Sarbatoriti de nov-dec 04(162)
Raspunsuri - Pagina 10
eveline spune:
BINE AI VENIT PE LUME AMIRA!....sa-ti dea Dumnezeu sanatate si numai zile insorite.
Si refacere usoara mamicii!
Transmite-i pupici din partea noastra Aime, te rugam!
andreap spune:
Bine ai venit pe lume Amira Ioana!sa-ti dea D-zeu numai zile insorite si fericite,sanatate si noroc.Miha,felicitari si refacere rapida.
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
ochi_verzi spune:
BINE AI VENIT PE LUME, AMIRA IOANA!!! ITI DORIM MULTA SANATATE, FERICIRE SI MULT NOROC IN VIATA!
FELICITARI, MIHA!

Ionela, ma bucur tare ca ai facut tort pentru Emily si i-ai luat cadou 
Tortul l-am facut cu frisca, nu-i nicio crema, noua ne plac grozav prajiturile cu frica si cum nu-s o experta in bucatarie, fac si eu asa, ce stiu![]()
Miki, wou ce invitatie
....am privit si fotografiile din vacanta, sunteti niste frumosi, frumosi 
Diana 22.11.2004
roserb spune:
Miha, sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea, iar tie refacere rapida!
Aime, multumim pentru vesti!
Miki, sunteti frumosi foc cu totii, si plimbareti peste poate!
Otilia, pe unde ai fugit?
Roxana&Co
POZE CU PITICII
mikimi spune:
Miha multa multa sanatate, sa-ti fie refacerea usoara si BINE AI VENIT Amina !!!! Te sarutam cu drag si asteptam sa te vedem.
Vacanta toamna.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)
ionela roxana spune:
Miha felicitari ptr. Amira Ioana; sa va bucurati din plin de ea, sa fie sanatoasa, iar mami refacere rapida!!! frumos nume!!!; cum v-ati decis sa alege-ti numele asta?
aime felicitari ptr. finuta si multumim de veste
Andreeap multa sanatate si ai grija de burtik
Miki vai ce vacanta de neuitat!; toti sunte-ti niste frumosi, iar poza cu voi doi este atat de romantica, si imi place cum un fulg in momentul in care s-a realizat foto, ti sa asternut pe ochiul stang(???)
monica-elizabet spune:
Bine ai venit pe lume AMIRA IOANA sa cresti mare si sanatoasa,
Miha refacere rapida 

andreap
ai grija de tine sanatate multa
miki, pozele sunt superbe, sa fiti sanatosi toti 4 sunteti niste frumosi 
ruxi a preluat si ea stafeta cu tuse si muci de la alex
sa speram ca -i trece repede ca ea nu are si sinuzita...
va pup pe toate
si nu in ultimul rand sa urez LA MULTI ANI! lui Edy , sa cresti mare si sanatos
fetelor ce mai stiti de Madalina mai este in jap, e in ro...pe unde e?
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
try spune:
quote:
Originally posted by bits
mey io am o problema care ma framanta de vreo 2 saptamani:lui Ken ii place culoarea neagra!cand vine vb de colorat numai cu negru mazgaleste.mi-e frica sa nu fie ceva de tip psihologic!
sunt inchipuita sau e vreo legatura?
Amon si Kenzo
Cred ca iti faci tu prea multe probleme. Copilul nu asociaza negru lcu sinistrozuotatile (ca sa combin cuvintele) la care ne gandim noi. Pt el e doar o culoare si e atras de ea. Ai sa vez ica in timp preferintele se tot schimba, ei acu msunt din flaore-n floare precum albina. Fi-miu e innebunit dupa mov, e singura culaore pe care o aminteste la un lucru. Adica atunc icand spuen un obiect, daca e mov si adauga ca e mov. Dar daca e verde, nu-i spune culoarea.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
try spune:
quote:
Originally posted by Miche
Dragele mele ,
multumesc din suflet pentru urari. De asemenea doresc la toti copilasii numai bine, sanatate si fericire, la fel cum doresc si copilului meu.
Try , cum as putea sa va uit? Sunt doar ocupata , dar va urmaresc din umbra.
Te-am admirat de multe ori si-I pup ce cei doi flacai ai tai!!
Noi suntem bine, Darius e un copil normal (desi mie imi place sa cred ca-I geniu ;) )
Ii plac povestile, muzica clasica si disney playhouse .
Ma punea seara sa-I spun de o mie de ori scufita rosie, iar aseara, cand am incercat sa accentuez pe invatamintele povestii : ‘vezi ce a patit Scufita ca n-a ascutat-o pe mama ei? si tu trebuie sa asculti de mama sa nu patesti la fel‘ , la care ce credeti ca-mi raspunde? : ‘nuuu, ca vine padurarul si salveaza’
Miche si
Darius
(26.11.2004)
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
try spune:
quote:
Originally posted by mikimi
Ba eu ma vad mama de fata, nu mai incercati sa ma intoarceti, si daca n-ar fi fost forumul asta sa vad asa multe fete frumoase poate c-as lasa-o mai moale, dar zilnic am golul ala in stomac ca poate as avea si eu asa ceva intr-o zi...si ce voi face? o sa mor de emotie.Baietii nu-mi dau ocazia de multe momente de dragalasenie, ei sunt zapaciti, vor joaca, vor jughineala, nu pupici.Dar si cand intr-o zi din senin iti zice fii-tu(asa cum a facut-o Alexander deunazi)- mami ce frumoasa esti astazi, iti sta bine cu clama agatata de par...pai nu mori si reinvi ?
Ba, alex al meu cred ca e mai pupacios decat 10 fete la un loc. Cum spunea ionela, ma sufoca uneori, face parte din natura lu iumana. el pupa, precum doarme, asa-i e de firesc. Cand mancam la masa impreuna stiti ce face? Se baga pe sub masa si incepe si ne pupa pe picioare. Dar va spun ca ma pupa cu un aer asa firesc. Si nu ma pupa ca sa obtina ceva de la mine sau vreo reactie de bucurie din partea mea, ci pur si simplu ma pupa pt placerea lui. Se vede ca-i face placere sa ma pupe. Mai ales acum de cand cu frigul si ne imbracam si noi mai gros, cand prinde brate sau picioare dezgolite, imediat pupa. Poate de-aia nu-mi mai trebuie mie fata. Si probabil ca obisnutia fiind cu felul lui, adrian mi se pare prea distant si ca nu-i palce sa fie pupacios. Uneori uit ca el e de fapt normal si ca alex e diferit de normal

.

(26.11.2004)