Strumfi de iulie-august 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

timi LA MULTI ANI!tot ce-ti doresti sa se implineasca si sa ai o zi perfecta!
si eu tot colectionez amintirute....

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

La multi ani, Timi!
Amethyst, multumim!

Ioana, as scrie mai des, citesc cand pot, dar cu bebe nu prea am timp, ca ajutoarele mele de la inceput se cam fofileaza ; zic merci si asa, de 2 ori/sapt., mai ales in week-end, cand mai fug de-acasa!

SI ca sa raspund si Anyei ( de vreo 2 capitole ma chinui): multumim de intrebare! pe langa plangerile mele cu dormitul, Filip e bine, creste bine(9 kg acum 2 sapt. si 71 cm), vrea mai mult in fundulet, adica in carucior, de la 60 de grade, se apuca cu mainile de margini si se ridica la 90 gr. si ramane asa! intre perne sta f bine, la fel si pe picioare (sprijinit, normal si nu mult). Cu rostogolitul stam cam prost din motive de fund greu (se intoarce pe-o parte, dar ramane fundul in urma)! de vorbit, m-a intrecut pe mine, si mai nou, isi canta cand ii e somn...o lalaiala asa...

Numai bine tuturor!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Filip la 4 luni(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Amethyst, Aylin, Alina.A multumesc pt urari.

A obosit fata mea si acum doarme, sper sa se trezeasca cat mai e soare (aici se cam zgarceste soarele sa se arate)sa iesim afara pana vine tata acasa. Of uite cum nu mi-s multumita nicicum.....

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Timi sa vezi tu emotii cand o sa-ti cante pe bune "la multi ani!"

Ioana succes la dr!

Simo mami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumesc pentru incurajari!

Amethyst, multumesc de pontul cu revistele cu cd. Eu cumpar reviste pentru mamici doar daca au cd-uri interesante.
Andicu, ce fain cu ajutolarele. Si eu imi astept soacra cu 7 ochi sa vina weekendul asta sa o tai de acasa prin oras. Si zici ca Filip are 9 kg? Oau, cred ca Sma nici la 1 an nu ajunge la greutatea aia.
Aylin, ma bucur ca schimbi pediatra, chiar ma intrebam de luna trecuta de ce mai stai la ea. Succes sa gasesti pe cineva mai bun.
Stefania, sanatate multa.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Timi La multi ani si multumim pt cheesecake.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Buna dimineata si de la noi !

Vad ca s-au extins preocuparile pentru somnul bebelusilor, mai ales ca si ei au crescut si au inceput sa puna probleme mai mari cu sonul. Nu vreau sa va sperii, dar ce veti face cand bebe nu va mai adormi la san ? Ca la noi asta se intampla de ceva timp, mai exact de cand am inceput "antrenamentele" astea de adormit singur.
Ieri am fost la doctor pentru controlul de patru luni si vaccin. Am intrebat si despre faza cu trezitul des noaptea si nevoia de a suge a lui bebe, in sensul daca trebuie sa suga de fiecare data. Stiti ce solutie mi-a dat ? (in afara de cea cu lasat sa planga si va adormi pana la urma singur) Cica sa-l trimit pe tatic la bebe sa-l linisteasca pentru ca eu daca ma duc mai rau il agit avand in vedere ca simte mirosul de lapte Pai si eu am venit acasa si i-am zis lui sotu, si lui i-a cam picat fata, adica cum, sa se scoale el ??? Zic, pai daca asa a zis doctorul, pana la urma am facut un pact, pana la 12 noaptea se ocupa el, dup-aia eu. De functionat a functionat oarecum,l-a culcat pe la 10.40 cu urlete de vreo patruzeci de minute dar s-a trezit apoi la 12.40 cand i-am dat san si l-am pus din nou la somn. Doarme si acum, nu stiu daca de la efectul plansului sau al tratamentului taticului dar eu zic ca o sa mai incercam.
Succes la toata lumea si asteptam rezultate de la cei care au inregistrat progrese !

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Am incercat si eu cu taticul dar nu prea a functionat. Ma uitam la sotul meu ca parca era de pe alta planeta. Dormea pe el si nu incerca sa-l adoarma pe matei ci sa stea el treaz. Plus ca nu reuseste de nici o culoare sa-l linisteasca daca plange, si tot la mine in brate ajunge.

fianna Matthew Peter (01.08.2007)
A WORLD WONDER

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Ioana si eu la fel cu revistele

Sotul meu se trezeste mai tot timpul si ma ajuta sa o adorm si tot el o plimba dupa ce mananca, alt ajutor nu avem si daca nici nu ma ajuta nu stiu cum as fi facut fata la asa bebe activ.

"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

mai fetelor cand voi citi odata ca bebeii nostri dorm bine si mananca tot?
am incercat si eu sa o dezvat pe Medeea de trezit noaptea bagandu-i suzeta si dandu-i ceai dar nu fac decat sa ma chinui cu nedormitul.Ea tot vrea sa pape o masa pe noapte. Programul nostru e de obicei: culcat la cel tarziu ora 21 apoi papat pe la 2 sau 3 si apoi pe la 6 sau 7.Uneori mai doarme dupa o ora. Cu Dragos nu aveam mese de noapte de pe la o luna si credeam ca voi scapa si de data asta dar n-am sa vad prea curand
zic eu ca e de la laptele de mama mai usor digerabil, asa ca mai astept si ma rog la DD sa-mi dea si mie o noapte de odihna cand nu mai pot

Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)

Mergi la inceput