Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 22
zeririlouiza spune:
mersic mult Ellenuta, o sa ma duc si cu sticul atunci si chiar daca e mare bubulina o sa insist sa-mi puna eco sa vad si eu pe bucatele
Louiza 32s + Yasmin
mai avem putin
AMR 08 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
IrinaL spune:
Fetelor, vreau si eu un carucior roz pe care sa scrie Ileana si la listuta si la semnatura. Cum fac, va rog? Am incercat sa trimit PM, dar nu merge. Help, eu sunt toanta rau si nu stiu!
LaLa 20 si eu am vrut sa pun de la inceput patutul in camera separata, dar dupa prima saptamana, cand bb se trezea din ora in ora (nu exagerez!), am ajuns la concluzia ca e mai practic sa-l tin cat mai aproape de mine. L-am mutat singur la 3 luni, cand isi facuse cat de cat un program de somn mai uman.
Ellenuta, cred ca acea cofetarie se numeste Agapitos, iar daca e asa, e una si la Dorobanti, langa Studio Martin.
Eu sunt tare suparata. Ne-au inundat vecinii de deasupra, a treia oara anul asta, iar cand m-am dus sa le spun, nesimtita mi-a spus ca ei nu au probleme si mi-a trantit usa in nas. Imi venea s-o bat. Oare chiar nu pot fi constransi unii ca astia sa-si repare tevile. Noi am zugravit deja de doua ori anul asta, deja nu prea mai renteaza...
Irina 33+
nemary spune:
Cofetaria Agapitos mai este si la Universitate spre Rosetti, pe partea cu TNB. au niste superr prajituri acolo
poti sa mai incerci la cofetaria Liliana, intersectia Turda
Mari 31 bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
creata2008 spune:
Hei, ce fac zuzele mele??? :)
Va pup si va imbratisez pe toate. In primul rand, pe Breaz - La multi Ani! Sa cresti mare, sanatoasa, iar bebicul tau sa fie cuminte si mancacios! :)
Am citit tot ce ati scris, la mine a fost nebunie zilele astea. Va scriu repede un roman, ca in 20 minute trebuie iar sa plec la o intalnire.
Miri, iti inteleg ingrijorarea si cred ca, de fapt, nu te afecteaza foarte tare ca Sacha e mai maricel, ci ca intri pe insulina. Pentru ca inseamna o posibila dependenta. Dar eu zic sa te agiti in momentul in care afli ca ai devenit dependenta de seringa. Pana atunci, capu' sus si cumpara-ti o rochie portocalie, sa moara vecinele tale de invidie ca ele nu se pot imbraca asa!!!! Uite ce am gasit referitor la greutate: "38 de sarcina, sfaturi pentru viitoarele mamici: fatul va mai creste putin.Durata medie a sarcinii este de 266 de zile, adica 38 de saptamani de la conceptie. Saptamana 39 de sarcina, sfaturi pentru viitoarele mamici: de acum, copilasul tau va lua din ce in ce mai putin in greutate, greutatea medie la nastere fiind in jur de 3500 grame." E ca la col: media e de 3 cm, dar sunt coluri de 4-5, altele de 2-2,5. Vezi ce analogii frumoase fac??? :)
Ellenuta - botezul nepoticii tale va fi chiar de ziua mea!!! Sa va traiasca si sa fie intr-un ceas bun!
Lala_20 - avem norocul ca avem 2 dormitoare, asa ca Mariuca va avea camera ei. Oricum, voi avea si baby phone-ul la ureche, dar eu de obicei dorm extrem de usor, asa ca nu-mi fac probleme "de auz". Sunt in cautare si de canapea pentru camera ei, pentru alaptat si eventual dormit acolo daca e bolnavioara, dar vreau sa raresc cat pot de mult numarul noptilor in care dorm acolo.
Shose, saru' mana ca te-ai gandit la mine. A fost o agitatie cumplita zilele astea. O sa va povestesc, cred ca dupa intalnirea de la 2, de azi.
Danybv cu Mariuca la purtator, saru' mana si tie de urari!!! I-am cantat de dimineata, l-am pupat, iar diseara bem doar un cico, simbolic. Apoi joi, poimaine, acelasi lucru pentru mami, iar sambata vom sarbatori de 3 ori: ziua nationala a Romaniei si zilele lor de nastere. O sa facem un gratar, iesim in oras la parada si/sau la Universitate cand se aprind luminitele de Sarbatori. fetele-cochetele!
Ieri am inceput saptamana 33!!
Creata 1 cu Creata 2 in 33+
Maria Ilona
gugushtiuc spune:
nu deschide nimeni un capitol nou?
GUGU 35+ Alex?
AMR 5 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
Ellenuta spune:
creata .. al nepotului .. e .. pe 9 decembrie il boteaza!
fetelor multumesc pentru ponturi cu torturile .. am citit numai lucruri bune de agapitos .. voi merge sa ma interesez .. din experienta voastra, puteti sa-mi recomandati un tort racoritor, cu multe fructe, cu frisca si cu putina putina ciocolata??? asta ca sa nu merg acolo sa cumpar torturi .. sau au si prajituri la fel ca torturile???
ati auzit ceva de pasticceria giuseppina este tot la unirii vis-a-vis de media galaxy ..?
34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
Ereena spune:
In legatura cu patul lui bebe, si noi il vom tine in camera noastra cel putin primele luni .Si doctorii sunt de aceeasi parere, in plus nu creeaza dependenta pt ca nu il tii cu tine in pat .Si oricum in ap asta am doar 2 camere.Spr sa reusim sa il facem pe celalalt cu 3 camere cat mai repede dupa ce vine bebe si tocmai bine va avea cateva luni atunci si camera lui.Nu am vrut sa ma apuc de amenajat ap cat am fost insarcinata pt ca eu sunt o scorpie si vreau sa vad fiecare miscare a mesterilor , chiar acum nu puteam si nici sa ma enervez nu aveam pofta.Sunt convinsa ca nici una dintr noi nu va putea dormi linistita ,, o sa mergeti sa il verificati la fiecare 20 min daca sta in camera lui.
31+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by darene
Ma mai gandesc ce voi face cu analiza pt Strept,chestia e ca,chiar daca as avea,as face tratament si la nastere nu cred ca mi-ar pune antibiotic si daca s-ar reactiva chiar atunci degeaba bag antibioticul.Ar mai fi o chestie,sa-i intreb daca pot sa-mi puna antibiotic in perfuzie cand voi fi in travaliu.
Pupici si sa aveti o sapt minunata!
Scumpo, nici eu nu fac trat. pt. streptococ. Ideea e sa ti se puna antibiotic intravenos cu 4 ore inainte de a naste. Nu-i degeaba pus, asta daca nasti vaginal. Cauta pe Google si ai sa gasesti f. multe info.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra
34+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 6 SAPTAMANI !!!
creata2008 spune:
Ups!!!!!!!!! Exact asta vroiam sa spun si eu! Nepotel! :) Ia urarile mele la genul masculin! :) Si iarta-ma de greseala, dar eram in viteza. Sunt pe picior de plecare. Mai precis pe stangul.
quote:
Originally posted by Ellenuta
creata .. al nepotului .. e .. pe 9 decembrie il boteaza!
AngeliquedeS spune:
Zuzici, luati o pauza sa deschid capitol nou
Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 5 saptamani!