Sarbatoriti de nov-dec 04(162)
Raspunsuri - Pagina 9
mikimi spune:
Dragele mele,
Incep din timp campania ca nu cumva sa va faceti alte planuri...
pe 15 dec botezam pui Yannis si sarbatorim pui Alexander.Toata lumea cu mic cu mare e invitata, voi trimite si detaliile pe mail, numai sa va organizati si sa-mi confirmati pe PM daca puteti cati.
Asteptam provincia cu drag, si nu glumesc, imi pare tare rau ca nu am decat 2 camere deocamdata, dar daca cineva din provincie are drum prin Bucuresti, sau nu stia de ce sa-si faca , ne-ar face mare placere sa va avem cu noi, mai ales ca nu ne-am intalnit cu voi niciodata.
Va asteptam cu drag
Poze noi jun.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)
bits spune:
fetele multumesc!Dana si eu ador culoarea neagra dar parca nu-mi vine a crede ca un copil de 3 ani poate sa indrageasca o asemenea culoare.nu mai stiu une am citit ca exista o mare legatura intre culori si starea sufleteasca.cred ca la Ken e vb de ceva emotional-are nevoie de mai multa atentie(cu diversificarea lui Amon nu mai am timp de el).culmea e ca si prietenul lui cel mai bun adora negrul si coincidenta sau nu si la baietelul respectiv exista un bebel de 5luni.Amon acum vrea sa mearga iar eu sunt punctul lui de sprijin in sensul ca se tine de picioarele mele si merge asa ca e"legat" de mine si cred ca pe Ken il deranjeaza.uffff trebuie sa gasesc o solutie!
uite Miki ma gandesc ca si in cazul vostru aparitia lui Yanis a dus la "indragirea" negrului.in fine sper sa nu fie nimic grav.am sa postez la cabinetul psiho si vad eu cum stam.
mikimi spune:
Bits multam , cum spuneam nu mi-am pus problema, dar acum ca ma gandesc s-ar putea sa fie ceva...asteptam cu interes.
Am reusit sa incarc cateva poze, mai lucrez la botez.
Va pup
Vacanta toamna.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)
aime spune:

ptr Mihaela, care la ora asta ori e mamica de doo ori (daca d-na dr isi respecta programul
) ori e in devenire mami*2

cum aflu ceva, dau de veste
aime si
Vladimir
eveline spune:
Tinem si noi pumnii pentru Miha si asteptam cu nerabdare vesti!
NASTERE USOARA SI REFACERE RAPIDA!
danette spune:
Wow MIKI... stii ce m-as duce la Bucuresti!
Tare as vrea sa vad si eu fetele si copii LIVE.
Poate ajung... depinde cand tre' sa fie Mircea in Buc.... daca se potriveste data, vin!
andreap spune:
Buna dimineata!
iata ca m-am intors la munca,desi ma simt tot rau.probabil e iar sinuzita mea care m-a chinuti in primavara;si cum nu iau decat un amarat de sirop de tuse si niste picaturi slabe ptr.nas,probabil 1 luna o sa fiu bolnava
.
Am reusit sa citesc cate ceva...pe 'sarite'.
Vreau sa spun "La multi ani"

celor aniversati zilele acestea:Emily,Silviu,Andrei, Paul.Sa cresteti mari,sanatosi si frumosi.
Dama,am vazut si poze cu micul Pat.E un dulec.Refacere rapida si numai bine.
Miha,nastere usoara
!
Acum fug la treaba,ne mai auzim
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
aime spune:
Lume, lume....s-a nascut AMIRA IOANA azi de dimneata, fetita Mihaelei si finuta noastra, are 3100 g si sunt bine amandoua.
Amanunte picante
mai tarziu, cand o sa poata mami vorbi mai bine.
aime si
Vladimir
paxela spune:

bine ai venit Amira, sa fi sanatoasa si norocoasa
Miha refacere rapida
ce nume frumos
, ati ales
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu