Gravidute si mamici din IASI(14)
Raspunsuri - Pagina 17
kriss79 spune:
Bine ai revenit Miha in formula completa!
Mult laptic si refacere usoara!
Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
alynta27 spune:
Salutare!
Lili, Miha bine ati revenit sanatoase! Sa aveti parte de bebei necolicosi!
Gety, Addiana, Cristibun multumim frumos pentru voturi!
Cristibun sa va traiasca mica crestina! A fosta tare simpatica, parca era un pui iesit din ou! Se vede din foto cat era de linistita! Adevarul e ca botezul schimba in bine starea copiilor!
Vela bine ai venit! Sarcina usoara! Scrie mai repede primele 9 (parca atatea erau!) mesaje ca sa scapi de moderare!
Crismary mai ai un pic si se apropie marea intalnire!
Stefania si tu ai intrat in linie dreapta! Nastere usoara si mult curaj!
David sta in premergator si se plimba prin casa! Unele dintre voi poate zic ca e prea devreme la 5 luni jumate, dar nu vrea sa stea decat in picioare. Si cum il pun imediat face pasi! Mai face crize cu gingiile! Si acum manaca 3 mese (aprox) pe zi de papa: mar cu biscuite, supica de zarzavat, banana cu cereale, cereale cu portocala si mai gasim noi! Daca nu e la timp masa e jale! Ne mananca urechile la amandoi!
Nonna, Andrei ce face?
La 6 luni unde i se face vaccinul?
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
slimatei spune:
multumim...
lui David... am mai auzit ca merg sau ca incearca sa merga de timpuriu..nustiu ce sa zic.. decat sa-i urez la mai multe lunisoare sanatoase si face bine ca papa ..asta poate insemna doar bine.....
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
mihamora spune:
Miha - bine ai venit acasa! Abia astept sa vad poze cu papusica ta
Alynta - felicitari pt David cel plimbaret
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
alynta27 spune:
Mihamora multumesc! Ce faci Domi?
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
ioana_77 spune:
Miha, felicitari pentru printesa! Acum am aflat si eu, nu am mai intrat pe DC de ceva zile.
adaptare usoara la viata in 4!!!
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Am 2 ani
Stefan - primele zile
ina C spune:
Buna, fetelor!
Sunt o viitoare mamica si as vrea sa va rog sa-mi recomandati un dr. la care sa fac echo de 12 saptamini.Am auzit de Iliev, dar vad ca are recomandari negative.
Multumesc.
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C
6+
Nonna76 spune:
Buna dimineata!
.
Miha ,bine ati venit acasa. Cum a fost primita Amira de Robert?
Eu am simtit un sentiment tare placut la inceput in patru.Acum ne-am obisnuit si mi se pare normal.Dar tot imi place sa-i vad pe baieti impreuna.Parca nu-mi vine a crede ca-s facuti de mine.![]()
Nonna76 spune:
Ina bne ai venit si sarcina usoara.La inceputul capitolului sunt adresele de la cabinetele medicilor nostri.(numai eu nu m-am invrednicit sa dau adresa cabinetului d-nei dr. cu toate ca am fost ff. multumita de ea)Toti fac morfologii fetale iar in grupul nostru cam toate am fost multumite de medicul ales.Asa ca poti alege unul din ei.
slimatei spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
...
Parca nu-mi vine a crede ca-s facuti de mine.
neata si-o

te cred..eu una abia astept sa ajung in stadiul asta..

Stefania X 2

mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto