Sarbatoriti de nov-dec 04(162)
Raspunsuri - Pagina 7
aime spune:
ochiosului Paulica
sa fii sanatos si fericit si poate iti convingi mamica sa se reintoarca in trib
(vb lui try)
aime si
Vladimir
aime spune:
tot eu...am vazut o sarbatorita Diana, un tortulet foarte frumos si...din poze nu parea sa fie neascultatoare ![]()
L-am vazut si pe micul Patrick, o frumusete de bebelus, pe David si tortul sau superb, muncit de mami pe ultima suta de centimetri ![]()
Roxana sa-ti traiasca fina, sa fie sanatoasa si tu nasica frumoasa 
Andreea cum mai esti, dragutza?
Mihaela 

si 
aime si
Vladimir
aime spune:
me ... again....
acu am vazut ca azi "sarbatoresc" 4 ani de membru DC
(desi citeam mai demultisor), primul meu post era la "asteptand un ingeras..." eram cam la marginea prapastiei...si azi sunt "atat" de mama si am atata fericire in suflet...
deci
ptr voi, toate mamicile
din trib, cu care de atata vreme impartim bucurie 

aime si
Vladimir
danette spune:
Draga mea Aime, multi ani inainte pe DC!
Si eu am implinit 4 ani de DC in iulie, si tot asa, primul meu post fost la "Asteptand un ingeras.."
Sa stii ca-mi mai amintesc si-acum ca urmaream graficul tau pe Fertility Friends si motto-ul tau de acolo... ceva de genul "waiting for a little girl"...
Si iaca ca e Vladutz, "fetitza" ta...
pupici!
Pupici si LA MULTI ANI cu sanatate pentru Paulica!
Onitzo, sa va aduca multe bucurii !!
paxela spune:

Paul
sa cresti mare si sanatos sa fi fericit si norocos
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
dama spune:
La multi ani Paul , sa cresti mare si sanatos, fericit si mami sa-ti aduca o surioara frumoasa ca tine.
Multumesc fetelor pt aprecieri.
Patrick e deja foarte smecheras...vrea tzitzica in guritza si pe post de suzeta si asta mai ales noaptea...deci azi noapte facea du-te vino intre patutul lui si bratele mele...dar, asa e, Miki, sunt tare dragalasi si ar trebui sa profitam din plin ca tare repede cresc. Cici,imi place nostalgia si vioiciunea ta. Si eu daca as fi sigura ca al 3 lea e fetita si "maine" m-as pune din nou pe treaba
. Toti cei din jur care ma aud zic ca sunt nebuna ca mai vreau unul, cand tocmai ce am nascut...dar vom mai vedea, caci si mie parca imi e teama sa ma mai gandesc... nu la o sarcina (ca eu le-am avut frumoase pe amandoua), ci la o alta nastere. Oricum aspiranta raman, dar dau intaietate si altor doritoare, ca stiu ca sunt destule...
Mami de
David (18.11.2004) si
Patrick (18.11.2007)
eveline spune:
Nu reusesc sa tin pasul cu voi la scris, se vede ca e sfarsit de luna la mine la servici....
Asa incat tin sa urez LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor, sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi, sa umpleti de lumina sufletele celor dragi!
danette spune:
Dama, am uitat sa scriu ca l-am vazut pe bebe Patrck.
E un scump si-un dulce de bebe.
Iar m-a apucat nsotalgia... si-am luat la rasfoit albumele cu Iris ghemotoc.
Toate lucrurile bune din lume i le doresc, sa aiba o viatza fericita si plina de bucurii!
Ma bucur ca ai avut o nastere usoara, si sa te refaci repede cu epiziotomia!
Pupici si lui David, sarbatoritul!
roserb spune:
La multi ani, Paulica, sa fii sanatos si fericit!.
Ochi verzi, o frumoasa Diana ta, si ai facut o minunatie de tort!
Dama, ce dolofan e Patrick, sa va traiasca, e un scump!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
ochi_verzi spune:

LA MULTI ANI,PAUL!!! SA FII SANATOS SI FERICIT!!!

Multumim pt complimente si aprecieri...
chiar am fost incantata de cum mi-a iesit tortul...
Diana 22.11.2004