Strumfi de iulie-august 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 19
AndraZ spune:
ziua buna la toata lumea!
Urez si eu, mai tarziu, LA MULTI ANI! Timi si Gabiarama!Sa va dea DD numai bucurii si impliniri alaturi de puii vostri si ani multi si fericiti alaturi de cei dragi!
Ioana, ma bucur ca Sma ia in greutate si ca e mai bine. Cat despre interventia ce va urma, va tinem pumnii si suntem cu gandul alaturi de voi!
Luna, ma bucur ca puiului tau ii merge bine cu cereale. Nu te gandi ca o va constipa pt ca organismul ei se va obisnui treptat cu cerealele si totul va fi bine. Important este sa ia in greutate si sa scape de reflux.
Simo, te invidiez ca esti la caldurica cu Matei. Astazi cand am iesit afara cu Mara si abia faceam fata vantului si ma chinuiam sa ii tin fularul la nas ma gandeam ce bine o duceti voi acolo, fara ploaie, fara vant ( vb poeziei).
Stefania, am intrat azi pe blogul tau si am citit povestea Catarinei. Si acum sunt emotionata de ceea ce am citit si nu exagerez cand iti spun ca la fiecare poveste mi se umpleau ochii de lacrimi pt ca parca fiecare rand pe care il citeam imi amintea de mine.
Andicu, ce mari v-ati facut! 71 de cm.....cred ca Mara e pe urmele lui Filip. Ma uit pe fiecare zi ce trece ca ii cumpar hainutze de 9-12 luni...si ea are doar 4.5....oare dupa ce masuri se ghideaza firmele de hainutze pt copii?
ca dupa ale copiilor nostri sigur nu.....
Spor la diversificare!
Amethyst, iti urez si eu cu intarziere bine i venit printre noi.
Lia, Oana (Ghintez), Aylin, Diana sa stiti ca si eu ma confrunt cu lipsa de somn si a poftei de mancare. Desi Mara e hranita cu formula, de cateva saptamani mananca f prost, insa e vioaie, ia in greutate, chiuie non-stop asa ca nu am motive sa-mi fac probleme. Ea doarme bine noaptea ( de la 10-11 pana la 8-9 dimineata fara intrerupere) si apoi mai apuca ceva pana pe la 12 ziua, timp in care fac si eu cate ceva prin casa. Dupa ora 12 e loterie: daca e loz castigator, mai apuca ceva somn dupa amiaza, daca nu, pana la 10 seara e circ si chiuiala. Si eu sunt rupta de oboseala, de aceea abia apuc sa va citesc si ma rog uneori sa doarma putin sa mai pot face si eu ceva sau sa ma odihnesc.
Gata, va las ca sunt chemata la "garda".
Andra
de Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Povestea Marei
Gabrielabv spune:
OAANA am tot citit de mancarea de bebelusi la borcanel ca e plina de euri si alte chimicale periculoase. Mia bine nu-i da asa ceva si incearca cu cereale sau iaurt cand esti la drum
Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)
valen spune:
ines a mea incepuse acum vreo 2 saptamani sa se trezeasca noaptea si sa vrea sa manance. Am diversificat-o cu cereale si vad ca usor, usor si-a reluat somnul de noapte(nu prea am inteles eu de ce doarme noaptea daca-i dau cereale dimineata da' asta e alta treaba- bine ca doarme).Pe la 9 fara ceva ii dau san, apoi o pun patut; caraie 20 de secunde si adoarme. Ea s-a obisnuit de mica sa adoarma singura si vreau sa pastrez obiceiul asta (e adevarat ca se mai intampla uneori, ca aseara de exemplu, sa adoarma la san, dar asta f rar). Se trezeste pe la 5,6 dimineata, suge din nou si ...somn de voie. Peste zi o tin de regula langa mine, in bouncer. Nu stiu cum, dar copila asta nu plange niciodata. sarah era mai maraita, vroia mereu in brate, vroia sa ma vada...Ines insa este mereu un zambet, da tot timpul fericita, din maini si picioare (isi leagana singura bouncerul) . dar nu plange. Acum o luna si ceva a apucat-o urletul in masina si ne-am speriat si eu si sotul meu ca nu stiam ce are; am oprit, am pus-o la san dar l-a refuzat; era prima data, cred, cand plangea inconsolabil si cu ocazia asta am constatat ca plange si diferit. Ultimele urlete prelungite pe care le auzisesm erau de bebelus.
ultimele realizari: sta singura in fundulet cateva secunde si nu mai pot de dragul ei. Este innebunita sa roada telecomanda si se intinde dupa ea, strange din buze, respira alert, isi inclesteaza degetele...doar doar o prinde mai repede s-o bage in gura.Am crezut ca a facut bronsiolita dar se pare ca am scapat (asa sper, poate e mai bine sa nu zic hop); a harait de duminica, destul de urat, insa alte semne de ingrijorare n-am avut. Acum vad ca respira normal si sper ca asta sa fi fost totul, ca sa putem pleca linistiti in concediu, duminica.timi, gabiarama, La multi ani, sa fiti fericite si iubite!!anto, felicitari pt. permis; doamne ce fericita am fost si eu cand mi-am luat permisul aici!!! www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
Gabrielabv spune:
Timi la muuuulti ani si din partea mea, noroc ca pe noi nu ne mai si auzi cantand, tare scumpi puii tai![]()
Stefania 27 sanatate la toti si mai dale in colo de treburi, dute si dormi putin ca e de jale
oaana spune:
TIMI,LA MULTI ANI PLINI DE BUCURII!!!!
Fianna,ai fost tare nostima cu sotul,nu ma puteam opri din ras.
Ioana,succes.
Fetelor,care aveti un bebel ,nu va mai plangeti de somn,va mai aduceti aminte ce a spus Gabi Arama,ca ea de 4 ani nu a mai dormit o noapte cap coada?Si acum e usor,ca le bagati tatzuca in gurita,dar cand tre sa sculati din pat -cand ii intarcati si trec la biberon-de 1-2 ori pe noapte sa mergeti pana la bucatarie sa pregatiti biberonul?
Eu nu vreau sa ma plang,dar eu de un an si o luna asa fac la Iosua care ma ridica din pat in fiecare dimineata sa ii aduc biberonul
si uneori se intampla cand il alaptez pe Aaron.Va rog sa nu va suparati,asa am simtit si eu nevoia sa spun.
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
valen spune:
quote:aceeasi intrebare imi pun si eu cand cumpar haine pt. sarah. ea, la doi ani, poarta aceleasi bodyuri ca Ines. Lui Ines ii sunt usor largi iar ei ii vin fix.
Originally posted by AndraZ
ziua buna la toata lumea!Andicu, ce mari v-ati facut! 71 de cm.....cred ca Mara e pe urmele lui Filip. Ma uit pe fiecare zi ce trece ca ii cumpar hainutze de 9-12 luni...si ea are doar 4.5....oare dupa ce masuri se ghideaza firmele de hainutze pt copii?ca dupa ale copiilor nostri sigur nu.....
Spor la diversificare!Andra
de Mara Teodora(13.07.2007)"Cere si ti se va da!"www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora Povestea Marei
Sotul meu se amuza si zice ca in curand, Sarah va purta hainutele care-i raman mici lui Ines. Deci, nu ma mai intreb dupa ce fel de copii se ghideaza astia de fac haine, ca tocmai mi-ati raspuns.
Gabrielabv spune:
asa, mai doarme puiul meu de 3 ore afara in carucior si eu stau si va scriu
de ieri am inceput sa-i dau suc de mar, mai intai 10 ml si azi 20 si tot asa...
e poate prea devreme la 3luni si o saptamana dar nu stiu ce are ca nu mai face kk de 3 zile. Ultima data i-am pus un sfert de supozitor si abia dupa 2 ore a reusit sa faca de ma gandeam ca nici asta nu e o solutie
Ii place grozav de mult suculetul si e o placere sa o vezi cum intinde gura dupa lingurita.
astept sa vad daca astazi face kk....mare problema ,mare...
AndraZ spune:
Am mai prins cateva minute de liniste ( se pare ca a atipit) asa ca mai stau putin cu voi la barfa.
Mara adoarme doar in patut si de obicei singura. Adica in momentul in care o vad ca e obosita si se freaca la ochi o pun in patut si o ignor. O las sa se joace cu jucariile pe care le are agatate pana adoarme. Daca incepe sa planga ma duc la ea, vb cu ea, dar nu o iau in brate decat daca e forta majora. la noi functioneaza toate astea si ma declar multumita. Mentionez ca asta se intampla si cand era alaptata, nu doar acum. In timpul zilei este ori in leagan, ori in patul mare jucandu-se si rozand diverse zdranganele.
Anto, felicitari pt permis...noroc cu Valen ca mi-a improspatat memoria! Tre' sa dai de baut!
Valen, am vazut ultimele poze cu minunile tale si tin sa-ti spun ca sunt scumpe foc, iar Ines este exact asa cum ai descris-o tu: un zambet toata fata! Si-mi place tare rau de ea ca e precoce si plina de personalitate. Cat despre telecomanda presimt ca va veti cam bate pe ea ca sa schimbati posturile la TV...si cred ac Ines va castiga mereu ![]()
Oaana, am vazut pozeeeeeee.....doamne cat de cretzofolin este Iosua....si cat iti seamana. daca si Aaron va fi tot cretz vei avea coada de fete la usa ta![]()
Deni, ce face micul printz? Citeam zilele trecute ca sunteti mai bine si ca aveti sanse sa scapati de raceala asta. Sper ca sunteti pe ultima suta de metri si ca scapati de ea definitiv. Asteptam vestii bune.
Andra
de Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Povestea Marei
aylin_tarcan spune:
amethyst, ioana, si eu cumpar superbebe cu cd cu muzica. numai ca am de 2 ori revista pe nov (cu cd inclus), ca a luat-o mama de 2 ori
. tinuse minte ca prima luata era pe octombrie.
ioana, sper sa mearga cu schimbatul doctorului. am intrebat si mi-au spus sa ma duc la noul doctor sa imi dea acceptul. daca nu o vrea....
pai ce facem cu sma? cat a luat ea in fiecare luna?
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita