Gravidute si mamici din IASI(14)
Raspunsuri - Pagina 4
mihamora spune:
Salutare fetele!
Bine v-am gasit!
Eu am ajuns saptamana trecuta acasa,dar am tot avut treburi de facut,am mai fost in vizite si am primit vizite...
In vacanta a fost foarte frumos, ne-am descurcat destul de bine cu Dominic,am fost adevarati turisti plecam
dimineata si ne intorceam seara tarziu.
Lilvs - nastere usoara! aaa, deja ai nascut wow! Felicitari si refacere rapida!Sa-ti traiasca bebelusul si sa fie sanatos!
Emma - multa multa sanatate lui Andrei!
Ella - multa sanatate!
La multi ani David de Alynta! Sa cresti mare si sa fii sanatos!
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
kriss79 spune:
salut
Lilvs, sa iti traiasca baiatul si felicitari! refacere usoara!
Michelle, bine ai revenit! ati facut poze? te-aminvidiat sa stii pt. iesire si pentru temperaturile de acolo..
Eu de dimineata o port pe asta mica in brate..sau pe picioare..sunt rupta de oboseala de m-a luat plansul..stau la calculator cu piciaorele pe un scaun si ea pe picioarele mele..iar muzica merge..adormise initial si am dus-o in patut.dar de unde, parca am pus-o pe ace..asa ca sta pe picioarele mele..
Nici la baie nu m-a lasat..ca plange cu foc cum o lasam putin..asa ca am facut tinand-o in brate daca ati mai pomenit asa ceva..
Si cand ma gandesc ca ma asteapta 4 zile singurica..ma apuca disperarea! naiba s-o ia de petrecere

Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Nonna76 spune:
Felicitari Lili .Multa sanatate si un bebelus sanatos.
Michelle bine ai venit acasa.
Kriss, daca te ajuta cu ceva si pe mine m-a lasat sotul cu 2 copii acasa pentru 3 zile si nimeni n-a calcat pe la mine (sa ma ajute).
Daca as spune ca a fost usor as minti. Dar a trecut.
E obligatoriu sa se duca la petrecere?
Sau: e obligatoriu sa stea 5 zile,nu se poate duce mai tirziu,sa stea 2 zile? (sunt rea) .Dar barbatii nu stau cu burta 9 luni,nu suporta greturi,nu trec prin nastere,nu stiu ce inseamna sa ai rani la sini,sa alaptezi de nu mai retii de cite ori noaptea, sa stai zile intregi in casa incit nu mai stii in ce data e . Ei sunt obositi ca se duc la serviciu, mai stau si peste program si atunci sa cvezi oboseala.Si tot ei au parte de iesiri.
Daca vrei sa pleci stiu sigur ca vor spune :sa nu stai mai mult de 1ora jumate,ca nu stiu ce sa fac cu el.
Hai ca m-am descarcat.Dar nu de tot.
mihamora spune:
Multumesc Kriss,multumesc Nonna
Da, acum se incarca pozele, imediat o sa le vedeti in album.
Ai dreptate cu vremea de acolo,in ziua in care am plecat, ningea cu niste fulgi mari .....si cand am ajuns acolo era f cald adica seara tricou si geaca subtire, bluza,iar ziua doar in tricou, as fi ramas acolo pentru caldura palmieri si ocean.....
Am mai pomenit asa ceva Kriss si inca nu doar 1 data am fost nevoita sa il iau cu mine in baie, o data l-am pus in carut in baie si am facut dus![]()
Lasa nu mai fi trista, cu siguranta o sa te descurci, nu o sa fie chiar asa rau. Esti suparata ca a plecat sotul singurel?
Ai dreptate Nonna.![]()
POZE 
ella10 spune:
Mihamora bine ai venit sa va fie de bine concediul!Foarte frumoase pozele si voi atit de frumosi...tare bine va sta impreuna si Domi super scumpel si frumos
.
poze
BIANCA ANTONIA

29+
addiana spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
E obligatoriu sa se duca la petrecere?
Sau: e obligatoriu sa stea 5 zile,nu se poate duce mai tirziu,sa stea 2 zile? (sunt rea) .Dar barbatii nu stau cu burta 9 luni,nu suporta greturi,nu trec prin nastere,nu stiu ce inseamna sa ai rani la sini,sa alaptezi de nu mai retii de cite ori noaptea, sa stai zile intregi in casa incit nu mai stii in ce data e . Ei sunt obositi ca se duc la serviciu, mai stau si peste program si atunci sa cvezi oboseala.Si tot ei au parte de iesiri.
Daca vrei sa pleci stiu sigur ca vor spune :sa nu stai mai mult de 1ora jumate,ca nu stiu ce sa fac cu el.
Hai ca m-am descarcat.Dar nu de tot.
amin. eu nu l-am bagat in seama pe al meu o saptamana ca s-a dus la o cumatrie fara mine...si m-a lasat acasa cu denisa la 9 luni amandoua cu gripa!!!!! si acum ii mai scot ochii cand imi aduc aminte
michelle bine ai venit! pozele sunt superbe...iar domi are niste falcute!!! se vede ca i-a priit vacanta!
la multi ani, david! ce repede trece timpul, si ce repede ne cresc copilasi!
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
poze
denisa la bucatarie!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ioana_77
Miha, ma poti ajuta cu o sugestie unde as putea gasi niste trandafiri ornamentali pt tort? STiu ca mai bucatarestiVreau sa-i fac mariei tortul de ziua ei si mi-ar prinde bine.V-am vazut pe toti trei la Kaufland duminica seara. Sunteti o familie tare frumoasa.
Multumim!
De ce nu m-ai tras de maneca?
Trandafiri cred ca am vazut chiar in Kaufland,dar nu stiu cat is de comestibili.
Michelle,bine ati revenit!

Lili,refacere usoara!

Miha
si Robert 
GETY spune:
Intru si eu pe fuga, sa-i dau relatii Emmei.
Emma, se incearca prima oara fara anestezie, pentru ca substanta respectiva nu-i chiar sanatoasa pentru micul lor corp.
La rece vorbind: cineva il tine de picioruse, altcineva de manute si corp, iar o a treia persoana ii tine capsorul, astfel sa-si faca dr. treaba. La mine lipsea o a treia persoana, asa ca am tinut-o eu de picioruse. Nu-ti descriu cum m-am simtit.
Pupici si va tin pumnii!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
mihamora spune:
Ella10 - multumim mult de tot
Diana- multumim, asa este, i-a priit lui Domi
. Bradul nu era natural.
Miha - multumim
POZE 
ioana_77 spune:
Kriss, incearca sa citesti la Parintii intreaba, parintii raspund despre: Wrap in Romania. Este vorba de o metoda de-a tine copilul legat la propriu de tine, ca sa se calmeze. Iti spun ca merge garantat, eu asa procedez cu Stefan al meu.
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07
Stefan - primele zile