Gravidute si mamici din IASI(14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La Multe Lunisoare, David!
Mihamora, Adiana multumim de urari!
Mihamora sa va fie de bine vacanta! Stiam de minunea de la Fatima, dar acum am vazut si pozele. E foarte frumos locul! Si Domi e fericit! Ma bucur ca ati ajuns acolo!
Lili, felicitari! Sa-ti traiasca bebelusul si refacere rapida! Te asteptam cu vesti!
Ella insanatosire grabnica!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

haideti la , ceai, 3 in 1....stiti voi!

eu am de facut curat si mi-e o lene...plus mancare si nu mai am nici o idee! voi ce-ati mai facut de papa?

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze
denisa la bucatarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumim de cafea...

daca vreti sa vb de papica...am o lista lunga lunga(astea fiind doar pofte...sa incep ..peste prajit cu mamaligutza si usturoi... pui si ciuperici cu smantana,gulas,tochitura cu mamaliga, cartofi prajiti cu usturoi..pasta la cuptor,lasagna,tocanita de legume,zacusca,cordon blu, pizza(de asta mi-e pofta mereu..chiar daca macanc si acum tot mi-e pofta...si astea toate le-as manca toate odata daca mi-ar permite stomacul...saracul e cam micutz..desi eu am incercat sa-l largesc....lista mai continua dar..nu vreau sa ma fugariti...

azi fac pilaf cu pui...

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Eu azi fac ciorba de pui si ciuperci cu smintina. Si mamaliga.La desert nu m-am gindit.

Mergi la inceput

Diana si eu tre sa fac curat(fac zilnic) dar tre sa calc si niste perdele si sa mai sterg niste geamuri.
M-am saturat de program de menajera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!

La multi ani david de alynta!

Mai fetelor dar harnicute mai sunteti, eu am mare noroc ca mai vine mami al meu pe la mine si face mincarica buna, curatenie, eu cred ca v-am mai spus nu prea le am cu bucataria.
Vreau sa va zic ca mi-a mai trecut tusea si incet incet o sa-mi revin si sper sa nu mai racesc pana voi naste, doamne ajuta

poze
BIANCA ANTONIA
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

uau stefania mi-ai facut lista pe o saptamana eu mereu il stresez pe al meu sot intrebandu-l ce sa fac de mancare si el imi raspunde "ce vrei"...si daca sunt putin "stresata" ii raspund ca nu vreau sa fac nimic!!!

monica si eu fac curat in fiecare zi, dar ieri am cam lenevit si s-au adunaaaatt...ca sa nu mai zic ca toata casa e numai "fulgi" de la zapada artificiala- scartaitoare sau cum ii mai spune!!!! ce sa-i faci daca a nins

ella imi pare bine ca te simti mai bine! sanatate multa in continuare!

miha nu spui nimic?!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze
denisa la bucatarie!

Mergi la inceput

Fetele, voi de Criss ce mai stiti?
N-am mai vazut-o pe aici si ea scria zilnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

fetelor va rog da-ti-mi si mie reteta de eclere..cine-o stie..?

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by addiana
miha de ce l-ati operat pe robert la picior?

Eram in parc si i-a intrat in genunchi o schija de lemn,de la scaunelul de la balansoar. Am incercat sa i-o scot cat de incet si bine am putut,dar se pare ca n-am reusit. I-a mai ramas o bucata,nu mi-am dat seama de asta si in cateva zile a inceput sa se infecteze.Si cum alta solutie nu era decat operatia...
Avea un an jumate atunci,dar a fost atat de traumatizant pentru el (si nu numai) incat si in ziua de azi cand trecem pe langa Spitalul de copii imi spune: :"mami nu melgem la dr,n-am nimic".
De asta i-am si spus Emmei sa mai consulte si un alt dr...Sper sa fi inteles ce-am vrut sa spun si sa nu mi-o fi luat in nume de rau...Si sa nu mi se atribuie titulatura de "sfatuitoare fara voie"

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

sigur ca nu m-am suparat. N-am d c.

AM fost azi la dr si i-a desfundat canalul. a plans si el mititelul, am plans si noi pe langa el... si acum cu Dzeu inainte. Speram sa ramana desfundat, mai punem nettacin in continuare.

emma

Mergi la inceput