Strumfi de iulie-august 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 6
jadi spune:
Nico, bafta multa maine si sa vii repede acasa!
Am de facut declaratii, mersic de incurajari dar azi am fost ca la slalom, culca-l pe unul, leagana-l pe altul, inca 2 zile de astea si incep sa slabesc
Acum sa ma apuc sa lucrez ceva pana nu se trezeste Vlad care e bolnavior sa ma solicite la dormitor. Nici nu stiu cum sa procedez, ies de la unul, ma duc la celalalt, Vlad ma baleste, Tudor ma suge de bluze, sper din tot sufletul sa nu faca si asta mic ceva... Nu vreau sa ma plang, zic si eu asa pe aici!
Multumim de voturi! Avem puncte frumusele!
Deni &
Vlad & Tudor
Simo78 spune:
Nicomulta bafta!
Deni....ce sa mai zic? Sper sa dati de capat cu racelile astea ca deja ati fosti raciti cat pentru tot forumul. 
Simo
mami de Matei Hisham 
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
oaana spune:
Samadhi,sanatate multa fetitei si voua bineanteles.
Nico succes maine.
Jadi si tie bebei cuminti si spor la declaratii.
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
samadhi spune:
Oana: merci mult! Sanatatea e cea mai de pret, cand o pierzi e foarte nasol... am fost joi si vineri zoombie, boala si oboseala o combinatie nedorita!
Noapte buna la toti!!!
Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007
jadi spune:
Mie nu prea imi sta capul la declaratii, le-am pasat la sot, traiasca excelul!
Oana, sa le multumesti fetelor de la Iasi ca ne-au votat! Nu le stiu pe toate dar am vazut cateva ca ne-au votat! I-am explicat si sotului de concurs si s-a distrat de ocupatia noastra. A zis ca sunt prea relaxata si imi mai aduce niste acte acasa
Metaforic as zice ca daca il prind cu altele, i le coafez frumos pe inceputul de chelie si pe firele albe pe care le atribuie, mie dar si plozilor! Fabrica de plozi cum ne alinta, suntem o familie interesanta nu? ![]()
Deni &
Vlad & Tudor
jadi spune:
Samadhi, sanatate celei mari! Ce tratament faceti pentru bronsita? Ca sunt curioasa!
Deni &
Vlad & Tudor
jadi spune:
Data viitoare cand pleci, sa il iei si pe frasu geaman ca si astuia iar place sa vada niste dansatoare din burice
Si unde mai pui ca sigur nu racea de atatea ori la 50 de grade cate aveti voi pe acolo! Exagerez!
quote:
Originally posted by Simo78
Nicomulta bafta!
Deni....ce sa mai zic? Sper sa dati de capat cu racelile astea ca deja ati fosti raciti cat pentru tot forumul.
Simomami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
Deni &
Vlad & Tudor
ddanagh spune:
Si acum in transmisie directa ultimele date:
790 puncte la 732. Bravo burtici 
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
ddanagh spune:
Apropos: asta o stiu , da ce s-a intamplat la referendumul de azi nu. Sa_mi fie rusine. Nici nu m-am dus sa votez
poze cu Dariuta mea
ddanagh spune:
La 12 noaptea uite ce fac eu.
Ma chinui sa imi calculez dupa formula data intr-un articol DC IMC-ul:
'Pentru a verifica daca copilul dumneavoastra este obez trebuie calculat indexul de masa al corpului (IMC = BMI) prin urmatoarea formula: inaltimea (in metri) la patrat impartita la greutate (in kg). Un IMC de 18.5 pana la 25 reprezinta o greutate normala, in timp ce o valoare cuprinsa intre 25 si 30 semnifica o greutate peste normal, iar indicele IMC de peste 30 indica o obezitate clara.'
Pai eu am 1,73*1,73 cm = 2,99 / 63 kg = 0,047. MI se pare ca iese mult prea mic si nu inteleg unde gresesc???
poze cu Dariuta mea