FIV 149

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

S.O.S

Fetelor, trebuie sa fac cate un gravibinon/saptamana si nu se mai fabrica, aveti idee ce-l inlocuieste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Am si eu o intrebare :

cand trebuie baut ceai de cretisoara ....in timpul stimularii sau dupa ET ?

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Ella 72 se bea in stimulare si pana la aflarea rezultatului. Cel putin eu asa stiu. Eu beau 2-3 cani seara, e chiar bun la gust.
Iana despre simptomele mele ce sa-ti zic? Doar intepaturi in ovarul drept: fara sani durerosi, fara marirea burticii...S-a mai intamplat la cine asa sau sunt eu exceptia??
Sa incep sa beau vin rosu si sa mananc doar peste? As face-o si p-asta. De azi mi-am scos si cafeaua decofeinizata din meniu am zis ca poate d-asta nu ma stimulez bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

puiramy probabil ca ai putea sa il inlocuiesti cu progesteron injectabil,dar mai bine intreaba doctorul.De ce ti s-a indicat acum sa faci gravibinom?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

PUIRAMY daca te mai intereseaza gravibinon da-mi un PM si iti dau un nr de telefon unde sa incerci,de acolo mi-am procurat eu cand am avut nevoie
Fetelor va tin pumnii si va doresc multa bafta la toate cele care sunteti in focuri.A si daca va face bine la moral eu sunt o tipa care a reusit fara nici un fel de simptom,deci daca nu ai nimic nu inseamna ca ai dat-o in bara cum am crezut si eu initial.Fiti voi fetite cumintele si uitati ca ati facut FIV,stresul nu face bine la puisori care stau la mami in burtic.
la toate
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Aurel_Cris: te si ai grija de tine..te urmaresc si la " Gravidute prin FIV"...sa dea DD sa stea bebica in burtica pana la sfarsitul celor 9 luni.Stiu ca e greu,dar...curaj!

De Pussi stiti ceva? S-a externat? oare ce face?Andicu,tu n-ai nici o veste de la ea?

Nusy

Mergi la inceput

Ella 28 , tiza mea......sa stii ca nici eu nu am avut simptome pana azi....sunt Z6 de stimulare si parca ma doare putin burtica ...pe jos ...ca la CM. O fi de bine ? o fi de rau , Doamne fereste !? ...nu stiu ce sa zic.....dar e o durere suportabila ....poate de la frig ca dimineata cand am venit la birou mi-a fost cam frig......Dumnezeu stie.....nu ma dor sanii , nu sunt umflati , nu burtica mare....
Ceai de cretisoara nu am baut inca.....o sa incep sa beau si eu....
Stiam ca unele fete beau dupa ET....

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Antooooooo!!!!
Fetelor va tin pumnii la teste pozitive!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana73 spune:

Buna.
LADYXE trebuie neaparat sa stau de vorba cu tine
Urmaresc de mult timp sa apari pe aici , de fapt am fost plecat o luna de acasa si abia acum am revenit
Am mai discutat o data cu tine
Acum e important
Am hidrosalpinx la fel ca si tine
Daca iti las adresa mea de mess sper sa nu deranjez moderatorul sau pe altcineva
Pls scrie mi acolo intrebarile au raspunsuri urgente si imediate
Sa ti spun in mare, desi am hidrosalpinx , acum o luna jumate am ramas insarcinata , fara sa stiu, trompele nu sunt nici scose , nici legate
Am pierdut sarcina la 7 saptamani
Habar nu aveam ca sunt insarcinata, stres , oboseala si ocean cu apa rece si cine mai stie ce ...au facut sa pierd sarcina
As vrea sa vb cu tine mai multe
Pls
adresa mea de mess este ancadoruursu@yahoo.es
Si un sfat pt toate fetele de pe acesta pagina, atunci cand nu te mai gandesti la sarcina atunci se prinde bebe
MULTUMES

Mergi la inceput

Intrebare : ar trebui sa avem vreun fel de simptome la stimulare ?

Ella

Mergi la inceput