***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Neata, fetelor.

LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR ZILEI SI...LA MULTI ANI, CARMEN!Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Vali5, felicitari pt piticul precoce!David al meu a inceput sa stea cu manutele sprijinit de mine si isi ridica funduletul ridicandu-se in picioare dar pt cateva secunde.Am vazut la bebelul cuiva pe aici dar nu mai stiu la cine!Sau tot voi erati?

Moko,
incerc sa nu pun la suflet dar....e greu!Imi place sa ma chinui singura cu tot felul de intrebari si raspunsuri!Cu siguranta putem trai si fara sa ne viziteze socrii sau cumata dar....chiar asa dezinteres?Mi s-a pus ceata rau pe ei!

Mica, pupici pt Maya sa se faca bine!

Eu sunt cam chiauna caci sambata au venit niste prieteni la noi si am stat treji pana la 6 dimin.Pitik a dormit insa eu sunt zombi!Ieri am dormit doar vreo 5 ore adunate!Iar azi-noapte David n-a vrut sa doarma pana dupa miezul noptii cand am cedat si l-am plasat lui ta'su care era fresh ca el dormise(evident) ca doar are si o sotie draguta(am dormit impreuna dupa-amiaza insa cand s-a trezit David a treb sa ma trezesc iar pe el l-am lasat pana pe la 20.30 sa doarma).Asa ca m-am bagat in pat la somn si D a fost adomrit de sotu'!Si s-a trezit de cateva ori noaptea si l-am luat in pat ca nu ma simteam in stare sa-l legan in toiul noptii ca eram chiau!
Sper sa reusesc sa mai dorm si eu cand adoarme la pranz pitikul!
Subscriem si noi la faza cu adormitul in brate!Rareori adoarme singurel!

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Paflo,mica0307,moko,Pepsi,Sobi,Vali5,lauradi,miniuta(sper ca nu am uitat pe nimeni.va multumesc tare mult ptr raspunsuri.chiar m ati facut sa ma simt mai bine si ptr asta va trimit la fiecare in parte cate un pupic si o floare

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Ella, Andrada are dreptate. A intrat pe piata de anul trecut din aprilie (cam de cand m-am cam rupt eu de medicina), Anapen-ul.Discuta cu medicul tau alergolog si cumparati-l sa-l ai in caz de forta majora.

Florina si Sofia la sase luni (09.05.2007)

Mergi la inceput

Ali24, sa stii ca si eu mai am idei necurate uneori!Ma stresez aiurea, stiu dar...nu pot sa nu am astefl de ganduri desi motive nu-mi da!De vine e doar singura ocupatie pe care o avem:copilul!Viata noastra s-a schimbat si nu mai facem aceleasi lucruri ca inainte, nu mai iesim in oras, nu ne mai aranjam ca inainte....si de aici, probabil, astefl de idei!
Lasa, ca trecem noi peste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

De azi inainte sunt cu voi!...A ajuns civilizatia la noi!nu va dati seama cata bucurie e in cuvintele astea!....Au fost 2 luni groaznice in care nu stiu cum am rezistat!Poate ca mi-a fost de-ajutor experienta dobandita din excursiile cu cortul si speranta ca voi ajunge din nou sa am conditiile pe care le-am avut la bloc!mi-a fost tare,tare (la puterea infinit)dor de voi!!!!!!Asadar am curent(ne-au bransat joi),am internet,tv,canalizare si apa la robinet!...Lucrurile intra incet ,incet in normal!Daphne e bine,creste vazand cu ochii si nu mai a primit lapte de o luna(alergie la proteinele din lapte de vaca)...Treptat,treptat incepe sa pape ce papam si noi(bine mixat)si excluzand alimentele greu de digerat...Nu am avut ce sa fac pt ca nu i-a placut gustul laptelui in care proteinele de vaca sunt complet distruse si refuza sa-l bea...Asa ca...e acum de-a noastra!(rounjiaoara)...Merg sa citesc din urma.Va pup pe toate si ma bucur ca v-am regasit!

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Arthurana, pentru Jacob

Irinusha, pentru Amélie ,

Moko, pentru Dragos Stefan

http://mirunamaria.blogspot.com/

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Ce ziceti?Ne votati si pe noi azi?
Pe baby cafe ca nu ma lasa sa pun linkul!
Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare, salutare..

is racita varza. Io, bine ca astia mici is bine. spuneam mai demult ca ar fi fost bine daca aveam un forum vorbitor. ei bine, azi e bine ca a ramas forumul la tacere ca io is ragusita. nu scot o vorba ca sperii copii. Asta pt ca am alergat cu patinajul lu R dintr-un capat de oras in altu schimb tramvaiele, si mai stau si la tzara si am de mers mult printre case.

Laura, i-ai dat pastarnac la borcan sau l-ai luat din magazin?

Pastarnacul asta il gasesc doar in magazinele bio, gen Alnatura, reformhaus-uri nu? Noi cumparam in continuare fructe si legume bio, lapte pt R dar pe astea le gasim in ultimul timp cam peste tot. Pastarnac, nu am vazut.

La multe lunisoare!!! Amelie de Irinusha

La multe lunisoare!!! Stefan de Moko

Mergi la inceput

Chris, bine ai revenit printre capsunici si capsunei!Asteptam pozici cu printesica!

Mergi la inceput

DidiAlex, insanatosire rapida!

Mergi la inceput