Strumfi de iulie-august 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

quote:
Originally posted by Amethyst

mychydutza eu am cumparat vaccinul infanrix si cel pentru 4 luni costa in jur de 210 ron in farmaciile sensiblu, la dona este ceva mai scump.

As mai avea cateva intrebari pentru voi daca nu va plictisiti sa raspundeti, probabil ca ati mai discutat aceste lucruri:

1. cam cate dintre voi dormiti cu bebelusii in pat? Noi nu am fost in stare sa o obisnuim in camera ei (pentru ca in camera noastra nu incape patutul ei) asa ca doarme intre noi deocamdata, cred ca mai tarziu va fi mai greu sa o dezobisnuim dar ea are somnul foarte agitat si mi-ar fi extrem de greu sa parcurg tot holul pana la ea de fiecare data, deci sunt cam comoda, nu?

2. nu ca as avea de gand sa incep diversificarea prea devreme, dar de ce, atunci cand mananc incepe sa plescaie si sa se linga pe botic si se uita cu maaaaare atentie la mancarea mea -eu nu sunt de acord cu "poftitul" dar parca nici nu-mi vine sa mai mananc in fata ei cand vad cum face

Si mai sunt multe altele dar imi mai vin pe parcurs si sa va iau usor sa nu va speriati :)

"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."

Suntem in aceiasi situatie, Catarina doarme cu mine in pat. Am asteptat sa faca 3 luni sa o mut in patul ei dar acum e racita si vreau sa o monotorizez.
Vreau sa cumpar o jucarie cu muzica pt patutul ei si sa incep sa o culc la ea in camera. Cred ca saptamana viitoare vineri o sa incerc.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by violetan

Gata feteleeee, v-am votat! Pupici!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

multumim, tie si celorlalte fete care au votat

amethyst, bun venit! am vazut ca ti-au raspuns fetele la intrebari. exista insa o diferenta intre laptele dat direct de la san si laptele de mama muls si dat cu biberonul...anticorpii din lapte se depun pe peretii biberonului. e adevarat, ca e laptele tau si este pretios, dar de aceea insistam noi f mult ca bb sa suga direct din tzatzica.
si succes! daca te ambitionezi, vei avea succes garantat! bebelusa ta se enerveaza nu pt ca nu ai mai avea lapte, ci pt ca la sfarsitul alaptatului curge mai greu si ea s-a obisnuit cu biberonul. dar nu e tarziu sa o dezveti.

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

samadhi, ti-am admirat fetele. una mai frumoasa decat cealalta. sa va bucurati de ele. merwana parca seamana mai mult cu tati sau mi se pare mie? am vazut poza de la nastere...am si eu cateva de-alea "grele", exact din momentul in care ii scoate capul arinei.

P.S. nu uita sa ne votezi in poza cu burtici http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=16.

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Am votat si eu burticile. Va pup

Mami de bebe
Chris (08.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria1111 spune:

Am votat si eu burticile, e tare simpatica poza. Cat tine concursul si cand se anunta rezultatele? Stie cineva cum se pot afisa pozele in ordinea descrescatoare a voturilor daca vreau sa vad care-s acum pozele de pe primele 10 locuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

in regulament scrie ca se termina pe 25 decembrie

maria, am copiat intrebarea ta despre posibilitatea afisarii unui TOP 10 la subiectul de profil de la discutii generale

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

* vad ca poza cu burtici ocupa locul 1????????? uau! vedetelor! numai sa nu v-o luati in cap! tre sa faceti cinste daca va clasati pe locul 1.si apropos, cum impartzitzi premiul????? personal, ma bucur ca ati detronat poza cu nr 1. ........poate militez , si va mai aduc neste voturi!
* eu n-am dormit nici o noapte cu andrei in pat. cred ca mi=ar fi frika.
* luna ma bucur ca pitik ta e mai bine.

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Fetelor ,va spuneam zilele trecute ca doctorita ne-a dat sa luam fier .Cate 7 picaturi de 3 ori pe zi.Avem o problema acum ,de cand am inceput (4zile) bebe nu mai mananca .El manca cam 160-170 ml la o masa ,acum de abia daca mananca 60 ml si face caca foarte moale (apos)dupa fiecare masa ,el facea o data pe zi inainte.
Momentan am intrerupt fierul ,am sunat doctorita si maine ne prezentam la cabinet .
A mai patit cine asa ceva ?

Elena si bufeliul ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

ANYA: merci ! Si eu am admirat poza cu burticile voastre si am si votat-o!!! Sper sa castigati.....
Da Merwana seamana cu al meu mai mult, dar are ochii mei ;) si tu ai 2 fete frumoase, si cand vor creste mari trebuie sa stai cu ochii pe ele... timpul trece asa de repede ca parca nu as vrea sa le vad mari si la casa lor.... asta e viata, se duce cam repede.... si mie nu-mi ajung nici 24h!Ma bucur ca ai si tu poze din momentul nasterii, gasesc ideea interesanta, cel putin Arina va pretui asta cand va fi mai mare, ca are o poza exact din prima ei clipa.... la fel ca si Merwana.As fi vrut sa am si eu o astfel de poza cu nasterea mea.... dar pe atunci nu se facea nici eco, dar mai poze la nastere....

Noi suntem cu exceptia Merwanei toti bolnavi, Maxima are bronsita acuta..... ne-am mai revenit dar de o sapt. o tracem la greu cu tusea si restul ... de care se stie... Si aici e ceata si frig, maine merg de dimineata la control cu Maxima, sper sa fie totul bine.

Va pup... seara placuta fiecaruia.

Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare
nu am citit nimic din urma si nici nu am timp. acum am reusit sa-mi termin un proiect si maine la ora 7 trebuie sa fiu la craiova. sa imi tineti pumnii sa fie totul bine, sa scap repede.

copiii sunt mai bine acum. si mie imi trece raceala
va pup

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput