Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 19
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Eu la ora 8,30 am programare la ginecolog (in sfarsit a venit din China). Abia astept sa-mi faca eco si sa-mi spuna interpretarea ecografiei la Iosup.
34+ AMR 6 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag[/green]
Sarcina 2007
mult noroc maine!!! te asteptam cu vesti bune!! poate ne spui si ce surpriza ai in burtik...
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
NataliaS spune:
Buna seara zuzici...sau vorba Ceskai, cred ca salutul potrivit la ora asta e Noapte buna!
Mi-ati bagat in cap faza cu analiza de streptococ...maine merg sa-l intreb pe medic daca sa o fac sau nu...chestia e ca eu acum vreo cateva saptamani am facut un tratament cu Axycef pentru infectie urinara cu Stafilococ si ma gandesc ca daca as fi avut Streptococ i-as fi dat in cap si aluia...sau e logica meqa defecta? eu stiu ca cefalosporinele actioneaza si asupra Streptococului...
In rest bine, cu un castron de mandarine in fata ... le halesc si la culcare nenica , ca-i tarzior bine!
Miri - pentru iesirea din oala. Trage-o si pe Ceska dupa tine...
Angi - ma bucur ca te simti mai bine. Doamne ajuta sa nu mai repeti figura! Mie la sarcina cu Ana mi-au inceput bucuriile cu tensiunea si edemele pe la 37 sapt si m-au tot tinut pana la sfarsit; de acolo stiu ca eram in garda, la orice tens peste 14/9 aveam ordin sa ma prezint la spital, eu avand tensiunea obisnuita 11/6.
Eu azi am completat contractele pentru Cord Blood Center si maine merg cu ele sa-mi dea kitul...eu cred ca e bine sa fac recoltarea asta...oricum dam banii pe tspe tampenii...in opinia mea e ca o asigurare suplimentara de sanatate.
Natalia Stefania 36+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
alinaatudor spune:
Natalia, vad ca sunte tize ...Sigur..ai mare dreptate ca dam banii pe prostii...e super ca te-ai hotarat asupra recoltarii..eu inca stau sa mai rumeg...desi nu stiu exact cam cand ar fi data limita pentru luarea deciziei...oricum maine ma duc si eu la dr gine si am sa o intreb mai multe detalii...inclusiv parerea ei ...
Noapte buna..creed ca acu inchid si eu...
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
Alina 28 si Stefania
darene spune:
Buna dimineata fetele!
Gugu multumesc pt incurajari.Macar incerc sa nasc natural,chiar daca nu voi putea,nu vreau sa ma bag direct la ceza.Bebicul meu nu e mare,2350 g la 35 sapt,a luat cam 1 kg in 5 sapt si jum,nu cred ca o sa ia mai mult de 1 in urm 5.
Gatta pt sfat,nu am renuntat,inca ma gandesc daca sa fac analiza sau nu,desi ma apropii vertiginos de final.
Alinaatudor si eu am sangerat la 29+ si nu au gasit explicatia!
Micky_mamica bebe o sa doarma in landou la inceput?Noi o sa primim cadou patut cu landou,dar din lemn si nu stiu daca e bine sa-l las sa doarma in landou.E superb patutul,cum spuneau si fetele,ca de print!
Poze
Elena
35+
AMR 5 Sapt
Tinna S. spune:
Neata' fetelor!
Noi avem o maaare problema ... Nu ne hotaram dom'le asupra numelui bebicului. Aceeasi dilema am avut-o si la prima sarcina, si pana la urma ne-am hotarat la numele Andrei Florin (dupa 9 luni de indecizie) exact in noaptea cand m-au apucat durerile nasterii
De data asta ne-am gandit cat de cat, si bineinteles ca are si Andrei un cuvant de spus in privinta numelui lu' frate-su'. Andrei vrea mortis sa-i punem numele Alex (ca asa il cheama pe cel mai bun prieten al lui ), mie si sotului meu parca ne place numele Luca. Ce ziceti, suna bine Alexandru Luca?
Ma rog, mai avem inca timp sa deliberam si sa ne razgandim...
Pupici,
Tina 28+ cu si mami de Andrei (6 ani si 10 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
miki_baby spune:
Neata, fetelor!
Va doresc o zi excelenta!!
Ieri, in prima mea zi de concediu am fost la cumparaturi si am reusit sa iau ceva cadouri de Craciun, dar inca mai am de umblat...ca noi suntem familie mare .
Astazi, vad ca a nins afara si abia astept sa ma duc la magazin sa iau balsam de rufe Sensitive si apoi sa ma apuc sa spal hainele Buburuzei.
Miki 34+ Buburuza simpatica
Miki
Lucrusoare buburuza
zeririlouiza spune:
Neata zuzici, pana l aurma cred c amerit bataita ca nu am mai intrat de mult iar nu am avut timp zici ca sunt nebuna, spre sa recuperez pana la urma si eu
Louiza 31s + Yasmin
mai avem putin
AMR 09 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
Littlebig spune:
Incredibil!
Tot nu pot sa ma obisnuiesc cu volumul mare de mesaje care se trimit zilnic pe forum. Trebuie sa am mare grija sa tin minte pagina si capitolul in care am scris ultima oara.
Astazi, de la ora 8.15, deci, de mai bine de o ora, imi caut ultimele mesaje ca sa vad daca mi-a raspuns cineva. Bineinteles ca, fiind nou venita, deci, neavand 10 mesaje, nu apucau sa fie moderate in timp util si treceau paginile si nu-mi raspundea si mie nimeni. Deh, volumul mare de mesaje/minut, dupa cum spuneam. Dar acum stau si ma intreb: Nu cumva trebuia sa pun aceiasi intrebare de 10 ori ca sa scap de moderare si sa imi citeasca si mie cineva mesajul??
Cred ca asta a fost testul de anduranta.
Oricum, intre timp, mi-am gasit medic cu care sa nasc la MedLife si anume: Luis Mendez, care va face si recoltare de celule STEM, daca ne hotaram in acest sens.PROBLEMA REZOLVATA!!
Anandrei cu cine nasti la MedLife ? Dupa perioada ultimei mestruatii, se pare ca vom fi la o saptamana diferenta.
P.S. Pentru administrator o mica sugestie, daca se poate: ne-ar fi de mare ajutor un link gen mesajele mele care sa ne duca exact la pagina cu ultimele noastre mesaje. Ne este mult mai usor sa le gasim asa.
Asteptand barza!
NataliaS spune:
'Neata!
Raportez o noapte dormita cap coada cu mici intermitente datorate fie schimbarii de pozitie, fie sotzului care ma tot atentiona ca sforai, de parca eu as vrea...daca ma mai enerveaza mult cred ca il trimit in camera cealalta sa doarma linistit, ca eu in saptamanile trecute cand nu puteam dormi nu ii stateam lui pe creier sa ii pufai in continuu si sa nu-l las sa doarma...voi aveti pb de-astea?
Raportez de asemenea contractii dureroase ocazionale...
Miri - cum esti azi?
Angi - tu?
Ceska - sper sa-ti iasa bine testul.
fetele!
Natalia Stefania 36+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
miri_mik spune:
neatsa!
abia m-am extras din pat dupa plansetele lui bruno care se certa in sufragerie cu taica-sau:)
as mai fi ramas, dar m-am razgandit. cine se trezeste de dimineata... are vreme sa doarma la amiaz:)
azi e zi de studiu (dupa ce pun hainele in masina, evident, dupa ce scriu vreo x mesaje pe forum, dupa ce vorbesc la telefon cate am de vorbit samd). am promis ca-mi fac temele cum trebuie. e aici examenul in ceafa mea, si poate azi o sa am inspiratie sa scriu despre fericire:)
bruno iar e la capitolul aerosol... are o raceala mare, plina de muci. nu disperam. doar ca doctorita a zis sa-i facem aerosol cu antibiotic.
apropos de doctorita lui, v-ammai zis ca ea sufera de sindromul lui 'crone', adica nu asimileaza nimic, areo parte din intestin deja scoasa, e numai piele si os, poarta aparat dentar sa-si pastreze dintii si sa-i protejeze ca-s demineralizati... si o gramada de complicatii acum ca e gravida. are termenul o zi dupa mine, si bebele ei, surpriza, cum spune ea, avea 1700 la ecografia de 30 de saptamani. cand a auzit cat are sacha a inceput sa rada putin isteric, ca pt ea e o batalie sa se asigure ca copilul are tot ce-i trebuie, iar eu... ma frustrez sa nu aiba prea mult:) ea credecava naste inainte de termen. oricum mi-edrag de ea, si i-am spus ca-i tin pumnii sa stea cat mai e nevoie inauntru. cu ocazia asta am intrebat si de medicul de "substitutie":)
ma intorc la cafeaua mea:)))
revinmai incolo:)
miri_mik 32+
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png