Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

ce iti e si cu visele astea de noapte. Gatta, stai linistita, eu cred ca o sa fie totul bine, chiar daca o sa ai nastere provocata. Doctora ta are experienta si sigur a mai facut asa ceva.

Mari 31 bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna dimineata fetele.
creata2008, La multi ani tatalui tau !!!.
In rest noi suntem bine cu putine dureri de burtica care speram ca o sa treaca.Va aveti grija de burtici .

danybv34Maria
Poze cu Andrei si Mamy graviduta
http://community.webshots.com/user/danybv
Ghidul viitoarei mame
http://www.iubire.md/guide.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Danybv, am inteles ca sotul tau este preot. as vrea sa te intreb daca numele DELIA se serbeaza de Florii. Floarea este dalia, si ma gandeam ca fiind o litera diferenta se poate serba atunci.

Mari 31 bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

DN 16.02.1971,UM 23.04.2007,DPN 28.01.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Gugushtiuc,
nu se deschide pagina respectiva!!!! Imi scrii un mail? franceska10@aol.com????? Multumesc
Nu am dormit deloc bine azi noapte. Ma doare gatul rau de tot in continuare, transpir-sper sa nu fac febra. Nici nu avem termometru in casa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sapt asta urma sa iau unul pt bebe si unul de pus in camera! Uf! Ma dor si ochii in cap de parca as fi plans cu orele. Sotul m-a trezit din somn la un moment dat:ori am visat ceva si vorbeam ori plangeam in somn. O sa-l sun la lucru sa-l intreb!
Miri _mik toata admiratia ca ti-ai revenit stiam ca asa o sa fie! Eu astept ziua de maine parca merg la esafod!!!

Ceska, 33 sapt+ cu Benji
AMR 7 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

Ceska, m-am bucurat prea repede ca ce tare sunt si ce bine c apot trece peste.... 147 glicemie dupa aceeasi felie d epaine de aceleasi 2 sapt, aceeasi carne si aceeasi branza, care pana acu nu mi-au facut pb... e cazul sa bag capul in buda si sa trag apa dupa mine:((

miri_mik 32+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

'Neatza, zuzici
AM fost aseara la control (de fapt era ora 20,30...nu m-am exprimat eu corect) si totul e bine cu bebele, tot nu am aflat ce e Am vb de cezariana si m-a linistit spunandu-mi ca ea e oricum de garda si de Craciun si de Rev, dar daca trec cu bine, fara dureri peste perioada sarbatorilor, voi naste pe 2-3 ianuarie. As vrea sa fac anestezie epidurala si mi-a spus ca trebuie sa vb din timp si anestezistul care face asa ceva, dar ca nu-i o problema Bebicul sughitza de numa, numa, era asa dulce cum i se scutura pieptutzul De acum ne mai vedem peste 10 zile...deci am intrat pe linie dreapta. Aaa si de la 27 de saptamani (cand am fost ultima data la ctrl) am luat numai 2 kg .

34+ AMR 6 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...buna fetelor...
Ne-am trezit si noi..suntem bine..ascultam muzica cu castile,sa vedeti ce mult ne place (da din picioruse mai ales cand ascult cd-ul ala din revista Mami, de luna trecuta)...In rest,peste cateva minute mergem la scoala mamei(gimnastica pt gravide) ..sa vedeti ce ne place si acolo.......oare ce se intampla cu mine??..am inceput sa vorbesc si eu la plural,ca oricum toata lumea asa-mi vorbeste...
...Va pup ...sa aveti o zi frumoasa si sa auzim doar de bine

Cristina 33+ si bebe Mara Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna zuzici,

declar sus si tare ca mi s-a luat de serviciu .. m-am enervat din primul sfert de ora si imi vine sa-mi strang jucariile si sa plec .. o gramada de tampiti pe aici .. colegii fac misto de mine ca o sa nasc in direct si ma trimit acasa .. dar .. shefa e la madrid, omoloaga mea e in concediu la viena .. si io ma enervez pe aici ..

mai am 10 zile de stat aici ..

azi-noapte am dormit bine, bebe nu s-a mai agitat ca de obicei desi am cam inghesuit-o .. vorba lu' ta-su .. am papat mai mult ca de obicei ..

angi .. dr meu mi-a spus ca tensiometrele astea electronice nu-s relevante .. cert e ca eu, cand am facut testul Holter - ala de-ti pune un tensiometru normal pe tine timp de 24 h si care inregiostreza din 15 in 15 minute - m-am testat si cu asta electronic .. cel normal arata 14,7 si asta electronic 12,6 .. nu stiu ce sa mai zic ..

tinna .. fii cuminte, nu te mai agita si nu mai face pe viteaza cu somtru si altele .. eu m-am potolit dupa durerile de spate pe care le aveam ..

mikiy, super patut, sa-l stapanessca bebe sanatos!

honey, noi mergem pe verde si galben la camera bebe

gatta, despre declansarea nasterii .. sora mea a facut asa ceva, bebe nu vroia sa iasa, trecuse de termen .. dimineata pe la 9 i-au facut niste injectii si i-au pus o pastiluta acolo la dansa .. pana la 6 seara nimic .. apoi, dr i-a rupt membranele si au inceput contractiile .. tot travaliul a durat 40 de minute, a nascut usor si nu s-a chinuit .. si ea avea colul lung si rigid pana in declansare ..

cat despre camera lui bebe .. noi suntem norocosi, avem 3 camere si il putem instala pe bebe in camera lui .. desigur o sa dorm si eu acolo, am o canapea mare .. macar primele luni .. sa fiu sigura ca e totul ok ..

34+ EVA MARIA
AMR 6 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Miri_mik,
147 e mare? Vorbim despre aceleasi unitati de masura?????? Dr mea a zis aseara ca in loc de 140 admis eu am cica 165!!!!!!!!! Cat e de grav asta?????????????????? Eu innebunesc pana maine!!!!!!!!!!!!!!

Ceska, 33 sapt+ cu Benji
AMR 7 Saptamani

Mergi la inceput