineva noroi pe ea, se va descalta la intrare nu va veni asa peste bebe Si ea de colo, nu, draga, murdara, la ciclu. Mi s-a facut rau. Degeaba am stat eu sa ii explic ca a fi la ciclu nu inseamna ca esti deloc murdara, sangele acela nu e murdar, provine de la vasele de sange din uter din momentul in care se desprinde endometrul in care nu s-a implantat nici un ovul.... s-a uitat la mine ca la masini straina, numai nu mi-a spus ca sunt proasta facuta gramada... Apoi a continuat ca daca totusi vreo femeie vine murdara sa ii spun sa stearga cu poala rochiei fata bebelusului si atunci nu o sa se mai umple cel mic de bube. Atunci chiar mi s-a facut rau. "Si daca femeie poarta pantaloni?" Atunci sa ii stearga fata cu bluza, a venit raspunsul. Pai daca face asta sigur se umble puiul meu de bube, auzi, sa ii puna pe fata fusta sau bluza, mi-e raaaaaaaaauuuuu. Si ce sa fac, sa stau la usa sa o intreb daca e.... murdara???? Fetelor, sunt TAMPENIIIIIIIII.....si eu nu mai pot de draci!!!!

Felicitari pt bebeii sanatosi pentru cele care ati fost la control!!!

Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Ana-Maria .. daca te consoleza sa stii ca si eu tot pe acolo sunt cu greutatea .. am luat ff mult, dr m-a certat ff rau .. mi-a spus ca mie o sa-mi fie greu, ca persoanele grase nasc mai greu etc etc .. si d-aia m-am hotarat sa tin regim ... DAR .. planu' de acasa cu ala din targ nu se potriveste .. am papat tort, inghetata, cartofi .. suc cu zahar .. sunt asa de suparata pe mine!!!

asa ca te inteleg .. dar le*om da noi jos cumva ..

macar sotzu tau te sustine .. al meu spune ca-s cat un urs, imi zice buflei etc .. m-am si enervat intr-o zi si i-am spus ca din cauza lui sunt asa .. si i-am replicat ca mie o saa-mi treaca, ca eu am un motiv ptr care sunt grasa dar ca el nu are nicio scuza (are la vreo 100 kg si sotzu ..)

stii ca in bancul ala .. un barbat ii spune unei femeie .. ce urata esti / ea ii da replica .. betivule / la care barbatul ..DA DAR MIE IMI TRECE ..

34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput