Gravidute si mamici din IASI(14)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Michelle,ma bucur k o gasesti frumoasa..tu ca viitoare soacra stii ce spui..Am vazut si eu pozele voastre din vacanta ..superbe...de pesaj nu mai vorbesc ,vreau si eu sa ajungem undeva pe malul marii in noua formula de 3..ai o comoara de baietel ..are niste falcute si e f dulce .

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare din nou..de data asta singurica..ca a adormit in brate la calculator si am dus-o in patut..
Michelle, abia acum am reusit sa vizionez toate pozele voastre din Lisabona..o familie foarte frumoasa! atata pot sa zic..si ca tare mi-as dori si eu acum sa stau la o cafea pe malul marii cu Ale..dar sa fie cald
Cris, bine ai revenit si sa creasca mare micuta crestina! ma faci sa imi doresc sa ard de nerabdare cu botezul..auzisem si eu ca se mai linistesc dupa..vizionat poze si Ami intr+adevar a fost tare cumintica..e frumusica foc, ca si nasica ei de altfel
Stefania si Oana..urmati voi fetelor! sa ne ziceti cand sa incepem galeria!

sunt multe fete care nu au mai intrat demult..sper ca sunt bine si ele si bebeii lor!(crismary, dani83,raca, sweetgys,deea, licurici,diana_alexa, porumbita,elvira, anasol..)..aproape toate..

o zi frumoasa va doresc!

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismary spune:

prima la apel
kriss79...noi 2 (adica eu + burtica mea de...acusi 35 de saptamani) suntem bine. Va urmarim din umbra...suntem nitel mai timizi . Sunteti un grup de mamici tare frumos, si multe dintre voi va cunosteti chiar personal. Astfel incat...nu prea intervin ca mi-e sa nu deranjez.
In alta ordine de idei, emotiile cresc. Nici nu-mi vine sa cred ca acusi puneti si pentru mine. Pe 10 mergem la eco si tot atunci aflam daca urmeaza o nastere naturala sau cezariana.

Va tin la curent.
la toata lumea
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

crismary nu ai de ce sa fii timida si nu deranjezi.
Ia scrie tu mai des si ai sa vezi ca timpul trece mai usor cind ne impartasesti din trairile tale.
Acus acus vine bebe si vei intreba pe mamicile mai "experimentate".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Nonna76

crismary nu ai de ce sa fii timida si nu deranjezi.
Ia scrie tu mai des si ai sa vezi ca timpul trece mai usor cind ne impartasesti din trairile tale.
Acus acus vine bebe si vei intreba pe mamicile mai "experimentate".

Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

pot afirma acest lucru...caci si eu scriam putin inainte ...mi se parea ca sunt inoportuna..dar fetele dragute m-au facut sa ma simt ca acasa... lepe toate si bb lor

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Stafania si noi fetita frumoasa. Ce face, nu vrea sa va cunoasca?

Mergi la inceput

se pare ca inca nu...dar suntem pe aproape...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Multumesc mult Cristina

Kriss - Multumim pentru aprecieri.

La vara cu siguranta o sa fiti impreuna cu domnisoarele voastre la mare, nu mai e mult

Chrismary - te asteptam mai des, nu mai fi timida

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Salutari de la trupa completa. Suntem bine,deocamdata necolicoase si incercam sa ne adaptam traiului in patru. Cand o sa am putin timp liber o sa pun si cele cateva poze pe care le-am facut.

Va pup si multumim tuturor pentru urari si sustinere.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

miha...bine ati venit acasa..si incaodata felicitari trupei..sa fiti mereu fericiti

Mergi la inceput