Viata in Germania (48)
Raspunsuri - Pagina 6
misha-germ spune:
da ..eu sunt de un an si cei mai buni mi se par astia de la Arcor..platesc 45e abonament, dar vb gratis in toata Germania pe fix, am net nelimitat si nu mai poti folosi acele linii telefonice, ci poti intra pe www.easytelecom.de si acolo iti poti alege pt orice tara vrei, de ex in Romania dupa ora 18 si in sarbatori ai 6c/min...in Italia cu 3c/min.
Telecomul si kabeldeutschland ne-au tepuit si am plecat de la ei..de astia sunt incantata ca am pe fiecare factura des´fasurator si nu mi-o pot umfla cum vor ei.
miki-mami de trei muschetari!
livia spune:
daca treci la ARCOR NU mai poti folosi prefixele alea...Noi am avut si stim !!!Prefixele sunt valabile numai pt.De-Telecom.
Acum suntem la M-net si avem gratis cu Ro(+tarile Eu),Kanada ,SUA,etc. oricand...se aude super in comparatie cu Alice(de exemplu)...Platim cam 60 euro(internet flatrate,telefon).Pt.noi este important sa avem gratis cu Ro ca noi "inrosim" telefonul de atata vorba cu neamurile dar pana sa fie gatis "inroseam" si buzunarul...
pup
zuzunaki spune:
Noi avem 1&1,30e/luna internet flatrate,gratis festnetz Germania iar pt Ro&restul EU folosim prefixele.Deci pe 1&1 merg prefixele pt ca abonamentul la fix a ramas la T-com.Cred ca e in jur de 15 e /luna.
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
Amonar spune:
Fetelor, cine ma ajuta sa gasesc un site in Germana de unde sa cumpar un TV ieftin. Sau poate stiti vreo sursa ieftina pt TV (nou, bineinteles)...O sa ma uit pe MediaMarkt dar eu stiu ca in Olanda nu sunt cei mai ieftini. Mersi.
tinatache spune:
misha, noi sunam cu 2 centi/minut in Romania. De pe T-Com, unde apropo, sunt f multumita. E drept ca nici nu mi-as fi dorit flat rate cu Romania ca apoi stau calare numai pe telefon si nu mai fac nimic De fiica-mea nu mai zic, ca ar suna zilnic la bunica-sa si la matusa-sa.
-----------------------------------------------
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut
Miriluta spune:
quote:
Originally posted by Amonar
Fetelor, cine ma ajuta sa gasesc un site in Germana de unde sa cumpar un TV ieftin. Sau poate stiti vreo sursa ieftina pt TV (nou, bineinteles)...O sa ma uit pe MediaMarkt dar eu stiu ca in Olanda nu sunt cei mai ieftini. Mersi.
vezi pe
www.billiger.de
DidiAlex spune:
Cristel,
noi avem T-Com si Freenet, parca, platim 20+20 si vorbim in ro cu 1 cent, dupa ora 19 si 2 centi in rest si 10 centi pe mobil.
Avem numar de ro, prefix 033, fara prefixul de tara, iar cei din ro ne pot suna convenabil, tarif extrajudetean de pe fixul lor si tarif de alta retea de pe mobil.
helbi spune:
quote:
Originally posted by Amonar
sau aici:
http://www.guenstiger.de/
livia spune:
pt.tv poti intra si pe www.idealo.de si acolo gasesti preturile actuale la orice tv si magazinele care le vand!
pe adresa asta este un fel de statistica la orice produs plus preturile la care-l gasesti in magazine...mie-mi place ca pot afla cam cat este ce ma intereseaza...(gasesti cosmetice,tv,aparate casnice,handy, multe-multe altele plus pareri si stiftungwarenteste...)
poti selecta exact ce anume produs vrei,ce pret,ce firma,optiuni etc.si apoi iti afiseaza unde-l gasesti si cu ce pret...
vezi ca in stanga are "suchen" si acolo introduci ce anume te intereseaza.
pup
sim_stoian spune:
Multumesc, Tumpi. Nu pot sa deschid linkul, dar o sa incerc sa caut direct pe site.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)