Sarbatoriti de nov-dec 04(162)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

quote:
Originally posted by mikimi

Ochi-verzi cand vezi ce ingeras de fetita e Diana nu poti sa-i zici rea...tare e dulcica.

Poze noi jun.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)

da e dulce da face numai prostii...acu' de cand cu zapada, s-a mai potolit ca-si consuma energia rostogolindu-se prin zapada azi, am lasat-o sa se dea singura cu sania pe un damb mic, asa de-un metru. era tare incantata, dar s-a si obosit bine, ca doarme ne-ntoarsa.

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by aime
Mihaela si

Maine draga mea...maine...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor carora nu le-am facut urarile cuvenite!va pupam ,sa cresteti mari,sanatosi si norocosi!

LA MULTI ANI si lui Paulica sarbatoritul zilei!sanatate,sa cresti mare si o asteptam pe mami din nou la noi!

Anca e un scump Patrik!Doamne ce scump e,mi s-a facut asa de dor de un bebic,moamaaaaa mai vreau unu:))!sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!refacere rapida si mult mult laptic!

Miha tinem pumnii sa decurga totul cu bine si sa-ti vezi mandretea maine!pupicei!

Try,Cecilia si eu am spus la fel ca nu ma mai vad mamica de fetitza dar nu zic nu :)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

mey io am o problema care ma framanta de vreo 2 saptamani:lui Ken ii place culoarea neagra!cand vine vb de colorat numai cu negru mazgaleste.mi-e frica sa nu fie ceva de tip psihologic!
sunt inchipuita sau e vreo legatura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Dragele mele ,
multumesc din suflet pentru urari. De asemenea doresc la toti copilasii numai bine, sanatate si fericire, la fel cum doresc si copilului meu.
Try , cum as putea sa va uit? Sunt doar ocupata , dar va urmaresc din umbra .
Te-am admirat de multe ori si-I pup ce cei doi flacai ai tai!!
Noi suntem bine, Darius e un copil normal (desi mie imi place sa cred ca-I geniu ;) )
Ii plac povestile, muzica clasica si disney playhouse .
Ma punea seara sa-I spun de o mie de ori scufita rosie, iar aseara, cand am incercat sa accentuez pe invatamintele povestii : ‘vezi ce a patit Scufita ca n-a ascutat-o pe mama ei? si tu trebuie sa asculti de mama sa nu patesti la fel‘ , la care ce credeti ca-mi raspunde? : ‘nuuu, ca vine padurarul si salveaza’

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Bits...nu stiu ce sa zic de chestia cu fixatia pt. NEGRU...eu de cand ma stiu au am avut atractie pentru hainele inchise la culoare, negre chiar, mobila neagra, desenele sau crochiurile alb/negru...etc
Si nimeni nu mi-a atras atentia ca as fi "intr-o ureche".
Ma mai intreaba unii daca-s in doliu... dar asa m-am obsinuit cu intrebarea asta incat raspund ceva de genul ca voi purta rosu cand voi fi in doliu.

In orice caz, e posibil sa fie vorba de o fire mai pesimista.
Dar de ce nu postezi la Cabientul PSI? poate este pe-acolo vreun psiholog si-ti explica daca e cazul sa te ingrijorezi.

edit
acum am cautat pe net... si uite ce-am gasit despre negru:

Nu este chiar o culoare, ci un pigment care da putere si profunzime culorilor. Femeile care se imbraca in negru isi doresc sa se inconjoare de mister. Preferinta catre negru indica nevoia de suport emotional (cati adolescenti nu trec prin perioada negrului?), dar si mari nemultumiri existentiale. Cei atrasi in mod deosebit de aceasta culoare sunt negativisti si pot ajunge obsedati de moarte. Daca un copil de varsta mica este atras de negru (deseneaza sau picteaza folosind mult negru) inseamna ca este stresat si are nevoie de ajutor, atentie si afectiune din partea parintilor. Induce somnul si pregateste organismul pentru odihna. Daca ai un temperament „electric“, un pic de negru iti prinde bine. Numai cei cu personalitate puternica pot combate efectele negative ale negrului. Nu purta negru prea multa vreme, altfel risti sa devii confuza si sa te deprimi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

LA MULTI ANI!Paulica sa cresti mare si sanatos

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Buna fetelor!

In primul rand vreau sa va multumesc din suflet pentru urari, mi-au prins f. bine la inimioara, si mai ales ii multumesc lui Octavia ptr. telefonul primit chiar in ziua de 27. 11., cand eram un pic mai mult cu moralul la pamant, dar asa de bine mi-a priit acel telefon de nu va pute-ti inchipui, si pe urma toata ziua a fost tot intr-o telefonie, de la ai mei parinti, frate, cumnata, toti pe rand au sunat,#12288;de ma panicasem rau de tot, crezand ca s-a intamplat ceva acasa la ai mei, si ei nu-mi spun adevarul, dar ei saracii vroiam sa-mi ureze urai de bine ptr. fata iar eu panaroica de mine
Am implinit si noi 3 ani(sunt asa de dobitoaca ca-mi vine sa-mi dau palme rau de tot); in loc sa ma bucur ca a crescut in sfarsit mare(cum obisnuiesc mamicile de pe-aici), eu mai aveam putin, de ziua ei, si boceam; oricum ea este atat de mandra cda a crescut si s-a facut mare de nu va inchipuiti; doamne, de ziua ei si nu numai, ma uit la ea si nu-mi vine sa cred ca am facut-o asa de mare si pe ea, in vine in fata ochilor imaginea ei imediat dupa nastere, cand i-am schimbat prima data scutecul, si am vazut ce mica era si firava(in comparatie cum fusese Arisa), era asa de mica incat scutecul ii era fff. mare, iar kk ii iesise pe alaturi, si imaginea care mi-a ramas vesnic in memorie a unor persoane care venisera sa imi vada fatuca(poate atunci imediat dupa nastere eram fff. sensibila sufleteste, nu stiu, cert este ca n-am sa pot uita never!), iar cand au vazut-o(chiar si sotul la fel sa manifestat, iar acum daca ii reamintesc, se face ca nu stie) parca le era un pic sila, greata, ca era atat de mica si slaba, incat nimeni nu a vrut s-o atinga; ei chestiile astea cand mi le amintesc, iar acum cand o vad cat ii de vanjoasa si plina de personalitate(???), ma intreb de unde oare a avut atata putere;
si la aniversarea Arisei eram pleostita si melancolica, normal ca si pe ea o iubesc enorm(de fapt le iubesc pe amandoua la fel, si nu vreau sa fac diferenta never intre ele, mai ales ca Arisa este ffff. geloasa!), dar parca la aniversarea lui Emily m-au pleostit si mai atare amintirile; a trecut si ziua ei, si-acum incerc sa-mi adun fortele sa-mi revin la normal;
petrecere nu am avut(asta este ceva normal la noi), dar cadou tot a primit; sotul a constat ca n-are scapare de nebuna si trebui sa-mi faca pe plac, si tort tot i-am facut chiar daca a fost contra ideii mele; chiar daca am stat o noapte si am migalit la tort si la alte bucate(eu de felul meu sunt mai inceata si nici asa de experta, si de-aia totul dureaza f. mult), m-am culcat la 4 dimineata, si m-am trezit la 6.30 dimineata, eram terminata de somn, dar a meritat din plin efortul meu, cand i-am vazut fericirea din ochisori, la primirea cadoului(ceea ce isi dorea din plin, de fapt nu ma gandeam sa se bucure asa de tare), si mai ales cand a vazut tortul, de era sa se urce pe masa de fericire; i-am facut cadou un set de bucatarie, mai micut, ptr ca prea mare ar fi fost imposibil ptr casa noastra, din lipsa de spatiu, iae tort a fost personajul mult iubit de ea Mickey Mouse; poze am sa pun putin mai tarziu ca am uitat cum se pun si trebui sa ma documentez; a si fiindca ii place atat de mult (dar si Arisa este inebunita dupa mancarea rom. ceea ce pe mine in ultima vreme ma shocheaza f. tare), le-am preparat un mare oloi de ciorba de pui cu taitei, iar la pranz n-au vrut altceva deacat ciorba cu paine si tort!
in rest Emily in ultima vreme este f. mamosa de ma dispera uneori, icat il scoate din toate tatanile pe sotul meu, efectiv uneori ma sufoca, ma mangaie ,ma pupa, si nu-mi pot da seama de ce, dar sper sa-si mai revina un picut la realitate, ca sa pot si eu respira un picut; in rest ne luptam cu raceala care nu ne da pace nicicum cu orice tratament; azi de nervi voi merge cu amandoua la o.r.l., ca cica ar avea tratament mai eficace; vreau s-o vad si pe-asta ca m-am saturat de cate prafuri le-am dat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

tot eu!

am ramas in urma rau de tot cu urarile, si de aceea as vrea sa ma rascumpar cumva;
deci cu mare intarziere si cu scuzele de rigoare urez la toti puii ce au implinit frumoasa varsta de 3 anisori, sa fie sanatosi, plini de noroc si sa-si iubeasca dinn plin parintii!!!
sper ca a-ti fost fericiti din plin de ziua voastra si ca a-ti primit o gramada de cadouri;

am vazut si toate pozele!!!
Irisina (dannet), este o adevarata printesa, in rochita ei superba; vreau si eu asa culori la fetele mele, dar aici iok; cand se va naste manzul va fi fffffff. fericita si mai ales ca va fi al ei; ce bine de voi ca ave-ti zapada!
l-am vazut si pe Robert (miha)cu tortul lui cel fain, si pe mamica lui frumoasa, caruia ii uram nastere usoara, refacere rapida, si bebelina mancacioasa si somnoroasa, ia Robert sunt convinsa ca va fi un fratior f. iubitor;
imi place atat de mult de prietenia lui Robert cu Valdut(aime); prietenia asta o sa ramana vesnica intre ei si asta este un lucru de nota 1000!!!
l-am vazut si pe David(dama), cu tortuletul lui la gradi, si copii care erau super-incantati, dupa ochisorii care le licareau in capute, si l-am admirat si pe junior, care este atat de scump, pufos si parca chiar si prin ecranul pc-ului ii simnt mirosul atat de dulce de bb; ah ce-as ma vrea si eu un bb, dar mie si teama sa ma gandesc, daca o sa fie tot fata???, caci mamica de baiat nu ma prea visez, dar astea sunt doar vise!!!; felicitari inca o data dama ptr. Pat sa va bucarati din plin de el, si lasa ca David va intelege ca si pe el il iubesti la fel de mult ca si pana acum!
am vizionat si pozele cu Diana(ochi verzi); printesa ta pe zi ce trece se scimba; este o fumoasa, care sunt precisa ca nu este atat de rea cum spui tu, ci doar ca acum vrea sa iti puna rabdarea la incercare, se simnte in centrul atentiei, si vrea sa "traga" la maxim de nervii si rabdarea ta; tortul a fost superb, f. mare; ce crema ai folosit???

roserb ti-am admirat puii tai atat de frumosi este putin spus, sa nu ma crezi nebuna, dar parca sunt dupa carte, nu stiu cum sa ma exprim, sunt asa cum am eu in vizunea mea niste copii biene facuti, bine dezvoltati, si se potrivesc asa de bine unul cu altul(de fapt asa si trebui), iar mami , dupa care tati trebui sa fie topit( scuzama ca deviez; asa arata in visele sotului meu o adevarata femeie, nu ca mine uscata; normal ca nu i-am aratat foto, din invidie ptr. tine); am admirat si foto. cu reptilele plina de frica, cu toate ca am observat ca toti copii erau topiti si "lipiti" de actiune!!!; sunt tare curioasa cat au cheltuit parintii ptr. o astfel de petrecere???, asa in genere???

am vazut si foto. de la petrecerea lui Silviu(paxela); imi place ca au fost multi copii, si ca toti au fost fericiti, iar mamicile care mai de care mai frumoase; imi place ca la astfel de activitati vin si taticii, al meu sot n-ar merge nici poleit cu diamante!!!, si mai ales ca se incadreaza rapid in atmosfera; cred ca Deliuta nu mai stia care este mamica ei si taticul ei, la cate persoane erau in jurul ei.

sper sa nu fi uitat ceva, daca am uitat imi cer mii de scuze, si sper sa ma rascumpar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Cici draga te rog nu te supara pe noi, dar fata e tare pupacioasa, alexander ingerasul a stat numai, cam asa cum se intamplacu ei si mai mari...vai eu nu am facut nimic, fata m-a ademenit...oricum noi avem o inima mare si iubim multe fete, una mai tare ca alta, iar prima dragoste nu se uita usor.

Ba eu ma vad mama de fata, nu mai incercati sa ma intoarceti, si daca n-ar fi fost forumul asta sa vad asa multe fete frumoase poate c-as lasa-o mai moale, dar zilnic am golul ala in stomac ca poate as avea si eu asa ceva intr-o zi...si ce voi face? o sa mor de emotie.Baietii nu-mi dau ocazia de multe momente de dragalasenie, ei sunt zapaciti, vor joaca, vor jughineala, nu pupici.Dar si cand intr-o zi din senin iti zice fii-tu(asa cum a facut-o Alexander deunazi)- mami ce frumoasa esti astazi, iti sta bine cu clama agatata de par...pai nu mori si reinvi ?

Bits, uite eu nu am postat, dar in vacanta asta pe continentul american,, Alexander a inceput: pizza e neagra, imi place negru si maro, vreau bomboana maro si negru, la gradi au desenat tricolorul( ca se pregatesc si ei de 1 dec) si pe langa el a mai tras si cateva cerculete negre.Nu mi-am facut griji inca, au si ei faze si perioade.La mancare de ex acum adora ketcup( ma rog eu ii dau in sticla originala un adevarat suc d rosii de casa...dar el nu stie) si mustarul.Orice se mananca cu ketcup si mustar, inclusiv para, maril, banana.

Poze noi jun.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)

Mergi la inceput