Strumfi de iulie-august 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 17
oaana spune:
Buna tuturor.
Imi pare rau ca aveti probleme cu bebeii la somnul de noapte...speram sa se rezolve.Si Aaron se trezeste de 2-3 ori pe noapte,dar am observat ca daca insist sa-i dau mai mult lapte-adica in cazul in care nu sunt prea adormita-se trezeste doar de 2 ori ,la 2 si la 4.Dar cum de multe ori atipesc cu el in fotoliu,nu prea imi dau seama cat papa,il asez inapoi in cos si bineanteles daca nu a papat destul se trezeste din nou,asa ca ori imi pun scobitori sa-mi sustina pleoapele,ori ma straduiesc sa nu atipesc...ei na ca ma intind ...
In alta ordine de idei avem 8 kg,si am amanat vaccinul de 4 luni pana la 5 luni,din cauza varicelei lui Iosua...oricum Aaron nu a facut.
Voiam sa intreb de curiozitate,pt. cand oi incepe diversificarea,mancarea aceasta la borcanase,este recomandata?Poate sunt plecata vreodata si e mai usor sa cumpar asa...
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Timi07 spune:
Azi e randul meu sa dau un tort, asa ca va poftesc la un cheesecake.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
mamii spune:
ce faceti girls??/?ce fac bebeii???
alex al meu creste.....si creste iar eu aici ma simt k in vacanta :d
va pupam
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
Ioana75 spune:
Timi, e ziua ta? Sau e un obicei sa se dea tort la amiaza?
Eu iti urez oricum la multi ani si numai bucurii!![]()
oaana, borcanasele bio fara zahar sint recomandate (acum trebuie sa citesti etichetele sa vezi care sint asa
). Eu cumparam de la hipp si de la nestle, acum vad ca au aparut mai multe feluri, trebuie sa citesc etichetele.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Amethyst spune:
Ioana75, mult succes la doctor cu fetita da. Daca doctorul zice ca n-o s-o doara nu te stresa!
ooanade ce sa nu fie recomandata mancarea la borcanase? mai ales pentru calatorii sau concedii e mult mai practic, numai sa accepte bebe ca am auzit de cazuri cand, nefiind obisnuiti cu gustul mancaricii respective nu au vrut sa pape
karligutza nu ai de ce sa-ti ceri scuze, poate nici eu n-am explicat bine si de aia s-a inteles gresit :)
aylin multa sanatate iti doresc ca atunci cand esti sanatos poti rezista mai mult ... si pofta de mancare Almei. Te admir ca rezisti fara sa-i dai formula, eu nu ma mai intelegeam cu ea si am cedat.De ce vrei sa schimbi pediatrul?
andicu La multi Ani fericiti si cu sanatate pentru bebe Filip
"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."
Timi07 spune:
Multumesc Ioana, scuze ca-l dau asa tarziu dar de azi dimineata imi tot canta fiica-mea "la multi ani mama" de ma dor urechileeeeeeeeeeeeeee. Nu mai zic ca ieri s-a antrenat
toara ziua.
stefania_97 spune:
Buna fetelor,
Azi sunt un adevarat zombi. De 4 nopti nu mai doarme cum trebuie. Nu numai ca se trezeste din ora in ora dar se si fataie in somn.
E racita si cu nasucul plin nu prea poate sa doarma bine. Am gasit aici un aspirator de nasuc. E aproape la fel ca batista bebelusului dar in loc sa il conectez la aspirator se conecteaza la gura mea, practic ii sug mucii

. Nu va faceti griji ca nu ii si inghit
.
Glumeam, mucii sunt depozitati nu ajung pe furtunas. Cu cat scot mai mult cu atat aduna mai multi
.
Vaccinul a decurs bine, aproape ca nu a plans. Aici sunt 2 vaccinuri. Unul e standard iar al 2 lea e pt a preveni infectii la urechea interna.
Sotul e racit cobza si eu cred ca o sa incep in curand.
Luna pt sanatatea mea cum spui tu o sa o culc in camera ei cand se face bine.
Pupici la toate
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
Amethyst spune:
La multi Ani Timi!
Noi am fost la plimbare 1h jumatate astazi, gargarita e cam maraita tot din cauza gingiilor zic eu, maine cumpar gelul. Mai tot timpul vrea sa se intoarca pe burtica, uneori reuseste sa-si scoata cealalta mana de sub ea, alteori nu. E pasionata de toate jucariile si orice vede de fapt si apuca totul cu amandoua mainile dar prima data o intinde pe stanga, nu cred sa fie stangace dar am zis ca fapt divers. I-am umflat niste baloane si ne-am distrat impreuna, i-a placut foarte mult.
In caz ca nu ati vazut, revista Superbebe de luna asta contine 1CD cu muzica clasica selectata special pentru bebe si in urmatoarele luni va avea tot asa cate un CD cu muzica pentru diferitele stari ale copiilor + o carticica interesanta despre dezvoltarea bebelusilor.
"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."
aylin_tarcan spune:
timi, la multi ani, sa ne traiesti vesela si sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii.
amethyst, merci
. io formula nu i-as da. pentru ca mi se pare aiurea mie sa imi curga sanii si ea sa pape lapte praf. dar sa vedem ce mai zic si doftorii.
schimb pediatra de la policlinica de care apartinem pentru ca: mi-a dat sa ii dau biseptol 10 zile pe o urocultura sterila (adica sa indop un copil de nici 3 luni 10 zile cu antibiotic cam de pomana), ca mi-a zis sa ii dau o masa lapte praf, si daca nu plange dupa masa aia, inseamna ca o doare burta de la laptele meu, si trecem pe lapte praf. ceea ce mie mi-a sunat a tampenie. oricum ea nu plange in mod special dupa masa. plange cam aleatoriu. nu rezolvam nimic cu o masa de lapte praf. poate o saptamana de lapte praf, sa vedem daca se intregistreaza progrese, asa mai era logic. desi e cu dus si intors, doar stim toate.
eu as mai astepta sa vad poate poate o incepe sa ia in greutate. daca nu, fac o hemoleucograma (ma gandeam), sau sa vad ce mai recomanda doctorii. o sa merg la altul, si mai vedem.
ca sa nu mai zic ca putea sa imi dea sa fac analizele la cantacuzino gratuit, dar nu a binevoit. iar eu nu am stiut.
sunt optimista, ca ma gandesc la un doctor nou, poate ca vine si solutia ![]()
altfel ...ea e vioaie.
dupa ce confectionez pentru botez, va pun poza sa vedeti ![]()
ioana,
merci. asteptam poze
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Timi07 spune:
oaana asistenta de aici m-a sfatuit sa iau papa la borcanel doar in caz de urgenta, asa cum te-ai gandit si tu probabil.
stefania sper sa treaca raceala cat mai repede Catarinei si sotului tau, iar pe tine sa te ocoleasaca sa nu o luati de la capat.
V-ati gandit sa pastrati lucrusoare ca amintire pt copilasi?
Eu am o cutie pt Sophie unde deja am pus: clema de la buric (intr-o pungulita), bratarile ce le avea pe maini la spital, foaia ce era atasata la patutul ei in spital, prima scrisoare ce i-a fost trimisa ei, felicitarile ce le-am primit de la prieteni si colegi cand s-a nascut, o sa mai adaug o bluzita tricotata cu mult drag de bunica mea pt ea.....si in timp mai vad eu ce mai pun acolo.
Sper sa se bucure ca i le tin, eu sigur o sa bocesc cand o sa umblu prin ele hihihihi.