Viata in Germania (48)
Raspunsuri - Pagina 7
helbi spune:
quote:
Originally posted by livia
pt.tv poti intra si pe www.idealo.de si acolo gasesti preturile actuale la orice tv si magazinele care le vand!
pe adresa asta este un fel de statistica la orice produs plus preturile la care-l gasesti in magazine...mie-mi place ca pot afla cam cat este ce ma intereseaza...(gasesti cosmetice,tv,aparate casnice,handy, multe-multe altele plus pareri si stiftungwarenteste...)
poti selecta exact ce anume produs vrei,ce pret,ce firma,optiuni etc.si apoi iti afiseaza unde-l gasesti si cu ce pret...
vezi ca in stanga are "suchen" si acolo introduci ce anume te intereseaza.
pup
livia
Am verificat eu acum pt ce ma intereseaza pe mine si, pe site-ul asta sunt mai scumpe produsele decat pe cel dat de mine mai sus......Am verificat pt 2 produse. Diferenta nu e decat de cca 10 Euro, insa este.
Daconst spune:
Si noi ca si Livia,avem M-net si e cel mai tare ca vorbim in toata Europa gratis.Mai ales in Ro sun zilnic de citeva ori pe zi si asta ne convine.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
Amonar spune:
Multam fetelor! Am sa le analizez cat mai curand. Sant curioasa daca Tv sunt mai ieftine decat in Romania. Vreau unu pt ai mei...
Alina spune:
Fetele,
Nu stiu daca ati citit ca in unele din Lebkuchen a fost gasita Acrylamida,chiar in produse de marca sau bio .
Seara frumoasa!
Alina
Amonar spune:
quote:
Originally posted by Alina
Fetele,
Nu stiu daca ati citit ca in unele din Lebkuchen a fost gasita Acrylamida,chiar in produse de marca sau bio .
Seara frumoasa!
Alina
Ce este Lebkuchen?
Pe site-ul ala am vazut ca s-a gasit in dulciuri. Mai sunt si alte produse infectate?
Daconst spune:
quote:
Originally posted by Amonarquote:
Originally posted by Alina
Fetele,
Seara frumoasa!
Alina
Ce este Lebkuchen?
Pe site-ul ala am vazut ca s-a gasit in dulciuri. Mai sunt si alte produse infectate?
Turta dulce!
Ce bine ca nu-mi place.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
vikinga spune:
Facem placinte de casa daca e vorba de asa ceva:)Mamica dulce m-ai intrebat ceva la subiectul de la femina intim despre tanga la copii, raspund aici ca poate faci si tu ca mine si nu mai intri acolo:) Uite nici eu nu am H&M la mine pe insula, insa cind merg la cumparaturi in Hamburg ii iau lui Aldo de la Zara. Hainele pt copii sunt muuuuult mai chic acolo, foarte moderne si preturile cam la fel. De ex o pereche de jeansi pt 4-5 ani e undeva la 24€ in ambele magazine. Ai de unde alege, garnatat! Eu las o groaza de bani acolo pt hainele lui Aldo. Acum o sa vad si cam care e oferta la hainele pt fetite.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
anca_pur spune:
multumesc pt raspuns Himmelsduft,
sotul meu cauta hartiile, eu primesc lista cu calatorii in interes de serviciu si asa mai departe. din pacate problema noastra nu e intre romania si germania, ambele eu state, ci intre germania si elvetia.... mai complicat. si sotul meu vrea sa vorbeasca personal si fata in fata cu berater-ul, pt ca sunt multe probleme de discutat pt ca unde a lucrat el, fiind organizatgie internationala situata in elvetia dar care are statut de "tara", cu normele si regulile de impoziatare proprii e ff complicat. nu am primit nici o scrisoare de la finante, vroiam noi sa o facem pt ca teoretic ar trebui sa primim parte din impozitul platgit de mine inapoi dar va vedem ce timp avem. pt 2006 inca mai e timp ;-)
multumesc inca o data
anca
tinatache spune:
am sters, a fost intrepretat gresit si nu-si are locul nici aici si niciunde.
Himm, cu cine crezi ca am stat eu la vandut la standul gradinitei la Weihnachtsmarkt? cu o Steuerberaterita de la Lohi, iar sotul face la Selbständige! Nu cred ca ti-am multumit inca pt email, dar voiam sa-ti scriu mai mutle si am zis ca-mi adun gandurile intai, asa... va urma!:)
O zi buna tuturor!
-----------------------------------------------
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut