Strumfi de iulie-august 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 7
Anya20 spune:
samadhi, multa sanatate!! of, ce neplacut e sa ai un copil bolnav.
dana, BMI se calculeaza invers, adica G/inaltimea la patrat. de aceea nu iti iesea. oricum, ai un rezultat f bun.
multumim pentru voturi, fetelor de la iasi, de la copilasi de septoct2005, fetelor noastre de la strumfi si tuturor celor care ne-au votat
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
liadorian spune:
Inapoi la datorie! Iata o frumoasa zi de luni, numai buna sa incepem un program Pilates.
Ce spuneti, doamnelor? Nikole, dai tu startul?
Lavinia, Luna,
! De mult nu m-a mai "complimentat" cineva asa de frumos.
Amethyst, intrebai ce facem cu hainutzele care-i raman mici Minunii. Noi pastram unele pentru urmatorul bebe, restul le dam mai departe, copiilor mai mici ai prietenilor. Evident, acele hainutze care pot fi date mai departe. Ce s-a patat iremediabil "se caseaza". Acum stiu ca nu toata lumea e de acord cu "circuitul asta al hainutzelor in natura", inainte sa nasc eram si eu oarecum reticenta. Acum insa imi dau seama cat de bine mi-au prins hainutzele primite de la finutza mea, cu 3 ani mai mare decat Miruna. Asa incat, in ce ne priveste, circuitul va continua.
samadhi, multa sanatate tie si fetelor!
Nico, iti tinem pumnii sa scapi repede si bine si sa te intorci iute acasa la copiii tai!
Deni, ooooof! De-ati scapa si de raceli si de declaratii!
Dana, si eu urmaresc de 10 ori pe zi scorurile la cele doua fotografii. Mi-am somat toti cunoscutii sa voteze, ca altfel e vai si-amar!
Lia si
Miruna Demetra
gabiarama spune:
Buna dimineata !
Gata cafeaua
Cine vrea ?O ofer din toata inima tuturor .
Azi va fac eu cinste .Cine stie ,poate mai tirziu va ofer si niste
dar si
fumatoarelor
Pacat ca nu exista un emoticon si pentru tort .
Poze
gabiarama spune:
Jadi ,multa sanatate lui Vladut si ma rog sa nu ia nimic de la frati-su Dodo .Dar sa stii ca la mine se confirma regula ca suntem colege de suferinta
Si eu am tras-o simbata noaptea cu Bogdanel .L-am culcat doar putin mucos si pe la o bucata de noapte s-a trezit cu o tuse latratoare si se ineca de a trebuit sa dorm cu el in brate toata noaptea .Nu stiu daca o fi doar coincidenta sau o fi avut iontr-adevar efect tratamentul pe care i l-am aplicat ,dar ma bucur ca dimineata nu mai tusea asa de tare ,oricum nu mai avea vocea aia ragusita si nu mai harcaia .I-am tinut la gat toata noapte cartof ras stropit cu otet si pe piept mamaliguta calda .
Ma bucur ca grupul nostru de mamici e pe primul loc 
Poze
stefania_97 spune:
Neata fetelor,
Gabi merci de
, este exact ceea ce aveam nevoie. Azi mergem sa facem vaccinul. Aici se face la 3 si la 5 luni.
Catarina tot racita dar mult mai bine.
O zi buna
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Data viitoare cand pleci, sa il iei si pe frasu geaman ca si astuia iar place sa vada niste dansatoare din buriceSi unde mai pui ca sigur nu racea de atatea ori la 50 de grade cate aveti voi pe acolo! Exagerez!
quote:
Originally posted by Simo78
Nicomulta bafta!
Deni....ce sa mai zic? Sper sa dati de capat cu racelile astea ca deja ati fosti raciti cat pentru tot forumul.
Simomami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
Deni &Vlad & Tudor
Mai sa pic jos! nu pricepeam idea, ca numele meu de domnisoara e Geaman

Mai bine l-ai trimite pe Bladutz, ca vad ca el e fabrica de virusi, muci si alte alea, iar asta mic cuminte le culege
Simo
mami de Matei Hisham 
aylin_tarcan spune:
amethyst, danis, si eu am aceeasi problema. nu mananca decat noaptea in somn. ziua mananca foarte putin, suge de cateva ori cu pofta si apoi incepe sa traga de tzaza, sa dea din maini si se continua cu tipat. la mine cu infometarea nu a tinut, de mancat tot nu a mancat mai bine. dar eu am scos si 220 ml, asa ca nu cred sa fie productie de vina/
luna, felicitari pentru succesele obtinute
amethyst , referitor la "de dormit singura nu s-a intamplat decat de vreo 3-4 ori in 4 luni, deci inexistent aproape acest fenomen :D. O adorm cu mare greutate, e foarte activa si doarme putin, tinand-o de manute si cu suzeta pe care o scoate singura dupa sau i-o scot eu... dar repet, foarte greu adoarme", exact asa este si la noi!
hai sa iti mai zic. nici broscuta nu mananca, a luat foarte putin in greutate, si mie imi e frica sa nu scada productia, dar nu mi se pare o idee buna sa ii dai cu biberonul, chiar daca te mulgi. pompa nu trage la fel de bine cum trage bebe, si productia tot scade, chiar daca te mulgi. cel mai bine insisti cu tzatzili. eu faceam tot felul de acrobatii ca sa mai manance cate o gura. o tineam in toate pozitiile, in toate camerele, in plimbare (daca stateam jos nu mergea), la intuneric, la lumina etc...
ca veni vorba, iar a iesit urocultura negativa. deci de ce nu mananca numai ea stie!
nico, bafta!
revin
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Amethyst spune:
Buna dimineata.
Dupa o noapte criminala in care s-a foit si s-a tot trezit (nu de foame) din cauza unui nasuc cam infundat, astazi ma simt ca un om beat venind de la carciuma (nu ca as fi experimentat vreodata acest sentiment inaltator
).
aylin_tarcan, da, si eu fac tot felul de acrobatii pentru un "tras" in plus de san.
Anya, nu stiam de chestia cu anticorpii, atunci e cu atat mai important sa suga direct de la sursa. O sa incerc tot ce se poate.
liadorian si eu sunt de acord cu circuitul hainutelor, bebe le poarta de cateva ori, unele sunt noi, nu merita aruncate. Desigur ca tot ce e iremediabil patat sau alte defecte nu le mai dam. Dar si eu am primit hainute si dau la randul meu mai ales pentru ca nu mai am de gand sa mai fac un bebe deci nu le stivuiesc pentru urmatorul.
Cand vad mamici cu 2-3 copii (nu mai vorbesc de mai multi) nu imi inchipui ce greu trebuie sa le fie. Mie si cu unul, fara nici un ajutor, mi se pare foarte dificil pentru ca are un temperament vulcanic, curioasa foc si trebuie "intretinuta" mai mereu. Nu ca ma deranjeaza, imi face placere dar nu prea mai apuc sa fac nimic altceva- decat poate sa scriu pe forum
cand de fapt ar trebui sa fac putina ordine prin casa si sa pun la spalat alta serie de haine.
nma mult succes si jadi insanatosire grabnica baietelului tau!
stefania va doresc un vaccin fara nici un efect neplacut dupa.
v-am votat si eu, sper sa iesiti pe primul loc.
Nu stiu daca ati vazut intrebarea mea referitoare la calatoria cu masina- statul bebelusilor in scoica? ma interesa mult parerea voastra. Poate pun prea multe intrebari deodata.
"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."
Simo78 spune:
Si Matei e hiperactiv si trebuie mereu intretinut si distrat plus ca nu merge prea mult acelasi, lucru, mereu trebuie ceva nou care sa-i trezesca interesul. Cant "Cutiuta muzicala" de-mi pica limba, plus in engleza cantecele pentru copii (le-as canta si pe alea in araba daca m-as pricepe).
Azi am incercat un lucru nou: l-am culcat cu fata in jos(neaparat supravegheat ca se foieste prin somn si mai ramane cu nasul in perna si trebuie intors cu capul intr-o parte), si vad ca -ptiu ptiu- doarme de o ora jumate, el care maaaxim o ora dormea. Nici nu stiu ce sa fac cu atata timp liber si iaca bantui forumul ![]()
Simo
mami de Matei Hisham 
Maria1111 spune:
quote:
Originally posted by pap.elena
Fetelor ,va spuneam zilele trecute ca doctorita ne-a dat sa luam fier .Cate 7 picaturi de 3 ori pe zi.Avem o problema acum ,de cand am inceput (4zile) bebe nu mai mananca .El manca cam 160-170 ml la o masa ,acum de abia daca mananca 60 ml si face caca foarte moale (apos)dupa fiecare masa ,el facea o data pe zi inainte.
Momentan am intrerupt fierul ,am sunat doctorita si maine ne prezentam la cabinet .
A mai patit cine asa ceva ?
Elena si bufeliul ALEXANDRU
Si eu am avut probleme cu fierul cand mi-a dat doctorita supliment: pe mine m-a constipat, iar bebitei i-a creat dureri mult mai mari de burtica decat de obicei; si s-ar putea si kk mai des, asta nu am observat, ca oricum facea foarte des in perioada aceea. Pe urma am mai citit pe web ca intr-adevar suplimentele post-natale pot crea probleme digestive la bebei, si cum suplimentul meu de fier oricum se pare ca nu trece si in lapte pentru bb, eu am renuntat sa-l mai iau.
Surse excelente de fier sunt scoicile, stridiile, ficatul, rinichii, cateva condimente (gen susan, timian), lintea, fasolea, etc, poti incerca sa mananci mai mult din astea (si nu tb combinate cu produse lactate la aceeasi masa).