Strumfi de iulie-august 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danis spune:

daca tot s-a discutat despre dormitul cu bebicii, sa va zic si la noi cum e: bebe doarme in patul lui de cand s-a nascut; pana pe la 6 saptamani am dormit cu el in camera, intr-un pat de o persoana, uneori noptile il mai luam cu mine sa se linisteasca; aranjamentul asta a fost bun pt mine mai ales si fiindca il alaptam culcata... insa de la 6 sapt m-am mutat in patul si in dormitorul conjugal , nu atat pentru zbenguiala, cat fiindca el a avut o perioada cand gemea prin somn si nu voia nimic, dar nici nu ma lasa sa dorm

acum tot asa dormim, iar noaptea las intredeschise usile de la el si de la noi ca sa-l aud cand plange - ca nu am luat walkie talkie :)

insa nu adoarme singur, ca adelicioasa lunei, ci leganat, ca de! ma are si pe mine si pe mama care sa-l rasfete!

chiar asa, voi leganati bebicii? mie la fetita mi-a fost frica de leganat, dar mama mea a invatat-o asa si apoi nu a fost greu de dezvatat, asa ca la andrei am lasat-o pe mama sa-l legene, si oricum, l-am leganat si eu - la al doilea copil as face orice sa adoarma ma repede si sa-mi fac si treburile

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

hey!
am reusit sa mai citesc printre picaturi cu ce va mai laudati. da, lia am votat si poza de grup

luna, ma bucur ca delicioasa nu mai face nazuri la mancare si nu mai varsa. pentru tine! iar cu trezitul noptea, sunt convinsa ca se va regla.

eu o culc pe iris la ea in patut, adica de fapt o adorm in brate, o asez la ea in patut, iar in timpul noptii ramane sau nu la mine in pat dupa ce mananca (avem cel putin 2-3 treziri pe noapte inca), in functie de cheful si putere mea de a ma mai deplasa o jumatate de metru pana la patutul ei.

simo, tare fain ca ai plecat cu matei la caldura!

duminica placuta va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

suntem pe locul 1 la concurs! hihihi
cel putin acum... avem 740 puncte, iar urmatoarea e 01Anca cu 731... haideti fetelor sa mai punem in miscare niste prietene!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

danis, la noi s-a intamplat ca odata cu maraiala nici nu mai facea kk la fel ca inainte si de cand mananca din nou pe saturate e si vesela ca inainte si face si kk zilnic (stiu ca bebelusii alaptati pot face mai des sau mai rar dar ea intotdeauna a facut des si perioada in care a devenit nervoasa la san si nu numai a coincis cu kk rar si toate s-au rezolvat cu lapte in plus din pacate si din fericire in acelasi timp). Ceea ce spui e incurajator, sper ca voi reusi si eu prin muls sa sporesc secretia de lapte si sa revin la alaptat.

Eu nu o legan dar de dormit singura nu s-a intamplat decat de vreo 3-4 ori in 4 luni, deci inexistent aproape acest fenomen :D. O adorm cu mare greutate, e foarte activa si doarme putin, tinand-o de manute si cu suzeta pe care o scoate singura dupa sau i-o scot eu... dar repet, foarte greu adoarme. Luna, esti o fericita ca adoarme singura, eu as fi multumita macar sa doarma singura, deja sa adoarma singura ar fi un succes nebun

Am citit si eu mai din urma cu problemele cu refluxul si tind sa cred ca fetita mea are cam aceeasi problema pentru ca daca nu vomita atunci regurgiteaza foarte des si destul de mult desi o tin foarte mult la verticala, scoate aerul, uneori cu tot cu aer vomita sau chiar si mai tarziu de la masa scoate cate un jet de lapte.
Eu i-am spus pediatrului despre acest lucru dar a zis ca atat timp cat ia in greutate nu trebuie sa-mi fac probleme, singura "problema" fiind faptul ca trebuie sa o schimb des, si pe ea si pe mine. Ce sa facem, poate s-o rezolva la diversificare dar mai e pana atunci.

diana2007, eu am recunoscut ca din comoditatea noastra a ajuns sa doarma cu noi, ea ar dormi la fel de agitat si singura pentru ca am incercat asta dar eu dorm mult mai prost cand e asa "departe", chiar daca o aud. Nu prea ne convine aranjamentul dar deocamdata nu am gasit o solutie mai buna. Poate cand isi va scoate masa de noapte voi reusi sa o reobisnuiesc in patut. Sigur ca voi incerca sa scot formula pe masura ce am mai mult lapte si chiar daca ea nu va mai vrea sa suga eu voi persevera cu mulsul ca sa-i dau laptele meu, asta mi se pare important pana la urma.

fianna, si mie imi place trezirea langa ea, dar dormitul e cam chinuitor. ma consolez si eu cu ideea ca n-o sa doarma toata viata cu noi. Eu as prefera sa doarma singura dar imi e greu mie sa ma obisnuiesc sa fac atatea drumuri.

"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by karligutza

suntem pe locul 1 la concurs! hihihi
cel putin acum... avem 740 puncte, iar urmatoarea e 01Anca cu 731... haideti fetelor sa mai punem in miscare niste prietene!

karligutza
sunt mamica Adelutei

ce concurs? ca sa va votez si eu.
imi place aici :)

o alta intrebare: voi ce faceti cu hainutele care raman mici bebelusilor?

Edit: v-am cam batut la cap cu atatea dar... cum faceti cu scoica pentru masina? copiii vostri stau linistiti in timp ce sunteti in trafic? A mea nu stie ce inseamna "sa stai linistit" si e mare bai cu scaunelul. Daca il pun astfel incat ea sa poata vedea pe geam mai merge, daca o pun corect e foarte greu sa o intretin mai ales la drumuri lungi sau cand ramanem blocati mai stiu eu pe unde. Am fost nevoita s-o scot din scaunel si s-o tin in brate uneori. Stiu ca nu e bine dar terminasem tot repertoriul de cantece, maimutareli, jucarii si altele.

"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16

uite la adresa de mai sus poti vota grupul de mamici "mamicideiulaug2007" si multumim pt.vot! ne bucuram ca-ti place aici la noi; uite si o floricica virtuala

raspund si eu scurt la intrebarea ta cu hainutele bebelusului; o parte le pastrez pt.al doilea eventual tot fetita si daca va fi baiat atunci vad eu ce fac cu ele, dar imi place sa ma uit la unele cat sunt de mici si de dragalase; iar o alta parte le donez (la cunostinte sau pt.copilasi orfani si/sau cu probleme)

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

lavinia pentru ca nu a implinit lorina 5 luni am pus poza in albumul "4 luni"
amethyst bine ai venit si felicitari pentru dorinta de ati alapta copilul cat mai mult.iti pot da un sfat vizavi de muls...este un cerc vicios,acum iti refuza sanul,se acomodeaza cu biberonul de unde jetul de lapte vine mai usor si constant,asa va refuza sanul pana la urma de tot.acum vezi tu si cat reusesti sa ai nervi s-l flamanzesti pe bb
simo de la noi

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

alina.a, ai si tu dreptate, imi dau seama, dar pentru mine e important ca bebe sa pape lapte de la mine, ca o fi de la san ca o fi la biberon, numai sa creasca productia si sa fie ea multumita! E mult mai comod cu sanul (si mai ieftin) dar pana la urma laptele conteaza!
Saraca a fost cateva saptamani infometata si nu stiam de ce nu-i intram in voie cu nimic. Si m-am mai si mirat ca nu luase in greutate in ultima luna

v-am zapacit, am scris cam mult azi. Asa-i cand se mai ocupa si tati de bebe, am si eu timp mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Gata feteleeee, v-am votat! Pupici!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

ALINA - am vazut pozele cu Elisa, a crescut foarte mult... ce trece timpul, ma uitam cu nostalgie si la pozele cand era micuta... sa-ti traiasca !
Ah, am trimis si eu o poza cu Merwana cum doarme, pentru albumul in comun... cand ai timp... merci mult!

Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007

Mergi la inceput