Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici.. s-o mai gasi revista mami cu CD? am uitat sa o iau si am inteles ca cd-ul este foarte misto ..

34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Incerc macar ultimul capitol sa-l recuperez.

Eu de intrrat in cencediu mai am, dar in schimb din zilele libere ramase am profitat si le-am impartit sa fiu libera lunea si vionerea asa am 4 zile de stat acasa si 3 de munca si asa cred ca-mi va fi mai usor.

Cu intarziere si scuzele de rigoare Breaz La multi ani sa fii sanatoasa si bebica la fel.

Gina, Alina23, angelique, sper sa mai astepte bebeii vostri cat trebuie si sa va mai treaca contractiile

Andrei, chiar ca aceste suoperstitii ma ingrozesc pe zi ce trece, daca ne luam dupa ele inebunim, eu propun sa ne facem afis la usa: Daca esti murdara (vorba cumnatei lui Angelique) sau daca ai facut hata hata in ultimele 24 de ore te rog sa revii cand vei fi mai curat si mai pur

aurel_cris incearca sa stai cat mai mult in pat, si va fi bine chiar daca e greu cu statul asta si multumim de vestile despre Ginger

Jelimoni, frumoase pozele de la paltinis si eu chiar nu vad acele kg pe care le-ai pus

Kalosalina, hena e mai naturala decat vopseaua trebuie sa stai mai mult cu ea in cap vezi ca pateaza si spre sa-ti prinda pe parul vopsit

miri sper ca beeb saha va fi bine, important e ca nu are probleme cu inimioara sau cu rinichii, si nu mai fi suparici ca va fi bine bebe.

darene, cumnata mea are la ora asta 39 de kg, si a nascut normal acum 6 ani si e ok

Laura sa-ti traiasca si sa vezi ca va fi bine

Ellenuta, da-i in colo pe aia de la serviciu incearca sa nu te enervezi

Louiza 32s + Yasmin
mai avem putin

AMR 08 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

luiza .. multumesc .. voi incerca

zuzici de bucuresti .. nu aveti nici un pont ptr un tort bun gen diplomat, racoritor, fara prea mult blat si cu multe fructe .. am incercat, dupa cum am mai spus, la cofetaria ALICE, fff bune torturile dar nu asa racoritoare ..

astept sugestii ..

34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Ellenuta tu ziceai ca ai facut eco la medlife? pentru trim 3 in 4 D

Louiza 32s + Yasmin
mai avem putin

AMR 08 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ellenutz, la cofetariile Ana ai incercat? Stiu ca au prajituri si torturi bune, cu frisca naturala.

Si mai stiu o cofetarie greceasca pe Bdul Corneliu Coposu, pe langa Unirii, dar nu mai stiu cum se numeste. Au niste prajituri absolut exceptionale, cele mai bune pe care le-am gasit in Bucuresti. Daca vrei sa mergi acolo iti pot explica, e f simplu de ajuns.

Pup!

Alina 37+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR maxim 3 saptamani!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zeririlouiza

Ellenuta tu ziceai ca ai facut eco la medlife? pentru trim 3 in 4 D

Louiza 32s + Yasmin
mai avem putin

AMR 08 SAPTAMANI

da, eu am facut la MedLife eco 4D trim 3. aveam 32 de saptamani atunci. a costat 240 RON! sincera sa fiu, dr chitescu nu mi s-a parut cine stie ce .. ma asteptam sa fie mai comunicativa si desi am tras-o de limba, mi-a raspuns asa din 2 in 2 .. si mi-a spus ca morfologia fetala nu se mai face de la 32 sapt in sus .. ca e bebe mare ..

gasesti www.medlife.ro/tarife.htm" target="_blank">AICI lista de preturi si doctori ..

34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

mersi mult Ellenuta, eu am programare la medicover doar acolo am gasit liber pentru saptamana asta, ca cai de la medlife aveau la radulescu si la ala nnu mai calc,. sa inteleg ca nu ti-a dat CD

Louiza 32s + Yasmin
mai avem putin

AMR 08 SAPTAMANI

Mergi la inceput

alina multumesc!!

nu-mi ramane decat sa merg, sa cumpar si sa degust .. ca-s mititica rau ..

34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zeririlouiza

mersi mult Ellenuta, eu am programare la medicover doar acolo am gasit liber pentru saptamana asta, ca cai de la medlife aveau la radulescu si la ala nnu mai calc,. sa inteleg ca nu ti-a dat CD

Louiza 32s + Yasmin
mai avem putin

AMR 08 SAPTAMANI

ba da .. mi-a dat CD asistenta lui chitescu de la medlife dupa ce am facut eu scandal .. ca-mi spusese ca e copilu mare si nu se vede nimic .. ca nu are rost .. si m-am enervat si le-am spus ca daca intra in pret, eu vreau cd .. si mi-au dat ..

la medicover victoriei iti pun eco si pe stick!!! eu asa le am, pe stick!

34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

BUna zuzici.
CESKA ti-am trimis mail.

GUGU 35+ Alex?
AMR 5 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput