Gravidute si mamici din IASI(14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata!
si eu la apel..adica noi 2
vela, bun venit!

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Si noi 2.Vlad e in sfirsit la gradinita.I-a trecut raceala.Cel mic doarme si eu ma relaxez .Era si timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Si eu, si eu...
(Am reusit de am facut paturile, intre timp)
Si eu tot la clipa de relaxare, ca acusi se face 12 si vine Stefan si...adio! Victor doarme. De pe la 8 jumatate. E bine...

Ceva vesti de la Mihaela?

Oana

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Buna dimineata ,tuturor!
Am lipsit motivat ,am fost f ocupata cu Botezul de care sunt atat de fericita k s-a produs si am avut si niste probleme de rezolvat.
Am reusit in sfarsit sa va votez:pe Ralu, mamicile iulie-august si pe Davidutu.Mult succes si va doresc sa castigati.
Kriss,Monica multumesc pt urari.Botezul a fost superb ,Ami a fost deosebit de cuminte , a impresionat pe toata lumea cat a fost de senina si linistita.A plans doar un minut la momentul cristelnitei.
Alt lucur care m-a impresionat este ca de cand am increstinat-o nu a mai avut nici un episod de colici.In plus in noaptea de dupa Botez a dormit pt prima oara 7 ore fara intrerupere ,ea care mai mult de 4 ore nu a dormit niciodata pana atunci.E mai linistita ,se observa o schimbare dupa Botez.

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Dupa ce mi-a scos peri albi conexiunea proasta am reusit in sfarsit sa pun poze de la Botez .Veti vedea sin din poze ce fetita cuminte am

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Buna dimineata!
Vela bine ai venit printre noi si sarcina usoara!

Fetelor mi-a trecut racealaSper sa nu mai racesc pana cind voi naste.

Felicitari pt botez Cristina!
Un inceput de saptamina cit mai bun!

poze
BIANCA ANTONIA
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

neatza! vin si eu la ce-as mai fi dormit, dar a trebuit s-o duc pe denisa la gradinita.

multumesc pentru raspuns ralnied!

cristina felicitari pentru botez! sa va traiasca micuta crestina! sa stii ca si fetele mele dupa botez au dormit, si in general dupa ce le impartasesc, cred ca gurita de vin e de vina

gata...revin mai tarziu, ma duc sa mai strang de prin casa si sa ma pregatesc sa ma duc la gradinita dupa denisa! pupici tuturor si sa aveti o saptamana frumoasa!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

felicitari si de la noi...cristina si un micutei crestine

bravo...ella eu iti doresc multa sanatate

o zi buna tututror

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Felicitari Cristina pentru botez!
Am vazut pozele, e frumoasa si cuminte Amalia

Diana, eu nu am mai mancat de mult la chinez,am uitat de el

Ella bine ca ti-a trecut raceala

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Ella ,multumesc de felicitari si ma bucur k in sfarsit ai scapat de raceala nesuferita.Eu am racit o singura data pe parcursul gravideniei ,dar nu m-a tinut decat 2 zile si nu am tusit.
Stefania,Diana multumim pt felicitari si eu si Ami care intre timp a ajuns la mami in brate.Noroc ca am reusit sa pun in album si pozele de la scaldat ,unde iarasi am numai cuvinte de lauda pt cate de cuminte a fost.A fost bineinteles meritul nasei ,care avandu-l pe Sebi de varsta apropiata e f indemanatica cu bebelusi mici.
Am plecat k se cam foieste si cred k incepe sa o roada stomacelul.

Poze

Mergi la inceput