Sarbatoriti de nov-dec 04(162)
Raspunsuri - Pagina 6
ochi_verzi spune:
...am disparut cu mesajul trimis pe jumatate, ca venise cineva la mine, de aceea si pozele pareau amestecate...
LA MULTI ANI, SILVIE, ANDREI si EMILY! SA FITI MEREU SANATOSI SI FERICITI!
Diana 22.11.2004
paxela spune:
multumim tuturor de urari
Andrei
Emily
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
try spune:
mama, ce frumoasaa fost printesa de pe tortul Dianei. Super idee. Pare de vis rochia aia asa facuta din frisca cu bilutele alea.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
Otiliav spune:
Emily, Silviu si Andrei, sa fiti sanatosi, cuminti si voiosi!
Dama, vazut puiul mic si scump. Ma bucur ca ai avut o nastere usoara si o asa experienta placuta. Am vazut si poze cu David, a fost aniversat la gradinita, si am ramsa uimita ce de copilasi blonduti.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
monica-elizabet spune:
try, la alex nici acum nu s-a potolit d-na putza ![]()
mi-aduc aminte cand a fost fina mea cu baietelul ei la dr(avea vreo 5 ani si ceva) sa intrebe de "problema" pentru ca ea chiar asa i-a spus dr-lui ca cel mic are o problema ca i se...prea des...dr-ul i-a spus..cred ca dvs aveti o problema da nu jos ci sus la 
![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Otiliav spune:
Paulica, sa cresti mare si sanatos, voios si sa aduci numai bucurie in casa parintilor! Un
si pentru mami!
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
mikimi spune:
La multi ani Emily, Silviu si Andrei !!!!

Dama ce frumosi sunt astia mici cand dorm dusi , in orice pozitii...parca am nascut de ani si nu de 3 luni, parca iar mi-e dor de un fulguletz in mana mea.Sa ai recuperare usoara in continuare si bb sa faca falcute si mai mari repede.
Roxanica sa-ti traiasca grasunica de finuta, e marisoara pentru o fata.
Poze noi jun.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)
mikimi spune:
Ochi-verzi cand vezi ce ingeras de fetita e Diana nu poti sa-i zici rea...tare e dulcica.
Poze noi jun.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)
Cecilia C spune:
Onitza sa-ti traiasca puiutul PAULICA sa creasca mare, sa fie sanatos, sa aveti parte de multe multe bucurii si sa fiti fericiti cu totii. 

PAUL 

Dama draga, ai o scumpete de ingeras, m-ai dat gata....si asa sunt intr-o stare ca ma tot gandesc ca acum 3 ani pe vremea asta eram si eu cu burtica
.....si cand l-am vazut pe Patrick m-am emotionat si mai si.....imi vine sa-l mananc de frumusel ce e, e asa de dragut, mititel si bondocel, are niste obraji de-ti vine sa-i pupi neincetat.....bine zicea cine zicea sa ne bucuram de ei cat sunt mici ca tare repede mai cresc....si asa si este....nu-mi vine sa cred ca Alexia are deja 3 ani si Ada nu mai e nici ea bebe.....eu iti doresc sa te bucuri cat poti de Patrick cat e mic, sa se inteleaga si sa se iubeasca fratiorii intre ei, sa cresteti mari si frumosi si daca o sa-ti mai fie dor de bebe peste vreo 3 luni ca si la Miki atunci sa proiectati si o fetita draguta, ha ha...pupici multi la bebe Patrick si la restul familiei

Mai fetelor, eu dac ar fi sa mai am un bebe tot fetita imi doresc...asa cum ziceai tu Try ca de cand ai baietii nu te mai vezi altfel decat mama de baieti, asa si eu, mama de fete, ha ha.....pupici la baietii frumosi si mai vrem poze cu ei.

Ochi-verzi Diana e o frumoasa, mi se pare ca seamana tot mai bine cu tine, tortul a fost super si vad ca s-au distrat copilasii. Sa-ti traiasca Diana, sa fie sanatoasa si sa aveti numai bucurii.

Miki asteptam poze cu Yannis grasunelul si multele poze de la botez si nu numai.....vad ca daca suntem asa departe Alexander se orienteaza catre alte domnisoare, dar nu ne suparam ca intr-o zi tot ne intalnim noi si atunci sa vezi, ha ha

mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI PAULICA! Sa cresti mare si frumos puiule! 
Miha
si Robert