FIV 149

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Offffffffff... pisicule vrei sa scot bata??? Stai cuminte si nu mai te cauta in protej slip!!!!
Embrionul nu are cum iesi...si oricum nu e atat de uriash precum zici! Sunt secretiile zilnice si diverse alte chestii!De prin col probabil!Eu TREBUIE sa fiu altfel...caci ma cunosc prea bine...cum nu mai sunt asa... cad direct in extema cealalta...si nu-mi doresc asta!

dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

pisixn-are cum sa fie embrion...embrionul inca n-are nici macar un mm[0,8mm]...poate sa fie ceva de la inceputul de la nidatie...despre stranut chiar s-o "urmaresti" pe teodorande aceleasi stranuturi se plingea si ea si acum are bebe...se spune ca femeia la inceput de graviditate are simptome ca de raceala,desi nu e racita...eu pisulici,ce simptome sa mai caut dupa 2 fiv-uri pierdute...de fiecare data a fost altfel....asa ca cine se se mai cauta de ele?

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

danyalo - of asa sunt si eu deci ...sa ne sustineeeem !
zozou - am masurat pe rigla si intr-adevar ce am vazut eu era mai mare de 0.8 :-)
Merci, m-am linistit.
Imi place la nebunie ca la orice, gasesti tu un exemplu ceva optimist ...

Moniland, Kora, Avalon - fetelor voi ce mai faceti ?
puiramy, ladyxe, heleny, xrysys- o pt voi ...de control

Fetelor, daca ai gemeni n-ar trebui bhcg sa iasa mai repede in sange ?
Cam ce valoare are la gemeni in z11, stiti ?

Marti 4 decembrie - Momentul Adevarului

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Fetelor va pup pe toate va urmaresc mereu .Fetelor care ati facut et aveti grija de bebei vostri si nu va mai ganditi ce ce e rau ganditiva ca totul o sa fie bine si rugativa la Dumnezeu va pup si ma pentru voi.

Celelalte fete care sunt in tratament multa rabdare si cu Dumnezeu inainte .
Va pup pe toate si astept numai vesti bune.
Despre mine nu am ce sa va zic astept cm-ul de luna viitoare sa incep si eu tratamentul vine Mosul cu darurile mult asteptate pe acest forum la toate fetele mii de pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

pisix, pai asa gandeam si eu, ca sunt in faza luteala si inca mai sunt in grafic, dar iubita de zouzou a zis ca nu, sa ma uit la val din primul trim. de sarcina, situatie in care nu mai intra si val mea, DECI!!! Eu cu cine "votez"???
Mersic de majorete, am si eu ceva pt tine cu mesajul: nu cauta semne, e super asculta ce-ti spune baba ca a incercat pe pielea ei.
Vorbeam cu mama, si-mi spunea ca nu-si aminteste sa fi avut vreun simptom cand a ramas insarcinata cu mine, si nici cu fratele.

zouzou firisoarele acelea colorate am avut din z4 dar eu una n-as baga mana in foc ca ar fi de la implantare, erau fff vagi, ghiar si aseara dupa ce am iesit de pe net se vedea ceva pe tampon.
Cat despre doza de progesteron nu este peste 600 mg ci 540mg, iar progest inj. si crinone le am din Grecia.

Cine a zis ca "noapte e un sfetnic bun" sau ca o portie de plans aduce liniste, stia prea bine ce zice, ar mai fi ceva, vorba dulce multa aduce, si ma refer la mesajele voastre.
Multumesc si multi pt voi

ladyxe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Danyalocand ne intalnim sa iti dau datoria de Progesteron ca vad ce esti deja pe felie?
Cris86nici pe tine nu te-am uitat cu datoria!
Fetelor, dupa cum vedeti mai intai datoriile! Va voi ajuta, dar trebuie sa imi opresc si mie fiindca stiu ca asta este una dintre bube. Oricum mai aduc in Decembrie. Deci acum am vreo 10 fiole max. disponibile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Fetelor,dar ce e cu linistea asta pe aici?
Pisix ce faci,cum te simti.Fii optimista.
Kora tu nu vrei sa ne bem cafeaua in dimineata asta?
Moniland unde esti draguta?
Cristal cum esti, ai sunat?Ce fac puiutii?
Ella ceva simptome?
Zouzounaki te pup.

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

PISIXMultumesc pentru majoreta cu galeria.Uite un -ic de la mine.
Eu de doua zile iau cate 4 nos-pa /zi, am avut dureri de burta, de ziceai ca-mi vine cm.Stiu ca astea ar fi unele din simptomele de sarcina, dar mi-e frica sa gandesc pozitiv, sa nu sufar mai tare la urma.
Vad ca azi nu ma mai doare asa tare.Stau mai mult in casa, dar nu neaparat in pat.Duminica am iesit la aer , la mici plimbari, in rest trece timpul asa greuuu...Imi controlez zilnic sanii sa vad daca s-a schimbat ceva la ei, dar nimic, sunt mari, durerosi si grei.
Tot pe 4 dec am si eu testul, daca nu ma mananca mana pana atunci sa fac unul de urina.
Pup fiv-oasele si sper ca Mosul(DD)sa ne aduca cadoul mult visat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xrysya spune:

ZOUZOU-am incercat sa modific da nu stiu daca am reusit
fetelor nici eu nu mai am nici o durere de burta.numai mijcolul ma mai doare.am inceput si eu sa caut semne.pai daca latceva nu avem ce face
pisix stii ce imi imaginam acuma??cum oare aratai cu rigla masurand...protejy slip
ladyxe stai draga linistita.si nici sa nu te gandesti ca ma lasi fara cadou.no no no.asteapta ziua testului si atunci da dar acum de ce iti faci ganduri negre?gandeste pozitiv

www.slide.com/r/fwzwcNH24j8yJ8vbKCcVKv8iPRZb41FB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">http://www.slide.com/r/fwzwcNH24j8yJ8vbKCcVKv8iPRZb41FB?previous_view=mscd_embedded_url&view=originalPOZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

iana beau si eu cafea,dar fara cofeina ca asa m-am obisnuit din timpul stimularii si acum am ramas tot asa,la cafeluta fara cofeina ca e tare bine.
puiramy vestile de la tine sunt foarte bune!Ia sa vedem acum si testul pozitiv in 4 decembrie!
ladyxe,Pisix,Avalon,Cristal,Ella,Zouzou,Antosit,Danyalo,Manumanu,Dream,Heleny,Xrysya,Anca Wish,Rubia,Laura Voinicu sunt aici cu pumnii stransi pentru voi!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput