FIV 149

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Anca pai e bine ce zici tu acolo! Eu auzisem povesti d-astea de succes din perioada stimularii. DAR... la mine nu se intampla asa. Si ma gandeam sa mai intreb prin stanga si prin dreapta ca poate ma lamuresc cum stau. Nu mi s-a marit burta si nici tzitzilii, doar ca ma inteapa ovarul drept, de stangu' nu stiu ce face el acolo da' nu-mi da semne ca produce ceva....
Incerc sa stau linistita, aflu ei joi la eco ce si cum....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

zouzou dupa ce imi pun utrogestantul, e regula pt mine sa stau intinsa, si crede-ma ca trece si mai mult decat 1 ora, tarziu apar ceva scurgeri.
Ar fi ceva dubios, ce nu prea am luat in calcul, culoarea acestora, care nu e mereu alba, are tenta galbuie roz (vag, dar??), sa fie vreo reactie intre felurile de progesteron?
Iaca ce gasi pe net:
"Progesteronul modifica proprietatile vasculare si chimice ale mucoasei uterine pt a o face proprice implantarii oului in uter.
O insuficienta a secretiei de progest antreneaza o infecunditate, tratata prin administrarea de progesteron in timpul celei de a doua faze a ciclului."

Progesteronul provoaca transformari ale endometrului, in vederea unei nidatii. Si cum la mine endo era 7,7 ....
Dupa cum zici, interpretari, interpretari.......voi merge pana la test, sa vada ochii mei negru pe alb rezultatul final.

ladyxe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Ladyxede progesteron inj. nu ai intrebat? Nu stiu in ce zi esti, dar s-ar putea sa fie cam tarziu. Si la mine toto asa a fost si, din pacate cred ca trebuie sustinut de f. devreme.
Fetelorpot sa va dau Progesteron inj. cu imprumut sau contra cost, caci tocmai am primit din Germania de 250 mg., dar numai sub indicatia medicului ca nu vreau sa va am pe constiinta. Stiti povestea cu reversul Progesteronului! De asemenea, plec in Germania am retete full si pot sa mai cumpar celor care au nevoie, dar acum nu ma puneti sa vin cu 2 valize cu fiole ca poate se sparg nu de alta!
Despre mine, maine ma duc la cabinetul particular la Dr. Cocei - Nordmedica daca stie cineva sa imi spuna si mie unde este, please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Kitta, pe Calea Grivitei, cum vii dinspre gara spre Basarab, penultima scara inainte de intersectia cu Titulescu.

Ladyxe, incearca sa ramai optimista. Stiu ca e greu. Progesteron injectabil nu te ajuta acum?

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Kitta unde ai fost acum 4 zile cand strigam dupa ajutor?
Din z4 de la ET, ca atunci am facut prima analiza a progesteron, dr mi-a marit doza la 500mg/zi injectabil. Pt ca nu am avut fiole ca sa-mi ajunga a trebuit sa fac cate 1 fiola 250mg/zi si restul am completat cu crinone si utrogestant, si voi continua asa, dr nu mi-a zis sa maresc doza,acum sunt in z8 , bine ca stiu unde sa apelez, de urgenta.
Stiti ceva de reactii date de progest inj., de exemplu, chiar acum, simt intepaturi in burtica. Tot mai sper ,poate ,poate.

Anca tocmai asta e problema ca de 4 zile fac progest inj si val ce face ? scade, (mama ei), se putea altfel, la mine toate sunt invers
ladyxe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

ella28 - mmm, la mine deja au inceput sa apara temerile.Da cred ca toate trecem prin asta. Am vrea sa ne simtitm cumva mai ...insarcinate, ca sa avem un moral mai bun
O sa vezi cum e ...da eu o sa fiu aici sa te sustin :-)
zouzou - asa ai citit ? ca trec simptomele dupa z8? ca sa stiu ...ca si eu parca nu mai am sanii chiar asa tari/mari
Blanche - deci nu e cu mult mai scump... Ei intreb si eu pt ca uite am ajuns in faza de negare/temere si incerc sa fiu atenta la tot
Oricum nu cred ca as da Gynera pt alta clinica da' ma aflu in treaba
iana_mari - pana nu vad negru pe alb rezultatul ...nu am astampar. Valabil si la tine
AncaWish - waaaau, ce de concediu ! n-o sa te plictisesti ?
ladyxe- in faza luteala valorile normale sunt intre 0.95 si 21 deci esti totusi in grafic. Imi pare rau ca nu am putut sa te ajut cu fiole, din pacate eram f apropiate una de alta ca perioada si nu stiam daca voi avea nevoie sau nu...Sper sa nu iti fi afectat in nici un fel evolutia lipsa lor ...

Marti 4 decembrie - Momentul Adevarului

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

intepaturuile in burtica e semn ca ceva se lucreaza acolo..ca e ceva...culoarea aia rozalie cind ai vazut-o?in ce zile dupa et?intreb pt ca mai stiu pe cineva care a avut la sau 4 sau 5 zile de la et..desi nu se vedea bine pe tampon(absorbant)..si nu era mereu...poate e de bine...ce bine ar fi...deci cita cantitate iei pe zi?mai mult de 600 mg?eu sper totusi sa fie bine...

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

pisixeu am rasfoit in fiv-urile de anul trecut de craciun...ce de reusite atunci...si acolo am vazut(vezi pe la capitolele 90-98)ca fetele se plingeau de lipsa de simptome..nu simteau nimic...ba inca una a avut si hemoragie cu cheaguri si era sigura ca n-a reusit..si cind colo...anul asta a nascut..altele spuneau de ceva intepaturi sau junghiulete finute..altele de nimic..si au reusit una dupa alta...tare dornic a fost mosul anul trecut...sper sa fie si anul asta..chiar daca o sa vina expre pt noi mai devreme....ce bine ar fiii...haide ca la asa puiuti in burtica...o sa ai botez la anul...pupici

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Buna fetelor
Nu am mai intrat de 2 zile pe aici!Observ ca e liniste si destul optimism si voie buna!Asa sa ramaneti!

Aly-super-productie !! Sa dea DD sa ai lipici la acesti bebei...si ei la tine-- si sa ramaneti asa vreo 9 lunitze!!
pisix-stai relaxata...!
zouzou- tare as vrea sa imparta DD sau Mosii( nu importa care) numa bebei in stanga si-n dreapta!Sa dea la toate fetele care-si doresc!
ladyxe-poate nu e totul pierdut...nu intrerupe nimic....Ma rog sa fie bine!Tare mi-e frica si mie de beleaua asta de progesteron!

kitta-- eu sunt pe listuta cu progesteroane! Deocamdata operez in cutia proprie...sapt. viit. o gatez!!! Miercuri seara pap primul injector!Auch....!Locatia cab. Normedica e aceea zisa de Anca Wish
dream- scumpa- ma gandesc la tine! Miercuri am ET-ul magic!O sa gasesc minim un embrion buunn( acela va fi fetita mea) si o sa-l dragalesc muuulttt!!!
Eu de aseara am inceput cu 2 utrogestane la 8 ore... si asa voi merge pana la test! In seara ET-ului o sa fac inainte de culcare si 100 mg de prog. inj.Tot atunci voi incepe si medrolul again! Totul e minunat si sper sa ramana asa!
Acum 2 ore am fost anuntata de catre finii mei ca voi fi nashica la anul!!Offff Doamne de cand astept!!!!
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

danyalo - mama ce infuzie de optimism ... ma inviorezi
zouzou ma duc chiar acum la capitolele alea sa ma clatesc si eu putin
si tu parca ai cauta semne :-)
fetelor eu am inceput sa am temeri de genul ca stranut sau tusesc si imi pierd embrionasii
am observat pe protej-slip o formatiune mica, usor bejulie, gelatinoasa si ...ma gandeam ca e un embrion. Poate fi asa ceva ?

Marti 4 decembrie - Momentul Adevarului

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput