Mamici de noiembrie- decembrie (123)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

GETA am impresia ca si eu am luat ca am tot avut infectii in sarcina..daca ti-a dat ia-le si stai linistita...mie imi tot aparea candida,ureaplasma si am tot luat tratament cu tot felul de ovule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykidutza spune:

Buna Roxana,
Lg spune ca tr sa fi lucrat 12 luni fara intrerupere,sau mai bine spus sa ai contributie la casa de asig de sanatate 12 luni consecutiv ca sa poti beneficia de indemnizatia de crestere a copilului.
Retroactiv nu poti plati dar se admite max o luna fara contributie.
Felicitari pt comoara,sa fie sanatos, norocos ,frumos si f istet.
Geta de Robert Gabriel

Mergi la inceput

GETA multumim din suflet si tie sa-ti dea Dumnezeu nastere usoara si bebe sanatos!!
...multumesc pt raspuns...vroiam sa stiu daca beneficiez de ceva..in cazul meu...dar 12 luni de cand?...din ziua in care ai nascut scadem 12 luni?...daca ar fi asa eu am doar vreo 6 luni pe cartea de munca ca angajare si urmatoarele am platit doar pt pensie.

ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)

CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

..apropo miercuri fac si eu 4 sapt de la operatie..stai linistita ..o sa fi foarte curajoasa cum nici tu nu o sa crezi...Dumnezeu ne-a facut atat de puternice si curajoase dar numai in astfel de situatii ne dam seama...iti tinem pumnii.o sa fie super ok..!!

ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)

CEA MAI FERICITA SOTIE SI MAMICA!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Uite iubita,citeste aici.Sper sa te lamureasca,daca nu revin.Ok?
Merci de incurajari.
La cat am tras cu aceasta sarcina acum nici nu-mi vine a crede ca am reusit totusi sa raman insarcinata,ca am reusit sa duc sarcina la termen (pe 29 inplineasc 40 sapt)in ciuda a ceea ce-mi spuneau dr,total contrariul.
Asa ca motto-ul meu este clar : DACA VREI POTI SI SIGUR O SA AI.
GETA de Robert Gabriel

Mergi la inceput

Incepand cu 1 ianuarie 2006, indemnizatia pentru cresterea copilului a crescut la suma de 800 de RON lunar (8 milioane de lei vechi) pentru persoanele care in ultimele 12 luni anterioare nasterii au realizat venituri supuse impozitului pe venit, conform Ordonantei de Urgenta nr. 148/2005.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor care aveti epiziotomie..cum va simtiti?
eu maine fac 4 sapt..dar inca ma deranjeaza...oare cat mai dureaza?

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

O sa raspund scurt si la obiect pt ca pitica tre sa se trezeasca de acum...Vasari, chiar azi ne-a vizitat pediatra si tot acelasi sfat l-am primit: papa doar la 2-3 ore, nu mai des...Eu am primit dezlegare la 2 ore pt ca e micutza si tre sa recupereze. Dar dr. a fost f. clara in privinta asta. A, si inca un sfat, poate ajuta pe cineva: cica au tendinta sa inverseze ciclul zi-noapte. Nu stiu de ce, n-am intrebat. Asa ca bebe nu trebuie lasat sa doarma ziua mai mult de 3 ore.
Geta, eu am pus ovule in ultimele 2 saptamani; se chemau Macmiror. Presupun ca mi le-a dat ca sa evite infectiile - eu trebuia sa nasc normal. Eu zic sa le iei daca a zis dr. O sti el ceva.

Am fugit! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by Victo

fetelor care aveti epiziotomie..cum va simtiti?
eu maine fac 4 sapt..dar inca ma deranjeaza...oare cat mai dureaza?

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

eu miercuri fac 6 saptamani....si de pe la 5 sapt e bine.... acum parca as avea curaj si pt ceva ...dar astept ca sambata
merg la control sa primesc dezlegare
Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

Buna seara si de la noi!

Noi acum ne-am trezit. Recuperam somnul pierdut noaptea.
Roxx, am vazut pozele pe care le-ai facut pe plaja.Sunt super, dar imi provoaca un sentiment de tristete, singuratate. Nu stiu de ce. Oricum, lebedele sunt superbe.
Tu nu mai ai mult pana nasti. Iti doresc naastere usoara si bb sanatos. Ce bine de tine ca ai ajuns la final.

Vreau si eu sa ies afara sa-l plimb pe bb, dar nu am pe cine inca. Si nici tati nu e acasa pana sapt. viitoare. Ce bine de voi, prospetele mamcici! Vreau si eu!

Dintre mamicile care au mai ramas, mai e cineva care naste natural sau va ganditi toate la cezariana? Ce bine ca in Romania poti alege.Aici insa nu te lasa.

Pupici la bb-i , mamici si burtici!

Crisstiana 37+

Mergi la inceput