Mamici de noiembrie- decembrie (123)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by Victo

fetelor care aveti epiziotomie..cum va simtiti?
eu maine fac 4 sapt..dar inca ma deranjeaza...oare cat mai dureaza?

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Victo pe mine m-a jenat o saptamana si de atunci ma simt fff bine,nu mai am nici lohii si astept controlul de 6 saptamani sa se dea drumul la

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by darleena

Si eu am vrut sa ma dau cu creme anticelulitice si de la farmacie mi-au dat o crema Ivatherm care -spun ei- este 100% sigura in perioada de alaptare. Este si anticelulitica si antivergeturi.
Eu ma dau de doua ori pe zi cu ea, insa cred ca voi lua si crema de la Elancyl de care spunea Erika pentru ca vad ca incep sa ma desumflu si mi-au aparut niste vergeturi cam urate pe picioare, pe care vreau sa le iau din pripa.

Dany ai doar o saptamana si un pic de la nastere. Nu te descuraja, eu la aproape 3 saptamani am reusit sa slabesc 13 kile....bine, ca mai am inca vreo 10 dar am reusit sa incap in blugii pe care mi i-am luat cand eram in luna a treia de sarcina, asa ca sunt foarte fericita.

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

mersi tare mult pt incurajari!

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

quote:
Originally posted by Victo

fetelor care aveti epiziotomie..cum va simtiti?
eu maine fac 4 sapt..dar inca ma deranjeaza...oare cat mai dureaza?

Victo pe mine m-a jenat o saptamana si de atunci ma simt fff bine,nu mai am nici lohii si astept controlul de 6 saptamani sa se dea drumul la

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

wow..pai super asa..si eu pot sta in fund, etc...dar nu m-as incumeta la aventuri prin asternuturi

eu sunt tare necajita ce bebe meu doarme f putin ziua..aproape deloc, de fapt- decat cd ies afara cu el..si plange mult..:(:(
maine cred ca ma duc sa-l vada dr de fam, sa-l cantareasca sa vedem cum stam..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Victo, de cand asta? Stiu ca zilele trecute erai fericita ca doarme bine si nu mai plange. :(

Eu mi-am luat cantar si o cantaresc aproape zilnic. Se vede mereu cat a luat in greutate.

Sper sa fie totul bine maine la dr.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

fetelor bb meu papa cate 20 min la san si adoarme iar apoi ma mulg si pun in frigider dar nu in vid....si ii dau la urmatoarea masa...oare e ok asa????sau cum sa fac sa i-l dau proaspta???
mersi!

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by adelamaria

O sa raspund scurt si la obiect pt ca pitica tre sa se trezeasca de acum...Vasari, chiar azi ne-a vizitat pediatra si tot acelasi sfat l-am primit: papa doar la 2-3 ore, nu mai des...Eu am primit dezlegare la 2 ore pt ca e micutza si tre sa recupereze. Dar dr. a fost f. clara in privinta asta. A, si inca un sfat, poate ajuta pe cineva: cica au tendinta sa inverseze ciclul zi-noapte. Nu stiu de ce, n-am intrebat. Asa ca bebe nu trebuie lasat sa doarma ziua mai mult de 3 ore.

Am fugit! Pupici!

adela, sincer mi se pare o prostie sa nu lasi copilul sa doarma mai mult de 3 ore pe zi, pai daca bebe vrea sa doarma poti sa tragi de el cat vrei ca tot doarme (cel putina mea) si dacanu o las ca doarma cand vrea e tot timpul agitata si nervoasa. iar cu mancarea la fel. sunt de acord ca trebuie sa existe o pauza de 2.30-3 ore, iar daca face nani bine chiar si 4 ore dar daca se intampla sa pape si sa ii fie foame din nou peste o ora eu una nu am ce face cu ea si ii mai dau completare, atunci se linisteste si adoarme! deci fiecare bebe e altfel, noi trebuie sa ne dam seama cat vrea, nu exista o regula. parerea mea!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

dany, asa mi-a zis si mie pediatra sa fac, nu am incercat, dar se pare ca asa e bine.

Din postul anterior vad ca data e 1 ian 2006, nu 2008. Dar eu stiam doar de 6 mil. Precizez ca nu m-am documentat.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

of am fost si noi azi la dr si bb a luat 200g....in 12 zile...mie mi se pare putin nu???!!!!
si da, are inca icter si cica sa il tin la geam la lumin...si sa merg peste inca 2 sapt....dar nu va fi prea tarziu??????stiu ca daca are mai mult de 3 sapt e garava treaba chiar si pt creier...de ce nu mi-l pune la lampa??!!!
mi-e asa frica....

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Vasari

dany, asa mi-a zis si mie pediatra sa fac, nu am incercat, dar se pare ca asa e bine.

Din postul anterior vad ca data e 1 ian 2006, nu 2008. Dar eu stiam doar de 6 mil. Precizez ca nu m-am documentat.

Maria - 3 NOV 2007

mersi vasari!ca mie azi dr pediatru a zis sa ii dau proaspat doar

daca e din 1 ian 2008 noi oricum nu beneficiem decat cele care nasc dupa 1 ian...

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by dany26

of am fost si noi azi la dr si bb a luat 200g....in 12 zile...mie mi se pare putin nu???!!!!
si da, are inca icter si cica sa il tin la geam la lumin...si sa merg peste inca 2 sapt....dar nu va fi prea tarziu??????stiu ca daca are mai mult de 3 sapt e garava treaba chiar si pt creier...de ce nu mi-l pune la lampa??!!!
mi-e asa frica....

14 Noiembrie 2007

bb nu a facut din spital icter??

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput